Service Pack 1 Windows XP

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman_sweden

Active Member
saman_sweden گفت:
behsa1110 گفت:
كسي از دوستان اين سرويس پك را نصب كرده؟
حطور مگه
الان بايد سرويس پك 2 بياد اون قديمي شده
منكه به مشكل خاص برنخوردم اما تو همين سايت ديدم كه دوستان نتونسته اندسرويس پك اينستالش كنند و دليلش هم اونموقع براشون نوشتم براي اينكه دوستان از برنامه كپي شده windows_Xp استفاده مي كنند كه اون سريال نامبرها تو ليست سياه microsoft است و همين

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

بهسا جان از اين سروريس پك معمولا به اسم هياهوي بزرگ براي هيچ ياد ميكنن ! يعني بيخيال شو !

آقا سامان از دست من ناراحت نشي ها ! ولي مايكروسافت يه وقتايي خيلي گند ميزنه !

موفق باشيد...

علي.
cool.gif

ShirShah

Member
منم يه بار كه ميخاستم نصب كنم گير داد... بدش نميدونم چيكار كردم كه نصب شد

pasargad-ir

Active Member
سرويس پك

سلام

من تو كافي نت اين رو روي همه سيستمهام نصب كردم.

يعني حدود 50 بار ولي هيچ مشكلي تا حالا نداشتم.

شايد درست Download نشده.

مرسي

shahrokh_xp

Active Member
در خیلی شرایط آقا علی درست میگن ولی راستش رو بخواهین من معمولیش رو که داشتم bug زیاد داشت بعد رفتم یه سی دی گرفتم که service pack 1 نام داشت و رو خود ویندوز نصب بود :wink:
از این یکی بیشتر راضیم :wink:

Microsoft

New Member
سلام

سرويس Pack يك و دو رو مي تونيد بدون هيچ مشكلي نصب كنيد اگر نكات زير رو حتما رعايت كنيد:

به هنگام نصب سرويس Pack دو، حتما بايد سرويس Pack يك نصب شده باشد و فقط نسخه اي از سرويس Pack دو قابل استفاده است كه حاوي patch هم باشه (38 مگابايت) ).

به هنگام نصب سرويس Pack يك، تمامي برنامه ها را بسته، سپس اقدام به نصب كنيد.

saman_sweden

Active Member
Microsoft گفت:
سلام

سرويس Pack يك و دو رو مي تونيد بدون هيچ مشكلي نصب كنيد اگر نكات زير رو حتما رعايت كنيد:

به هنگام نصب سرويس Pack دو، حتما بايد سرويس Pack يك نصب شده باشد و فقط نسخه اي از سرويس Pack دو قابل استفاده است كه حاوي patch هم باشه (38 مگابايت) ).

دوست عزيز حناب microsoft
Service Pack 2 Windows XP كه هنوز نيومده آدرس داري از Service Pack 2 Windows XP
لطفا آدرس بده

pasargad-ir

Active Member
سرويس پك

سلام

تا اونجايي كه من مي دونم واسه XP يك سرويس پك
و واسه2000 , 3 تا

مرسي

shahrokh_xp

Active Member
saman_sweden گفت:
Microsoft گفت:
سلام

دوست عزيز حناب microsoft
Service Pack 2 Windows XP كه هنوز نيومده آدرس داري از Service Pack 2 Windows XP
لطفا آدرس بده
احتمالاض میکروسافت عزیز منظورش برنامه office xp بود که سرویس پک دوش هم اموده :roll:

Microsoft

New Member
من تفاوت سرويس Pack ها رو مي دونم. شما اطلاعاتي كه در اختيار داريد به روز نيست. سرويس Pack دو حدودا 50 روزي ميشه كه ساخته شده و آماده استفاده هست. البته براي استفاده شخصي (Home PC) لازم نداريد. من چون ISP دارم، بايد براي ارتقاي امنيت شبكه، نصبش مي كردم.

Saman_Sweden،
من لينك براي دانلود ندارم. سرويس Pack دو رايگان نيست.

من الان سرويس يك و دو رو نصب كردم و مشكلي هم وجود نداره.

saman_sweden

Active Member
Microsoft گفت:
من تفاوت سرويس Pack ها رو مي دونم. شما اطلاعاتي كه در اختيار داريد به روز نيست. سرويس Pack دو حدودا 50 روزي ميشه كه ساخته شده و آماده استفاده هست. البته براي استفاده شخصي (Home PC) لازم نداريد. من چون ISP دارم، بايد براي ارتقاي امنيت شبكه، نصبش مي كردم.

Saman_Sweden،
من لينك براي دانلود ندارم. سرويس Pack دو رايگان نيست.

من الان سرويس يك و دو رو نصب كردم و مشكلي هم وجود نداره.

ببخشيد ها اينم از اون حرفهاي كره مريخي بود
آدم دو تا شاخ درمياره براي توجيه حرف اشتباهي كه نوشتيد حالا مي گيد سرويس Pack دو رايگان نيست.
اصلا اين از محالات است از پشت كوه نيومديم سرويس Pack ها امكان نداره پولي باشه
آقا بريد دكانتون را تو جاي ديگر باز كنيد اين حنا ها رنگي نداره براي اثبات حرفت يه لينك از مايكروسافت نشون بده كه نوشته سرويس Pack دو رايگان نيست.

Microsoft

New Member
Saman_sweden

اين اولين بار نيست كه شما با اين لحن با كاربران صحبت مي كنيد. نمي دونم چرا اين مجيد آقا شما رو به عنوان مدير انتخاب كرده؟! شما مرتب دنبال بهانه مي گردي تا با همه پرخاش كني!

من همين 4 يا 5 ساعت پيش مقاله اي خوندم كه مجيد به همه اخطار داده بود كه از بحث هاي حاشيه اي دوري كنيد، اما شما مثل اينكه فكر مي كني خونت رنگي هست و هر كاري مي كني و هر رفتاري دوست داري انجام بدين... كسي هم نيست كه جلوي اين رفتار زشت شما رو بگيره و تذكر بده!

من در جواب سوال اون آقا جواب دادم كه سرويس پك يك و دو مشكلي نداره و من نصب كردم. 38 مگابايت هم هست. ديگه دليلي نمي بينم كه براي شما آيه نازم كنم تا باورتون بشه كه اين پك رايگان هست يا نه... اصلا مگه من گفتم شما بيا از من بخر؟ مگه من گفتم ميخوام اين پك رو به شما بفروشم؟! :D شما برو بگرد و دانلود كن! من نميام اين سايت كه با شما يا هركسي ديگه بحث كنم. چون وقتم ارزش داره و بيكار نيستم كه بخواهم با عناويني كه شما بكار مي برين كسي رو رنگ كنم....!
برين و كسي ديگه رو پيدا كنيد تا باهش بحث كنيد...

مجيد آقا، اينكه فلان كاربر مدير يا همكار شماست، نبايد به خودش اجازه بده هر رفتاري كه مي خواد ازش سر بزنه بدون اينكه بازخواست بشه. من از شما انتظار نداشتم... البته براي من مهم نيست، چون هركسي رفتاري داره، تربيتي داره و ...

مايكرو سافت

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

مايكروسافت جان من از شما معذرت ميخوام ! خوبه !
wink.gif

شما كوتا بيا ! من اصلا كاري ندارم كه سرويس پك 2 اومده يا نه ! فقط ميگم اين بحثا در حد شما نيست!
dry.gif

لطفا جملگي آقايي كنيد و تمومش كنيد !
wacko.gif

موفق و پيروز و شاد باشيد....

علي.
cool.gif

Cekaf

New Member
خوبه. ويرايش شده توسط مدیر انجمن ها : شاهرخ

گرچه ايشون آيدي Microsoft منو disable كرده توي سايت...

اخطار مدیر انجمن ها
لطفاً در انتخاب کلمات درست در متن انجمن ها دقت کنید :!: :!:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا