Saman_sweden
اين اولين بار نيست كه شما با اين لحن با كاربران صحبت مي كنيد. نمي دونم چرا اين مجيد آقا شما رو به عنوان مدير انتخاب كرده؟! شما مرتب دنبال بهانه مي گردي تا با همه پرخاش كني!
من همين 4 يا 5 ساعت پيش مقاله اي خوندم كه مجيد به همه اخطار داده بود كه از بحث هاي حاشيه اي دوري كنيد، اما شما مثل اينكه فكر مي كني خونت رنگي هست و هر كاري مي كني و هر رفتاري دوست داري انجام بدين... كسي هم نيست كه جلوي اين رفتار زشت شما رو بگيره و تذكر بده!
من در جواب سوال اون آقا جواب دادم كه سرويس پك يك و دو مشكلي نداره و من نصب كردم. 38 مگابايت هم هست. ديگه دليلي نمي بينم كه براي شما آيه نازم كنم تا باورتون بشه كه اين پك رايگان هست يا نه... اصلا مگه من گفتم شما بيا از من بخر؟ مگه من گفتم ميخوام اين پك رو به شما بفروشم؟!
شما برو بگرد و دانلود كن! من نميام اين سايت كه با شما يا هركسي ديگه بحث كنم. چون وقتم ارزش داره و بيكار نيستم كه بخواهم با عناويني كه شما بكار مي برين كسي رو رنگ كنم....!
برين و كسي ديگه رو پيدا كنيد تا باهش بحث كنيد...
مجيد آقا، اينكه فلان كاربر مدير يا همكار شماست، نبايد به خودش اجازه بده هر رفتاري كه مي خواد ازش سر بزنه بدون اينكه بازخواست بشه. من از شما انتظار نداشتم... البته براي من مهم نيست، چون هركسي رفتاري داره، تربيتي داره و ...
مايكرو سافت