Fa scrollbar در پلاگین

skyblu

Member
در صفحه 4 پروژه ام یک پلاگین Trich دارم و این پلاگین یک ScrollBar دارد این اسکرول را تا وسط صفحه می کشم بعد دکمه next ، صفحه 4 را فشار می دهم و به صفحه 5 می روم. حالادر صفحه 5 دکمه back را فشار می دهم به صفحه 4 می رود و متن پلاگین را از همان scrollbar که وسط صفحه بوده است ، نشان می دهد . چه کدی بنویسم که متن پلاگین را از اول متن نشان دهد؟

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
باید از دستور SetScrollPos استفاده کنی که البته باید مقادیر رو محاسبه کنی و به پلاگین بدی اگه نمیتونی دستی این کار رو بکن پروژه رو بذار تا درستش کنم

skyblu

Member
با سپاس ،امیدوارم پیوست شده باشد.

پیوست ها

• Media100.rar
    284 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • 40.rar
    898.5 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • p.rar
    184.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31

peyman136

متاسفانه نتونستم فایل ها پیوستی شما رو امتحان کنم درواقع آنتی ویروسم گیر داد و نتونستم بازش کنم که احتمالن بخاطر اینه که پلاگین درست پک نشده اما شما میتونی از کد زیر توی اسکریپت صفحتون استفاده کنی و یکم با مقادیر بازی کنید میتونید نتیجه دلخواه رو بگیرید :
کد:
[color=#009000]**X,Y[/color] 
set$=[color=#800000]'-100,-100'[/color] 
[color=#000090][b]PluginSet[/b][/color]("PlugIn","set$") 
[color=#000090][b]PluginRun[/b][/color]("PlugIn","SetScrollPos")

البته اگه وقت تست مقادیر رو ندارید هم میتونید از مقادیر بزرگ استفاده کنید تا مطمئن باشید جواب میده یادتون نره موقعیت فعلی Scroll مقدار 0,0 داره و منفی برای بالا بردن و راندن به چپ استفاده میشه و مثبت برای راندن به پایین و راست موقعیت فعلی استفاده میشه

skyblu

Member
ببینید من می خواهم scr ollbar در هر مکانی از پلاگین بود (نه تنها وسط صفحه ) با کلیک کاربر بر روی دکمه back به اول متن پلاگین بیاید؟

peyman136

گفتم باید محاسبه انجام بدید میتونید مقادری رو بدید و نتیجه رو از خط آخر امتحان کنید این طوری می تونید مطمئن بشید که به خط اول میره
متاسفانه خود پلاگین این امکان رو نداره که اسکرول رو اتوماتیک به خط اول برگردونه
مطمئن نیستم چون امتحان نکردم اما فکر میکنم اگه فایل رو دوباره لود کنید هم برو خط اول این گزینه رو هم امتحان کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا