Script language

manoto129

New Member
سلام دوستان عزیزمن می خواهم اتورانی درست کنم که بیش ازیک script language داشته باشدیعنی چند script رادر page properties به طورهم زمان دراتوران اجراکند
میدونم کدراحتی امامن نمیدونم اگرازدوستان کدمربوطه را می دونن لطفاراهنمایی کنید

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
از اسکریپت تایمر استفاده کنید

PHP:
ScriptTimer("TimerA=Script1","100")
ScriptTimer("TimerB=Script2","100")
ScriptTimer("TimerC=Script3","100")

manoto129

New Member
ممنون دوست عزیزاما من میخوام اتورانی درست کنم که ازپلاگین های skinوWindowFunctions وچندپلاگین دیگر که هرکدام script خاصی داردکه در page properties قسمت script واردمی شود
حالامن برای اینکه اسکریپت های پلاگین به طورهم زمان دراتوران اجراشودازچه دستوری استفاده کنم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
الان کدی که ایشون نوشتن سه تا اسکریپت رو به صورت موازی اجرا میکنه (توجه کنید که قبل از نام هر اسکریپت یک Timer با شماره ی متفاوت نوشته شده
اگر این کد رو در Page Start بنویسید، و سه تا اسکریپت با نام های Script1 - Script2 و Script3 بسازید، هر سه اسکریپت با هم اجرا میشن

m javad

کاربر متخصص
من درست متوجه مشکلتون نشدم
حتی توضیحات توی ایمیلتون هم منو متجه نکرد
مگه استفاده از پلاگینهای مختلف چه محدودیتی داره
هر پلاگین کد و نام مخصوص به خودش رو میگیه و اجرا میشه

من ازچه دستوری استفاده کنم تا اسکریپت هایscript language
به طورهم زمان کارکند؟

اسکریپتهایی که توی pagestart نوشته میشه به طور خط به خط در ابتدای برنامه اجرا میشه
حالا اگر زمانبندی کارتون اینقدر حساس هست که حتما باید همزمان همزمان اجرا بشه (که شاید تو عمل هم واقعا اتفاق نیفته) خب از همون روش بالا که محمود و محمد عزیز اشاره کردند استفاده کنید
ولی در کل به نظر میرسه که کدها رو تویpagestart پشت سر هم بنویسید ، تا اجرا بشن. فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

sajadms

Member
چندپلاگین دیگر که هرکدام script خاصی داردکه در page properties قسمت script واردمی شود
حالامن برای اینکه اسکریپت های پلاگین به طورهم زمان دراتوران اجراشودازچه دستوری استفاده کنم
اگه می خواین تقریبا به طور همزمان اجرا بشن که باید همون جوری که دوستان در بالا اشاره کردن عمل کنید و فقط کافیه کد مربوط به هر پلاگین رو که تو قسمت اسکریپت page start می زدین رو تو یکی از این اسکریپت ها که بالا اشاره شد بریزید یعنی ه رپلاگین یه اسکریپت همین
هر پلاگین کد و نام مخصوص به خودش رو میگیه و اجرا میشه
جواد جان اگه ایشون کد های پلاگینها رو همون جوری که هست فقط کپی کردن شاید یادشون رفته باشه اسم پلاگین ها رو تو قسمتی که دستورات رو واسه پلاگین ها ارسال می کنن عوض کنن
دوست عزیز چک کنین ببینی هر دستور رو واسه همون پلاگین دارین ارسال می کنیین یا نه همه دستورات داره واسه یه پلاگین ارسال می شه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا