ممنون دوستم!کارت خیلی خوب شده.
فقط یک نکته که اگه رعایت میشد به نظرم بهتر بود ! اینکه کاش موها رو سیاه و سفید میکردی ! اینجوری بیشتر شبیه سنگ میشد.
ایده هم عالیه ...
موفق باشی.
عـــــــــــــادل.
خوجمل میبینی مانی ، میسی :بغل:چه خوجمل شده سپی ^.^ می ازش بسی خوشم اومد.فقط احساس می کنم یک مقدار باید روی گذاشتن سایه ها دقت بیشتری می کردی.به جهت تابش نور نگاه که می کنه آدم حس می کنه سایه ی اون گیاه اشتباهه _ که هست :دی_ یا سایه ی خانومه باید روی زمین بیافته بر حسبه جهته تابش اما نیافتاده.کلن فقط مشکلش سایه هاست تلفیق و ایدهو اجرا همه قشن اند کلی![]()
مرسی گلمعجب ايده جالبي داشته سپيده.
برداشتت به چیزی که تو ذهنم بود خیلی نزدیکه ممول ، خوشحالم که برداشتتو گفتی..من اينطور برداشت كردم كه روبات ريشه سرسبزي آدم رو بنكلن خشكونده . اما معني ئه اون گياه سبز رو كه جوونه زده رو نفهميدم. چرا جوونه زده؟
يعن به نظرم اگه ميخواستي بگي كه هنوز يكذره از سرسبزي آدم باقي مونده،بهتر بودهنوز يك قسمت هايي رو سبز نگه ميداشتي. اين جوونه زدن يعني اين آدم خشكيده دره زنده ميشه باز...
البته اين برداشتي بود كه من داشتم. اگر منظورت چيز ديگه اي بوده كه من كلن نفهميدم، يه توضيح ميدي؟
همين ديگه! خيلي خوب تركيب كردي. حالت پوسته پوسته بدن خوب در آمده.موفق باشي دوست عسيسم![]()
ممنون دوستم!
سنگ؟؟ خانومه واقعیه ، سنگ نیس ..
میسی که نظر دادی
شاد باشی
شادزی
نه عزیز تسکچر خاکه رس هست ، منظورم این بود که نمادی از سنگ نمیخواستم برسونم !میدونم منم ! مگه خودت از تکسچر سنگ استفاده نکردی که تبدیل به سنگش کنی ؟
منم خرسندم که تونستم خوب اجرا کنم :دیخوب تونستی اجراش کنی
خرسندیدم![]()
عالی![]()
قشن مینگری دخملم :دی منم تشکر پرت میکنم..کار قشنگی شده. هم ایده هم اجرا خوب بوده. تبریک پرت میکنم!
شاد لی! :دی
منظورم آبمیوه ی شادلی نیست! مخفف (shad live) هست! ^.^
به به مشکی پوش ما... خوشحالم که اینجا میبینمت.سلام ...
به قول خودت خوشمل شده و میسی .
موفق باشی
9 از 10
چطوری رفیخ؟ :دیمامان بارون همه چی خیلی خوشکمل کار شده![]()
هپورتا دقیقه نگاهش کردم ، همه جاش خیلی خیلی خوب کار شده.
بجز سایه ای که مانی گفت یه مطلب خیلی کوچولو هست که میگم
یکیش مرز بارپه با زمین یکمی قابل حضم نیست ( میدونی حالت dissolve شده).
در کل خیلی professional هست .
سلام ،مامی خوفه میسی :دی یو چگونه ای؟سلام
حالت خوبه سپی مامان!
بسی شادمان گردیدیم
بسیار ریشه خشکاندن و جالف کشیدی به تصویر توسط اسکور پیون آهنی
شاید نماد آینده بشر باشه شایدم سرسبزی بهد از اون نشون دهنده آینده ای بشسی روشن باشد همی
الا ایو حال لذت مند گردیدویم^_^
شب خوش ناک:d
سلام...سلام
خیلی زیبا شده.تعقل برانگیز هست.
من نیز به نوبه خودم تشکرات ویژه رو تقدیم میدارم.
حرفه ای.
10 از 10