Sci Fi Game Level

چند وقتیه دارم یک Level با UDK میسازم و میخوام توی این محیط اکثر توانایی های خودمو به نمایش بزارم.
طراحی و مدلسازی و حتی طرح اولیه این مرحله هم کلاً با خودم بوده.البته تا الآن کانسپت های زیادی دیدم و میشه گفت این طرح چیزیه بین یک سری از کانسپت های Sci Fi که از هنرمندان مختلف دیدم.
تا الآن یک روز فیکس روش وقت گذاشتم و طبق برنامه ریزی که داشتم قرار بود خیلی زود تموم بشه ، ولی چون یکم وقفه توی کارم میفته تصمیم گرفتم wip اون رو اینجا بزارم تا از نظرات دوستان هم بهره مند بشم.
البته از شروع صفر کار رو ندارم ولی از همینجایی که میزارم زیاد فرقی با شروع از صفر نداره ، چون هنوز خیلی کار داره تا کامل بشه.
رندرهایی که میزارم همه از realtime گیم انجینِ udk هست.

مرسی.

پیوست ها

• 001.jpg
    001.jpg
    236 کیلوبایت · بازدیدها: 29
  • 002.jpg
    002.jpg
    204.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 003.jpg
    003.jpg
    85.6 کیلوبایت · بازدیدها: 32

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار جالبی به نظر میاد. یه کم در مورد اینکه قرار چه کاری رو در آخر ببینیم بیشتر توضیح بده.
در مورد کار هم به نظر من بیشتر روی جزئیات کار کن و بیشتر روی تکسچرها کار کن.
موفق باشی.
منتظر ادامه کار هستیم.

مرسی از دوستان.
آخرِ کار قراره یک Level از یک گیم رو بتونم کامل به همراه استانداردهای مورد نیاز ببندم و خروجی بگیرم.
در مورد کارش باید بگم ، الآن فقط دارن Base ـش رو میچینم.یعنی در و دیوار مرحله و هنوز به مرحله اضافه کردن prop و جزئیات نرسیدم.
امروز سیستمم یکم کم آورد ، یه چندباری هنگ کرد . نورپردازی کار خیلی سنگین شده.
فعلاً روی یکی از شات ها میخوام کار کنم ، قراره انجین رو از udk به unity3D تغییر بدم.

ببخشید که دیر آپ کردم و به WIP نرسیدم !
به نت دسترسی نداشتم تو این مدت ، ولی کارمو تموم کردم.
قرار بود این یک مرحله کامل از یه بازی رایانه ای باشه که به دلیل اینکه سیستم من دیگه کشش نداشت و یکم سرم شلوغ شد مجبور شدم در حد یک رندر تک فریم realtime ازش بگیرم.
بازم شرمنده که نشد wip شو اینجا بزارم :cry:
منتظر نظراتون هستم :rose:
هرچی زدم پیوست نشد ، توی یه سایت دیگه آپ کردم ؛
لینک تصویر نهایی : http://0k2.001.img98.com/out.php/i491328_005.JPG

p30graphic

Active Member
اره آسمون خیلی جالب نیست. چرا همه چیز اینقدر درخشش داره؟
این قراره یک مرحله از یک بتزی خاص باشه یا نه فقط واسه ارزیابی توانایی های خودتونه؟

اره آسمون خیلی جالب نیست. چرا همه چیز اینقدر درخشش داره؟
این قراره یک مرحله از یک بازی خاص باشه یا نه فقط واسه ارزیابی توانایی های خودتونه؟
وقتی نرمال و Spec رو میدم به متریال یکم درخشنده تر میشه که یکم بر میگرده به شیدر UDK
قرار بود یک مرحله از یک بازی خاص باشه ولی متاسفانه نشد و من فقط به صورت WIP تونستم قسمت هایی از فرآیند ساختش رو بزارم.
فعلاً بیشتر برای ارزیابی هست.
:rose:

@.:pAR3A:. : فرصت نشد تکسچر بهتر پیدا کنم !
تازه این خوبشه ، بقیه اش که اصلاً جالب نیست :neutral:

مـرسـی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا