Scene cutter ؟ كجاست

adame_haji

Member
سلام دوستان
در برنامه پريمير و يوليد مديا استوديو قسمتي وجود داره با عنوان هاي Scene cutter يا Split By Scene كه وقتي يك فيلم يك ساعته ميندازي توي تايم لاين توسط اين دستور فيلم رو بعد از بررسي از قسمتهايي كه كات خورده (توسط شاسي قرمز روي دوربين ) جدا ميكه يعني اگه موقع فيلم برداري 10 بار دوربين رو از حالت Record به Stop برده باشي (يعني 10 بار كات داده باشي ) برنامه اون 10 باز رو از هم شناسايي ميكنه و جدا ميكنه كه بهش ميگن Scene cutter يا Split By Scene ميخواستم ببينم كه اين خاصيت كجاي اديوس قرار داره . اگه نداره بايد دور اديوس رو خط بكشم . چون موقع كليپ سازي من 300-400 تا كات ميدم !!!!!
خودم بعد از سرچ به يه سايت خارجي رسيدم ولي گويا اونجا هم مشكل حل نشده بوده :
http://ediusforum.grassvalley.com/forum/showthread.php?t=11974

سوال دوم اديوس 6.0.2 رو چجوري بايد كرك كنم ؟
برنامشو دانلود كردم 2.6 گيگ هست !!!!! ولي سورد ندارم

ممنون

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز اینم کرکش تقدیم شما البته چون سایت ایرانی هست تو انجمن آدرسشو نمی زارم برات پیغام خصوصی می زارمش

adame_haji

Member
ممنون دوست گرامي كارمو راه انداخت و اديوس نصب شد

اون جريان Scene cutter رو كسي نميدونه ؟

Mohammad.983

Active Member
سلام دوستان
در برنامه پريمير و يوليد مديا استوديو قسمتي وجود داره با عنوان هاي Scene cutter يا Split By Scene كه وقتي يك فيلم يك ساعته ميندازي توي تايم لاين توسط اين دستور فيلم رو بعد از بررسي از قسمتهايي كه كات خورده (توسط شاسي قرمز روي دوربين ) جدا ميكه يعني اگه موقع فيلم برداري 10 بار دوربين رو از حالت Record به Stop برده باشي (يعني 10 بار كات داده باشي ) برنامه اون 10 باز رو از هم شناسايي ميكنه و جدا ميكنه كه بهش ميگن Scene cutter يا Split By Scene ميخواستم ببينم كه اين خاصيت كجاي اديوس قرار داره . اگه نداره بايد دور اديوس رو خط بكشم . چون موقع كليپ سازي من 300-400 تا كات ميدم !!!!!
خودم بعد از سرچ به يه سايت خارجي رسيدم ولي گويا اونجا هم مشكل حل نشده بوده :
http://ediusforum.grassvalley.com/forum/showthread.php?t=11974
ممنون

چرا دوست عزیز داره.
ادرس زیر رو برو
settings/system settings/ application/capture
بعد گزینه at timecode break رو تیک بزن
از این به بعد پلان له پبان برات کپچر میکنه

adame_haji

Member
دوست من فيلممو قبلا با يه برنامه ديگه كپچر كردم
الان ميخوام توي برنامه اسكن كنه و پلان پلان كنه
يوليد مديا استوديو اين كار رو ميكنه
يعني اديوس همچين كاري رو نداره كه فيلم خارجي رو داخل خودش اسكن كنه و سين ها رو پيدا كنه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا