Scale تغيير سايز پروژه

بازم سلام
اندازه صفحه ام رو 1024*768 طراحي كردم و بخاطر اينكه عكس توي كارم استفاده كردم كد fscommand("allowscale", "false");
رو هم بكار بردم تا اندازه تغييري نكنه . اما اگه كاربر بخواد با سيستمي كه اندازه تصوير 800*600 داره كار كنه تصوير نصفه نشون داده ميشه .
حالا به چه كدي نياز دارم تا فلش چك كنه اندازه رزلوشن كامپيوتر طرف اگه از 1024 *768 پايين تر بود اندازه رو 800* 600 كنه و اگه بزرگتر بود تغييري در سايز پروژه نده ؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام کیارش جان

اگه میشه یکم بیشتر در این مورد توضیح بده

اگه بتونی نمونه هم بزاری که بهتر بچه ها متوجه میشن . بخصوص خود من

سوال

من مجبورم اندازه صفحاتمو 800*600 کار کنم که باعث میشه کارم سنگین بشه و انطور که دلم می خواد کارم درست در نیاد
باید چی کار کنم ؟
مثلا یه طرح زدم که move clip داره قسمتی که یه move clip دیگه وارد میشه باعث میشه که اون یکی مکث کنه باید چیکار کنم
که ظرفیت بیاد پایین ولی کیفییت نه؟ ممنون اگه راهنمایی کنین؟
در ضمن کار من وقتی از tvپخش میشه رنگ و کیفیتش انگار جلوی افتاب مونده و رنگش پریده و این باعث میشه کل کارم زیر سوال بره ! لطفا راهنمایی اگه هم ربطی به مبحث نداره شرمنده اخه تازه کارم
هر کی کمک کنه تا مشکلم حل شه بهش یه هورا می گم البته با تخفیف استثنایی ماه رمضان
می خواستم فایلمو بزارم ولی نمی دونمچطوری بزارم چون swf
کممممممممممممممممممک باید چیکار بکنم

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
با توضیحاتی که دادید برای کنترل size کافیه از این کد استفاده کنید:
PHP:
fscommand('allowscale','false');
var screenX:Number = System.capabilities.screenResolutionX;
var screenY:Number = System.capabilities.screenResolutionY;
var isSmaller:Boolean = (screenX<768||screenY<1024);
if(isSmaller)
	fscommand('allowscale','true');

کممممممممممممممممممک

کسی نیست به من بینوا کمک کنه باید فردا کار تحویل بدم
(از اساتید و صاحبنظران خواهشمندیم تا قبل از ساعت 9 صبح کمک های معنوی خودشان را واریز این درخواست کنن در غیر اینصورت از گفتن هورا معذوریم )

کمک

safirجان لطفا بگو کجا و چطوری باید وارد کنم
من زیاد با اکشن ها کار نمی کنم کارم همچین تبلیغاتیه تا برنامه نویسی

padideh

Member
سلام

اگه مشكلت با fullscreen شدنه
از اين استفاده كن
PHP:
fscommand("FullScreen", true);
if(System.capabilities.screenResolutionX>=1024){
Stage.scaleMode = "noScale";
}else{
	Stage.scaleMode="shoAll"
}
البته راستش من مشكلت رو كامل نفهميدم
ولي اميدوارم مشكلتو حل كنه

salam

kasi hast moshkelamo hal kone ? safri jan javab dade vali alan ishon nestan komak konan
man aslan action ke eshon goftan ro vared nakardam

ey baba

engari be gheire khodam hame off hastan
aslan az aval megam
agajon( man ye tarh ke kar mekonam andazash 600*800( khob
be khatere hamin sangin kar mekone safahatam zaman tarham ham dar hodode 30 saneye hastan chon baraye tv kar shodan khob vagti ye move cilipvarede sahne mishe move chip dege maks mekone yani vamese man ba action ha kar nakardam chon ta hala lazem nadashtam hameye kare man poshte sare hame be khatere hamin omidvaram kamel tozih dade basham sharmande taze win avaz kardam fonte farsi nadashtam lotfan age rahehale dare behem begin hamaknon neyazmanid yareye sabzetan ya germez farg nemikone hastim shabe hamegi bekhair!​

kiarash.M

Active Member
فايل swf مجاز به ارسال نيست
zip کن يا پسوندو بزار ظzip بفرس
ببينيم مشکلت چيه
توروخدا فارسي بنويسيد ...

salam me

خودتون که می دونید فایل های من 800*600 هستن و یه مووکلیپ یا چند تا ثابت دارم که از اول طرح تا اخرش هستن
شاید هم چند تا؟
وقتی مووکلیپ دیگ ای می یاد خود به خود مووکلیپ اصلی مکث می کنه بعد ادامه می ده :cry:
نمی دونم چی کار کنم
لطفا اگه می تونین برام توضیح بدین ؟البته اگه وقتتون رو نمی گیرم
ممنون میشم

padideh

Member
سلام

jijiviji_2007 عزيز لازم نيست 500 سال نوري صبر كني تا كسي جوابتو بده فقط كافيه فايلتو بذاري اينجا تا دوستان خيلي زود مشكلت رو حل كنن
يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا