sback up گرفتن از windows updates

ninjavb

Member
با سلام
چه طور میشه از update های ویندوز back upگرفت که موقع نصب دوباره بتونیم دوباره restore کنیم و نیازی به دانلود دوباره از اینترنت نباشه.
با تشکر

the_king

مدیرکل انجمن
وقتی که ویندوز در حال داونلود کردن فایلهای Update است در پوشه C:\WUTemp (فرض بر این است که ویندوز را در درایو :C
نصب کرده اید)، قرار می گیرند. معمولا این فایلها آنجا باقی می مانند تا زمانی که فایلهای مربوطه نصب شوند، چون روال عادی
بدین ترتیب است که بعد از نصب شدن یک فایل Update، فایل مربوطه حذف می شود.

به همین دلیل فرصت مناسب برای کپی گرفتن از این فایلها زمانی است که به صورت کامل داونلود شده اند و برای اجرای آنها
لیست مربوطه به نمایش در آمده (انتخاب موارد از سوی کاربر) و یا حداکثر در خلال اجرا شدنشان.

البته اگر بجای استفاده از Automatic Update بصورت مستقیم از سایت مایکروسافت آنها را دریافت کنید چنین مشکلی
را نخواهید داشت.

دو گزینه دیگر هم استفاده از ابزارهای Image گیری از هارد دیسک (در صورتی که ویندوزتان بدون مشکل کار می کند و
از عملکرد نرم افزارهای نصب شده راضی هستید) و یا بکار گیری برنامه هایی مثل AutoPatcher یا BigFix
است که لیست Update های موجود برای ویندوز و نرم افزارهای نصب شده را ارائه می کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ninjavb

Member
با سلام
(به خاطر مشکلی که توی اکانتمم بود نتونستم زودتر جواب بدم) ممنون دوست عزیز من از automatic update خود ویندوز استفاده میکنم ولی این مسیری که شما گفتید نیست فکر کنم اشتبا نوشتید لطفا چک کنید.

the_king

مدیرکل انجمن
مسیر درسته، به عنوان مثال یک نگاهی به این مقاله در سایت مایکروسافت بندازید :

Unable to install Windows updates

البته در این مقاله از مسیر C:\Program Files\WindowsUpdate هم نام برده شده.

ninjavb

Member
با سلام
من سرچ کردم اصلا همچین فایلی توی سیستمم نیست پوشه ی WINDOWS UPDATE هم خالی بود ولی مگه میشه توی کنترل پنل قسمت add or remove program هستند پس یعنی نصب شدند دیگه!

the_king

مدیرکل انجمن
یعنی دارید در مورد فایلهایی صحبت می کنید که قبلا نصب شان کرده اید؟ خب، منطقی است که دیگه نتوانید فایلهای داونلودی
را پیدا کنید چون همانطور که قبلا اشاره کردم، بعد از نصب شدنشان روتین حذف خودکار انجام می شود.

البته این وضعیت مربوط به حالت Quiet است که صرفا در هنگام آپدیت کردن خودکار رخ می دهد، یعنی اگه همون فایلهای
داونلود شده را شخصا اجرا کنید قبل از حذف کردنشان از شما تقاضای تایید (Yes / No) می کند.

ninjavb

Member
پس اين طور که پيداست من نميتونم از اپديت ها کپي بگيرم و موقع نصب ويندوز جديد ازش استفاده کنم.(ولی باید یه جوری بشه)
به هر حال ممنون دوست عزيز از کمکتون
وسوال اخر اينکه پس اين پوشه يwindows update چي قرار ميگيره؟
با تشکر

ninjavb

Member
با سلام
من اینو از توی یه سایت دیدم c:\windows\softwaredistrubtion گفتم این جا بگم اگه کسی دوباره به این مطلب احتیاج داشت.

جدیدترین ارسال ها

بالا