save

م

Member
سلام می خوام بدونم چجوری میشه از یه مووی کلیپ عکس گرفت و به صورت یک فایل عکس سیو کرد آیا نرم افزاری وجود داره که این کارو بکنه؟

Security9776

Active Member
سلام ،
برای این کار می تونید از Mdm Zince استفاده کنید که اجازه کپچر کردن تصاویر و عکس گرفتن از صفحه رو به شما می ده . که یکسری پارامتر هم داره . منتهی بگم که اون می یاد مختصات رو می گیره و اون قسمت رو عکس می گیره ازش.
به هر حال فکر کنم به امتحانش بیارزه .
موفق باشید ، محسن

• Like
Reactions: م

hamid-xp

Member
من فکر کردم می پرسی چه جوری می شه یه فایل فلش رو در حین عمل ذخیره کرد . مثل بازیهای رایانه ای . برای تمام
دوستانی که با این تفکر وارد این تاپیک شدند باید بگم که فلش فعلا این امکان رو نداره ولی یه اسکریپت خفن هست که کاری می کنه که تا آخرین فریمی که کاربر در اجرای فایل فلش مشاهده کرده در رجیستری ویندوز ذخیره می شه و با اجرای مجدد فایل فلش با کمال تعجب شما از ادامه مشاهد قبلی فایل رو مشاهده میکنید .
جالب اینجاست که اگر تو یه ویندوز دیگه این فایل رو باز کنید از اولین فریم کار و دنبال می کنید . بنابراین این اسکریپت
فقط رجیستری ویندوز رو تغییر می ده.
تمام کسانی که فلش کار حرفه ای هستن ارزش بالای این اسکریپت رو خیلی خوب می فهمند . بنا براین من پس از استخراج کامل این اسکریپت او نو در اختیار همه قرار می دم بد نیست بدونید من طراح نرم افزار دلفین کوچولو هستم در کارای بعدیم ای اسکریپت رو استفاده می کنم تا تماتم فلش کا را کف کنن.

Security9776

Active Member
سلام ، البته منظور دوستمون کپچر کردن تصاویر هست .
در مورد ذخیره کردن ، بنابر نوع کار می شه این کار رو انجام داد . بستگی داره به این که چه مواردی رو بخواهید ذخیره کنید . چون اگر کار داینامیک باشه بر اساس متغییر ها کار می کنه .
در مورد اسکریپتی هم که شما گفتید ، فلش به تنهایی اجازه ذخیره اطلاعات در رجیستری رو نمی ده . فقط شما می تونید اطلاعات رو در داخل SheardObject ذخیره کنید که بارها هم در سایت در موردش بحث شده .

موفق باشید ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا