Save a version

سلام
کسی می تونه به من بگه که چه موقع تو فتوشاپ تو منوی فایل زیر منوی Save a version فعال می شه؟:paint:

memol_515

Active Member
والا اينكه چجوري فعال ميشه رو نميدونم.

اما ميدونم براي فعال كردنش بايد يه تنظيماتي توي فتوشاپ صورت بگيره و همينجوري نيست كه براي هر پروژه اي خود بخود فعال باشه.

آموزشش براي سيستم مك توي نت هست. اما ويندوز نچ ! نيست ! كلا درباره اين گزينه هيچ توضيحي توي نت نيست ! جالبه واقعا ! :sad:

شما اگه ياد گرفتي به ما هم ياد بده. هرچند كه خيلي هم به زحمت اش نمي ارزه ! آدم همينجوري پروژه رو به چند نام مختلف در مراحل مختلف سيو كنه، راحتتره به نظر من !

the_king

مدیرکل انجمن
خانم اجازه! من بگم؟
اول باید نرم افزار جانبی Adobe Version Cue روی سیستم نصب شده باشه، که در مجموعه Adobe Creative Suite وجود داره.

قدم بعدی فعال کردن Version Cue در Control Panel ویندوز است.
کنترل پنل ویندوز را در حالت Classic ببینید (Switch to Classic View) و آیتم Adobe Version Cue را در آن بیابید و باز کنید.
در قسمت Settings پنجره ای که باز می شود، Version Cue را در حالت On قرار دهید و تیک گزینه
Turn Version Cue On When the Computer Starts را هم بزنید تا در هنگام روشن شدن مجدد کامپیوتر بصورت خودکار
فعال شود.
حالا پنجره را با دکمه OK ببندید.

حالا بایستی Version Cue را در فتوشاپ هم فعال نمایید. پس در منوی Edit گزینه Preferences و در آن گزینه File Handling
را انتخاب کنید (یا از ترکیب کلیدی Ctrl + K استفاده کنید و بخش File Handling را باز نمایید.)
حالا تیک گزینه Enable Version Cue را بزنید و با دکمه OK پنجره را ببندید.

حالا فتوشاپ را ببندید و دوباره اجرا کنید.

اکنون یک فایل PSD موجود را در فتوشاپ باز کنید و در منوی File گزینه Save As را انتخاب نمایید.
اکنون در پنجره Save As دکمه Version Cue را در سمت چپ خواهید دید. روی آن کلیک نمایید.

اکنون پنجره Version Cue Management Workspace باز خواهد شد. حالا در بالای پنجره روی آیکون New Project کلیک نمایید.
نام پروژه و مشخصات اطلاعاتی آنرا (اختیاری است) مشخص کتید.
اکنون روی پوشه ای که ایجاد شده دوبار کلیک (Double Click) کنید و مسیر تصویر PSD را در آن مشخص نمایید.

حالا تصویر مورد نظر PSD را ویرایش کنید. به محض ویرایش آن گزینه Save A Version اضافه خواهد شد.

memol_515

Active Member
آخ، مرسي. بازم ممنون از لطفتون !

اووم، خوب ظاهرا ويندوز و مك، بسيار شبيه به هم عمل ميكنن! چون اين روش دقيقا و دقيقا شبيه به روشيه كه من ديشب براي سيستم مك توي نت ديدم !

خودتون ببينيد:

http://www.heathrowe.com/tuts/versioncue.asp

ممنونم علي جان ! زحمت كشيدي دوست عزيز.:rose:

the_king عزیز سلام
واقعا ممنون لطف کردی و جوابمو دادی مشکلم حل شد نمی دونم چطوری باید از ت تشکر کنم:rose: امیدوارم که بتونم جبران کنم
بازم ممنون خیلی لطف کردی:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا