بی بی کد *****sanandaj villa interior*****

sina 2020

Well-Known Member
چه میکنه این بازیکن ....!
دمت غیژ عالی شده دادا
جای انتقاد نزاشتی فقط پشت پنجره آسمونش بهتر دیده میشد بهترترتر بود ...

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام فرشید جان.خیلی زیبا شده.یه انتقادی بکنم. ببین خیلی کار داغی شده.منظورم رنگهاست.مطمئنم اگه 20 درصد سچوریشن کمتر بشه نتیجه بهتری میده بهت.فکر کنم از کالر مپینگ رین هارد یا لاینر استفاده میکنی. جدیدا ولوم های داخلی اورموشن همشون هم همینطوری با لاینر کار میکنن و رندرها به شدت غلیظ از رنگ هستن.
به لحاظ طراحی هم خیلی خوب شده. یه طراحی تمام عیار.
سقف کار رو دوست ندارم.شاید غلظت گلاسینست خیلی بالا باشه.
روی هم رفته یه دیزاین بسیار قوی و یه پرزانته خیلی حرفه ای رو شاهد هستیم. برات آرزوی بهترین ها رو دارم

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام فرشید جان
وقتی تو گالری میبینیم رو موضوعی زده آغازگر فرشید خود بخود توقعمون میره بالا . . .
این کارت طراحی عالی داره و رندر در حد بازاری قابل قبوله . . .
نمیدونم چرا ولی حس میکنم lens correction هات داره رو به 3d میره باید با عینک دید . . .
ولی در کل خسته نباشی . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی جای گرمو نازی شده
کار چشم گیر و خیلی زیبایی شده و همه چیزش عالی درجه یک

همیشه از نورهای ستاره ای که بعد از رندر اضاف میکنن خوشم نیومده
بعضی از متریال ها نقطه نقطه(مثل نویز) شده نمیدونم یا گلاسینس مناسب نداره یا سابدیواید کافی نداره
خسته نباشید

پیشنهاد واسه تاپ گالری:rose:

آخرین ویرایش:
آقا کماکان لذت میبرم از کارات.حرفه ای ها انتقادات حرفه ای رو کردن دیگه. من فقط در حد خودم یه نقد دارم که بیشتر تو زمینه ی عکاسیه. عکس دوم ناقصه یا سر دوربین باید بیاد پایین یا ابعاد کارو یجوری باید کرد که از پایین عکس ناقص نباشه.من هربار نگاش میکنم هی این mmb موس رو میچرخونم بره پایین.
درکل لذت بردم.کارات کلاس درسیه برا من حداقل.تشکر

airt

Active Member
سلام . خسته نباشید
به نظرم در استفاده از متریال ها و تایل ها یه مقدار زیاده روی شده . شاید بهتر بود بعضی از جداره ها ساده تر بود و بدون تایل . در میان این همه جداره های دارای بافت به نظرم میشد با ساده نگه داشتن یک دیوار به زیبایی کار افزود .
موفق باشید

فرشید جان کارت که اصلا حرف نداره.
فقط اون چوبای زیر شومینه رو با چی مدل کردی؟چجوری؟
بعد میشه متریال کفتو مشخصات دقیقشو بگی.خیلی وقته تلا میکنم چنین کفی رو متریالشو در بیارم ولی نمیشه که نمیشه.مرسسی
احیانا از ray fire واسه مدل سازی استفاده نمیکنی؟مثلا اون باکس چوبی زیر کتابا؟
از نورپردازی هم یه مختصری توضیح بدید توروخدا.فقط این کاراتو میذاری که دلمونو بسوزونی؟
:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام چه رندهای خوبی گرفتی کلی تبریک

راستی مدل های خوبی تو کارت استفاده کردی میشه گفت همش جدید هست میشه بگی از کجا دانلود کردی؟

webxyz

Member
خیلی خوشگل شده. خسته نباشی. فقط نفهمیدم اونی که زیر دیوار روبروییه لامپ یا آتیش؟:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا