SAMSUNG Corby-new design

MOHAMMADIX

Member
سلام بر دوس جونای عزیز و گرامیست(مخفف گرافیست و گرامی):green::rose:
بعد از یه مدتی که دست به فوتوشاپ نزدم زدم این در اومد
البته عشقی زدم و اصلا جنبه تبلیغاتی نداره ولی نظر شما برام مهمه
در ضمن این گوشی واقعا گوشی بیستیه و اونایی که مثل من جیفشون تنگه و میخوان گوشی بگیرن
پیشنهاد من اینکه اینو تو اولویت قرار بدن
نظـــــــــر نظــــــــــــــر نظـــــــــــــــر یـــــــــادتــــــــون نــــــــــره
.
.
.
محمد

.:روی تصاویر بالا کلـیک کنید:.

Saeed

Well-Known Member
چطوری محمد جان ؟ خبری ازت نیست ؟

آبیهـ خیلی نسبت بهـ صولتیهـ شیک تر شدهـ تبریک ، اگه تو صولتیهـ نوشتهـ های سمت چپ رو سفید کنی بیشتر تو چشم میاد و قشنگ تر میشهـ .. :rose:

موفقیت .. !!

MOHAMMADIX

Member
چطوری محمد جان ؟ خبری ازت نیست ؟

آبیهـ خیلی نسبت بهـ صولتیهـ شیک تر شدهـ تبریک ، اگه تو صولتیهـ نوشتهـ های سمت چپ رو سفید کنی بیشتر تو چشم میاد و قشنگ تر میشهـ .. :rose:

موفقیت .. !!
قربونت سعیید جان دیگه چه کنیم
ممنون از نظرت
بای

Mj

Well-Known Member
شااااااااااااااااااهکاره شاهکاره شاهکاره فقط همین!
راستی منم کربی دارم ولی به خاطر این نگفتم که خوب شده واقعا شاهکاره!:neutral:

MOSTAFA

کاربر فعال
درباره طرح که خیلی عالیه، از سبکش خیلی خوشم اومد...فقط یک چیرز توجه من رو به خودش جلب کرد اون هم استفاده از دسته ی Xbox هست!!! اگه میخواستی از این طریق قابلیت گوشی رو نشون بدی میتونستی از دسته Atari یا Sega یا یک Gamepad معمولی استفاده کنی... شاید در نگاه اول خیلی تفاوت نداشته باشن اما وقتی بخوای به عنوان یک سمبل ازش استفاده کنی به نظر من این دسته مناسب نیست، چه برسه به این که سیم هم بش وصل شه!!!
اما باز هم میگم از سبک کارت خیلی خوشم اومد، NICE JOB:wink:
(من گوشی Omnia HD 8910i Samsung رو پیشنهاد میکنم... تست شده...!!!:wink:)

MOHAMMADIX

Member
درباره طرح که خیلی عالیه، از سبکش خیلی خوشم اومد...فقط یک چیرز توجه من رو به خودش جلب کرد اون هم استفاده از دسته ی xbox هست!!! اگه میخواستی از این طریق قابلیت گوشی رو نشون بدی میتونستی از دسته atari یا sega یا یک gamepad معمولی استفاده کنی... شاید در نگاه اول خیلی تفاوت نداشته باشن اما وقتی بخوای به عنوان یک سمبل ازش استفاده کنی به نظر من این دسته مناسب نیست، چه برسه به این که سیم هم بش وصل شه!!!
اما باز هم میگم از سبک کارت خیلی خوشم اومد، nice job:wink:
(من گوشی omnia hd 8910i samsung رو پیشنهاد میکنم... تست شده...!!!:wink:)
سلام دوست عزیز،ممنون
همونطور که تو طرح میبینین از کاراکتر های زیادی استفاده شده (مثل اسپیکر های بزرگ،میکروفون دستی،تلویزیون خانگی) واین ها همه نمادی از ویژگی های گوشی هست که اونو سطح بالا تر قرار میده و استفاده از اون دلیل نمیشه که همه ی این وسایل توش کاربرد داره
در ضمن من گفتم واسه اونایی که جیبشون تنگه(یعنی این گوشی ارزونه) وگر نه خیلی از گوشی ها از این بهترن
ممنون از نظرت
موفق باشی

Erfan

Active Member
همیشه میگن طرح هایی که شلوغ هستند دچار سردرگمی مخاطب میشه، ولی نظریه دیگری هم هست که طرحی که شلوغ هست
باعث زیبایی میشه و طرح شما از دسته دوم هست.

هر دو رنگ قشنگه، من به شخصه از آبی رنگه خوشم اومد.
:rose:

hamid

Well-Known Member
یکی به مکن بگه چرا من پست میزنم پستام میپرن من اینجا پست زدم ولی نیست چندجا دیگه هم اینجوری شده بود
منم گفتم زیادی شلوغ پلوغه ولی قشنگ شده

MOSTAFA

کاربر فعال
سلام دوست عزیز،ممنون
همونطور که تو طرح میبینین از کاراکتر های زیادی استفاده شده (مثل اسپیکر های بزرگ،میکروفون دستی،تلویزیون خانگی) واین ها همه نمادی از ویژگی های گوشی هست که اونو سطح بالا تر قرار میده و استفاده از اون دلیل نمیشه که همه ی این وسایل توش کاربرد داره
در ضمن من گفتم واسه اونایی که جیبشون تنگه(یعنی این گوشی ارزونه) وگر نه خیلی از گوشی ها از این بهترن
ممنون از نظرت
موفق باشی
منظور من هم همینه... ما از سمبل هایی برای نشان دادن کاربرد ها استفاده میکنیم... من گفتم "اگر منظورتون قابلیت گیم باشه..." بهتره از یک سمبل شناخته شده تر استفاده کنید که مرسوم هست و این فقط یک نظر شخصی هست از دید من بیننده....
good luck

MOHAMMADIX

Member
ممنون از دوستان برخلاف نظر اکثر دوستان من صورتیه رو بیشتر دوس میدارم
ولی درسته تو آبی از کاراکتر های بیشتری استفاده شده

H@DI-LI

Member
سلام ممی ! :green:
دمت گرم خیلی خوشم اومد.
دیگه از بس دیر رسیدم همه چیو گفتن بکس.
صورتیشو دوس میدارم از اون یکی بیشتر، اگر که اون کابل usb و همه چیزایی که تو آبی بیشتر شده رو هم بهش اضافه کنی.:)

MOHAMMADIX

Member
سلام ممی ! :green:
دمت گرم خیلی خوشم اومد.
دیگه از بس دیر رسیدم همه چیو گفتن بکس.
صورتیشو دوس میدارم از اون یکی بیشتر، اگر که اون کابل usb و همه چیزایی که تو آبی بیشتر شده رو هم بهش اضافه کنی.:)
سلام هادی جون
حق باتوهه ،آبیه رو بعد از اون درست کردم دیگه حوصله نداشتم به اون اضافه کنم،ماشالله شمام دقیقی همه چیو
میبینی البته خیلی با هم فرق ندارنا..
مخلصم
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا