قالب ::: samand Lx :::

emad04

Well-Known Member
::: UPDATE samand Lx :::

سلام

بلاخره این کار هم تموم شد . خیلی وقت برد چون هاردم سوخت و یه سری جاهاش پاک شد مجبور شدم دوباره بسازم .

دیگه سعیمو کردم شبیه واقعی در بیارم اگر مشکلی داره توان من همینقدر بوده دیگه :rose:

کار با فتوشاپ و مکس 2011 و وی ری

WIRE::

یه تشکر هم از دوستان مجید آنلاینی که پیشرفتمو مدیونشون هستم و توی کارهای قبلیم خیلی کمک کردن:rose:

:tavajoh::tavajoh: آپدیت 25 مرداد :tavajoh::tavajoh:

پیوست ها

• 3.jpg
    3.jpg
    115.9 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • dfsvdd5.jpg
    dfsvdd5.jpg
    808.8 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 5.jpg
    5.jpg
    381.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • 7.jpg
    7.jpg
    419.4 کیلوبایت · بازدیدها: 23
  • 11.jpg
    11.jpg
    149.8 کیلوبایت · بازدیدها: 19
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام بر عماد بزرگ
اقا کارت خیلیــــ خوب شده
مدل عالی شده نسبت به مدل های قبلیت کاملا ضعف هاتو پوشوندی، افرین

تو رندرهایی که کامپوزیت داشتی رو به نظرم تو پست پرو یکم خراب شده و یه کوچولو زیاده روی کردی مثلا رندر دومی از چپ زیاد جالب نشده
من رندر اولی دومی از راست رو خیلی دوست داشتم چون خیلی طبیعی شده
رندر دومی از راست رو با کیفیتشو بزار بیشتر حال کنیم تا 1 مگ مشکلی نیست دادا :د
خسته نباشی :rose:

emad04

Well-Known Member
سلام بر عماد بزرگ
اقا کارت خیلیــــ خوب شده
مدل عالی شده نسبت به مدل های قبلیت کاملا ضعف هاتو پوشوندی، افرین

تو رندرهایی که کامپوزیت داشتی رو به نظرم تو پست پرو یکم خراب شده و یه کوچولو زیاده روی کردی مثلا رندر دومی از چپ زیاد جالب نشده
من رندر اولی دومی از راست رو خیلی دوست داشتم چون خیلی طبیعی شده
رندر دومی از راست رو با کیفیتشو بزار بیشتر حال کنیم تا 1 مگ مشکلی نیست دادا :د
خسته نباشی :rose:

سلام مهران جان

ممنون از اینکه نظر دادی نظراتت همیشه بهم کمک کرده .

کلآ من وقتی عکس ها رو به jpg سیو میکنم کیفیتا پایین میاد . اون رندر های استودیویی رو از اول بعد از رندر با فرمت jpg سیو کردم . اشتباه کردم بعدش رندر های خارجی رو bmp سیو کردم .

حالا باید ببینم با برنامه ها میشه کیفیتشو ببرم بالا یا نه :mad:

آخرین ویرایش:

homayoon_fattah

Well-Known Member
موفق باشی . کارات زیبا شدن . من رندر دومی از سمت چپ بیشتر خوشم اومد . خصوصا رنگ بدنه . راستی دومی و سومی از چپ hdr داشتن ؟ اگه آره میشه منبع دانلودشو بگی . یا اگه امکان داشت ایمیل کنی برام؟ ممنون

emad04

Well-Known Member
موفق باشی . کارات زیبا شدن . من رندر دومی از سمت چپ بیشتر خوشم اومد . خصوصا رنگ بدنه . راستی دومی و سومی از چپ hdr داشتن ؟ اگه آره میشه منبع دانلودشو بگی . یا اگه امکان داشت ایمیل کنی برام؟ ممنون

مرسی همایون جان .:rose: من خودمم از رندر دومی و سومی از چپ بیشتر خوشم اومده .

نه هیچ کدوم از رندرا hdri نداشتن .

ali_max3

New Member
سلام . من کارتونو دنبال می کردم و این کارتون نسبت به بقیه زیبا تر شده . مدل خیلی عالی شده

من از رندر آبیه خوشم اومد .

رندر آبیه رو پیشنهاد تاپ گالری میدم

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام و درود
مدل بسیار حرفه ای و خوب شده ، واقعا تبریک !
رندرینگ هم برای پیشنمایش عالی ، استفاده از Matte خیلی موفقیت امیز بوده ، اما نور پردازی خیر ، این اموزش رو ببین خیلی کمک میکنه ...
موفق و موید باشی :wink:

emad04

Well-Known Member
سلام . من کارتونو دنبال می کردم و این کارتون نسبت به بقیه زیبا تر شده . مدل خیلی عالی شده

من از رندر آبیه خوشم اومد .

رندر آبیه رو پیشنهاد تاپ گالری میدم

ممنون شما لطف داری :rose: راستش مدلش خیلی خستم کرد هر قسمتشو می خواستم بسازم چند تا عکس جلوم بود :shock:

سلام و درود
مدل بسیار حرفه ای و خوب شده ، واقعا تبریک !
رندرینگ هم برای پیشنمایش عالی ، استفاده از Matte خیلی موفقیت امیز بوده ، اما نور پردازی خیر ، این اموزش رو ببین خیلی کمک میکنه ...
موفق و موید باشی :wink:

مرسی از اینکه نظر دادی + تشکر به خاطر آموزش :rose:

من کجام ؟
آقا بوسیار تا بوسیار عالی دمتم غیژ ...

:rose::)

----------------------------------

راستی دوستان حرفه ای خوشحال میشم در مورد مشکلات رندر ها نظر بدید مثلآ فلان رندر مشکلش اینه که من در کارها آینده ضعف های خودمو بدونم :rose:

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلوم
با سینا مسابخه سوند گذاشتید
حتما بعدیشو سورن ا

خشنگ شده افرین :)

سلام .

من اینو برای سفارش یه شرکت انیمیشن زدم کارای قبلیمم بهشون فروختم و سمند و پراید تو کارام نبوده .:wink:

نه دل و دماغ دیگه برام نمونده بشینم به سورن تبدیلش کنم :green:

Yar.kh

Member
مدل که عالی شده... با دقت کار شده. یک سوال:
آموزش خاصی برای مدل ماشین دیدی؟ اگه ممکنه لینکش رو بدید. من یه آموزش دیدم روی یوتیوب از یه هندیه بود. ولی فکر می کنم روشش خیلی دقیق نبود.

رندرهای استودیو عالی شده. دومی از راست که عالیه. نور و متریال بدنه خیلی طبیعیه. البته رفلکت شیشه ها کم شده. در رده بعد هم آبیه.
اما رندر های دیگه خوب نشده. سومی که رفلکت بیش از اندازه ماشین رو از محیط کنده. موشن بلور هم جالب نشده. شاید خنده دار باشه اما اولین چیزی که توی این رندر توجهم رو به خودش جلب کرد این بود که چطور ماشین بدون راننده داره با این سرعت میره؟! :shock:

در کل ولی خیلی خوب شده کار.
رندر دومی پیشنهاد برا تاپ گالری

شما هم اگه لطف کنید به دو کار ماشین که من زدم مراجعه کنید (توی امضام هست) و نظرتون رو در مورد نقص های مدلینگ و رندر بگید...:rose:

emad04

Well-Known Member
مدل که عالی شده... با دقت کار شده. یک سوال:
آموزش خاصی برای مدل ماشین دیدی؟ اگه ممکنه لینکش رو بدید. من یه آموزش دیدم روی یوتیوب از یه هندیه بود. ولی فکر می کنم روشش خیلی دقیق نبود.

رندرهای استودیو عالی شده. دومی از راست که عالیه. نور و متریال بدنه خیلی طبیعیه. البته رفلکت شیشه ها کم شده. در رده بعد هم آبیه.
اما رندر های دیگه خوب نشده. سومی که رفلکت بیش از اندازه ماشین رو از محیط کنده. موشن بلور هم جالب نشده. شاید خنده دار باشه اما اولین چیزی که توی این رندر توجهم رو به خودش جلب کرد این بود که چطور ماشین بدون راننده داره با این سرعت میره؟! :shock:

در کل ولی خیلی خوب شده کار.
رندر دومی پیشنهاد برا تاپ گالری

شما هم اگه لطف کنید به دو کار ماشین که من زدم مراجعه کنید (توی امضام هست) و نظرتون رو در مورد نقص های مدلینگ و رندر بگید...:rose:

سلام .

من یه آموزش فراری انزو بود که بصورت نوشتاری بود که تنظیم بلوپرینت و نحوه مدلسازی رو ازش یاد گرفتم . دیگه آموزش دیگه ای در مورد مدلینگ ندیدم . فقط همینجوری برای خودم ماشین های مختلف میساختم . تعداد زیادی قبل از سمند

ماشین ساختم تا تونستم این سمندو بسازم .

درسته من زیاد برای رندر های بیرونی وقت نذاشتم ..:rose: اون رندر دومی از چپ رو من براش راننده گذاشتم دستشم معلومه رو فرمون ولی خودش پشت ستونه :green:

چشم باعث افتخاره حتما سر میزنم ..

آقا خیلی قشنگ شده
تبریک . . .
:rose:

ممنون :rose:

.:BehzAd:.

Active Member
سلام عماد جان تبریک خیلی خوب رندر کردی آفرین رندر های خوبی هم گرفتی

پیشنهاد برای تاپ گالری

emad04

Well-Known Member
سلام عماد جان تبریک خیلی خوب رندر کردی آفرین رندر های خوبی هم گرفتی