بی بی کد saeadat abad residential tower

abbasi_0912

Active Member
سلام فرشید جان
قبلا هم گفتم کار خوب شده اما یکم نویز داره ولی زیاد مهم نیست
اما ای کاش یک پست توی فتوشاب روی این کار میرفتی
چند وقتی هست که بیشتر فتوشاپ وقت میگذارم تا مکس، تازه داریم یاد میگریم توی فتوشاپ معجزه کنیم. البته اگر کار 3d بهمون نخوره که فعلا هم مشغولیم
عاشق این رندر های چند لایه هستم این render elements چقدر معرکه هست وقتی کاراش رو میبری توی فتوشاپ کار رو زنده میکنه

اون پست ی که برهان توی فتوشاپ انجام داده رو من بیشتر می پسندم
موفق باشید!

nightlord

Well-Known Member
فرشید جان ما که نقد نمیتونیم از کار شما کنیم استاد . کارت تکه داداش.
منو یاد هتلای هفت هشت ده :green: ستاره ای که تو این فیلمای غربی نشون میدن میندازه
خیلی قشنگ شده خسته نباشی

*farshid*

کاربر VIP
خسته نباشی فرشید جان هم با طرحت حال کردم هم رندرهات
فقط کاش یه خورده میزاشتی بیشتر بره خیلی نویزش زیاده. گرچه نویزش آرتیستیکه d:
مرسی ... نویز داره قبول دارم .:rose:
فرشید جون خیلی حال کردم با کارت

خیلی حرفه ایه ماشاالله
ممنون مجید جان ...

:rose::rose::rose:
سلام بسیار عالیه فقط همونطور که دوست عزیز گفتن یه نمه خیلی کوچیک نویز داره
راستی ریشه این درختا به ساختمان آسیب نمی رسونه ؟ :green:
سلام ... مرسی ... بعله
ریشه ها روی یک کف شناور که چند لایه عایق داره قرار گرفتن ... دیتیل خاصی داره . میتونی تو نت ببینی دیتیلشو green roof

عالی بود :rose:

خیلی خوشگل شده :rose:
:rose:
سلام.خوبی؟ کارخوبی شده.آفرین باید پلان ها رو دید و نظر قطعی داد.اما چیگر من خیلی شلوغ طراحی میکنی! آرامش رو اصلا تداعی نمیکنی...درسته سبکه...اماا.... پایان نامت به نظرم خیلی عالی شده بود.ونک و این هر 2 خیلی شلوغ شدن.مثل یه خانم با آرایش افراطی
باید پلان ها رو دید و در مورد سیرکولاسیون و اینها نظر داد...البته شما ارشد ها کارتون کلا درسته!!

کار هندسه ی مشخص و ساده ای داره ... چیزی که شلوغش کرده رندم بودن بازشو ها و درخت هاست ..
پلانشم پیوست میکنم ببینی ... (یه توضیح در مورد پلان ... پلان کاملا قرینه هست به دو دلیل ... 1- مشکلی از نظر نور ایجاد نمیکنه چون از 3 جهت نورگیری دارم 2- مشکلی از نظر روابط ایجاد نمیکنه و مورد سوم! وقتشو نداشتم پلان دیگه ای طراحی کنم :دی)
اون دو تا علامت تعجب!! هم برام جای سواله؟؟

طرح عالی
رندر عالی
معماری عالی
متریال عالی
ایده عالی
نظم عالی
بازشوها عالی
سازه ها عالی
ارگانیک و زنده بودن فضا عالی
عالی
عالی
عالی
عالی عالی عالی
تاپ گالریییییییییییییییی
مرسی سعید جان ... لطف دارین شما :rose:

سلام فرشییییییید جونم
خوبییییی:)
اینو کی آوردی اینور.؟؟ من هنوز تو بخش WIP دارم کارت رو دنبال میکنم:green:
ایول کار خیلی خوشگلی شده. بهت تبریک میگم. از رندرهات هم خیلی خوشم اومد. همشون خوب شدن. از رندرهای دوم و سوم (آخری) بیشتر خوشم اومد. اگه تونستی یه پست پروداکشنی هم روشون پیاده کن که دیگه واقعا عالی میشه.
در کل کارت عالیه موفق باشی:rose:
به به کیشی :rose:
مرسی عزیزم ... من اعتقادی ندارم به پست پروداکشن رندر های فرای ... یه جورایی نمیخوام تو کار فرای دخالت کنم :green:
میدم تو برام پست پروداکشن میکنی ... رندر مسابقمونم اصن پست نداشت .

ایول داداش کارتون عالی و حرفه ای شده
فقط به نظرم نور پردازی میتونست بهتر باشه البته این نظر منه چون تو اسمونش ابری نمیبینم ولی سایه ها مثل سایه روزای ابری افتاده
موفق باشین
ار دقت نظرتون خوشم اومد ... حق با شماست ... در واقع این نور نور آسمون ابری نیست ... نور صبح زوده که با سرعت شاتر کم اینجوری شده .

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
اون دو تا علامت تعجب!! هم برام جای سواله؟؟

آخه شما ارشدها همه بچه درس خونین و من خنگ!!
ببین خیلی روی پلانت زوم کردم.عالی شده روابط دسترسی ها چند تا مورد به ذهنم کندم رسید
1- اتاق مسترت تقریبا شده یه راه روی خیلی بزرگ و نسبت مستطیلش جالب نشده.
این که سمت غرب هست خب از 1 نظرهایی خوبه که غروب آفتاب رمانتیک هست و زن و شوهر ... . . ..
اما بعضی اوقات آدم بعدازظهر میخواد 1 ساعت استراحت کنه و با نور تند 3 بعدازظهر مواجه میشه.اگه مثل ما تو شمال باشی رطوبت زیاد باعث میشه که هیچ کولری حریف گرمای وارده نشه و این که توی زمستون وقتی که خورشید زاویه خیلی تندی با زمین داره تقریبا نور قرمز بعد از ظهر و غروب کلا عصبی میکنه آدم رو
و اینکه تعدد پنجره برای اتاق خواب یه خورده از خصوصی بودن فضا کم میکنه.
2- سرویس:
ببین حمومت خیلی بزرگ و خوبه و به متراژ میاد.اما آیا به حدی هست که وان توش جا بشه.آدمی که تو این نقطه تهران خونه به این بزرگی داره معلوم مثل خودت از مرفحین بی درد هست!!! پس باید حموم بزرگ تر باشه ودارای نور طبیعی روز!
من تو یه خونه 100 متری بود برای کارفرما چون نور میخواست یه پنجره 1 متر در 1 متر گرفتم اما مات.. و طوری گذاشتم که توی شب هم سایه آدم از توش دیده نشه.
و اینکه فلسفه حموم والدین چیه؟؟؟ نظر شخصی ... بیاین یه خورده بی پرده صحبت کنیم.آخه تو معماری خیلی باید رک باشیم.
حموم والدین برای اینکه که نصف شب بچه نگه چرا بابا مامان رفتن حموم...خب این قضیه وقتی که 2 تا حموم پیش هم هست دیگه بی مفهوم میشه.و اگه نصف شب بچه هم حموم بره !!!!! صدا اون ور حموم هم میشنوه .... دیگه شیر تو شیر میشه!!!
مگر اینکه از دیوارهای آکوستیک استفاده بشه.
3- آشپزخونه
خیلی خوب شده.چرا میگم.مشکلی که دارن آشپزخونه ها نور روز هست.وقتی که نور خورشید بیاد توی آشپزخونه در اثر گرمای وارده و گرمای پخت و پز خانم خونه هم آب پز میشه! اما آشپزخونه تو یه ایراد کوچولو داره.
اونم اینه که اصلا پنجره نداره.یعنی اگه هود از کار بیافته بچه تو اتاق خواب بوی پیاز سرخ کرده میشنوه!
و معمولا برای چنین متراژ های بالا باید فضای مطبخ تعبیه بشه.
4- اتاق خواب
خیلی خوب شده.فضای مطالعه - تراس اختصاصی داره.رو به غرب و یکی قرینش رو به شرق هست.تو یه واحد طرف عاشق پیشه میشه با دیدن غروب خورشید و یه طرف بچه درس خون با طراوت صبح درس میخونه
5- تراس ها
اما یکی از نقاط قوت و ضعف بزرگ کارت.
ببین اصول طراحی تراس برای غرب هست.چرا؟ چون موجودی هست که نور شدید غرب رو میشکونه.
اما وقتی تراس توی جنوب باشه چه اتفاقی میافته؟
خونه سرد میشه.چون نور طبیعی روز همش میره توی تراس.حالا فرض کن توی زمستون باشه.معمولا توی روز خیلی از گرما از خورشید تامین میشه. و با گذاشتن تراس عملا خونه و اتاق پذیرایی رو از نور طبیعی مستقیم روز محروم کردی.
یکی از بهترین کارهات این بود که فضای خصوصی و عمومی بی نظیر از هم جدا شدن.یه وقت بچه خونه میخواد دستشویی بره و حوصله نداره با مهمان سلام علیک کنه.
فضای غذاخوری خیلی عالی شده.هم نزدیک پذیرایی هست هم آشپزخونه هم ورودی. و این که وقتی مهمون داره میل میکنه به فضای خصوصی دید نداره.

پیشنهاد:
به جای این همه تراس یه خواب دیگه براش تعبیه میکردی.2 خواب کم نیست؟
حموم اصلی خونه بزرگ تر بشه
اتاق خواب مستر از قناسی در بیاد
2 راه پله برای 2 واحد در هر طبقه! یه خورده اصراف کاری هست.البته باز هم به استفاده بر میگرده.اما وقتی یه خواب داره پس خانواده پر جمعیت معنایی نداره.اگه طبق رندرت 7 یا 8 طبقه باشه میشه 16 واحد اگه 4 نفر هم باشن میشه 64 نفر.به نظرم اگه 2 تا آسانسور رو یک جا میزاشتی یا حتی 3 تا آسانسور بهتر از 2 تا راه پله بود.
بازم ببخشید.میدونم تحویل پروژه عجله ای هست.اما درحد سواد خودم چیزایی که توی پلانت دیدم رو گفتم.
به نظرم این کارم بهتر از اینه الکی بیام بگم به به چه چه بره تاپ گالری.
دوست دارم فرشید.

آخرین ویرایش:

E-power

کاربر متخصص
سلام.
خیلی خوب شده . بیست...
فقط به نظرم یه ذره آور شده. البته شاید عمدا اینطوره.
از طرحش خوشم میاد . ولی چیز زیادی از معماری نمیدونم.:green:
زمان رندر هم نگفتی چقدره. نباید نویز داشته باشه بانوجه به اینکه نمای خارجیه و
لپ تاپ خوبی هم داری فک میکنم باید زمان کمی واسه رندر گذاشته باشی.
متریال یه خرده خامه . اگه یه ذره ابر هم توی آسمون بود بد نبود.
رنگ درخت هام مرده ست.
.
چقدر حرف زدم الان میای منو میزنی
فرار.......

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
فرشید پست منم سوالی بودا
کلی هم علامت سوال داشت :green:

سلام

فرشید جان یه سوال داشتم
درختا مدل آمادست دیگه ؟ متریالاشو برای فرای دوباره ساختی ؟ دقیقا چجوری این کارو کردی ؟

در کل فقط دمت گرم
2296.gif

*farshid*

کاربر VIP
to aref:
سلام عارف جان ممنون بابت نقدت ... همشو قبول دارم ... و این که پلان یه چیزیه که اگه یه مورد توش حل بشه چند تا مشکل جدید پیش میاد ... یعنی نمیشه یه پلان بینظیر طراحی کرد ... مخصوصا وقتی همه کارتو کردی و یه روزه سرسری پلان طراحی میکنی ... مشکلاتی که اشاره کردی رو قبول دارم ... در مورد تناسبات اتاق خواب : یه جورایی خواستم دو تا فضا داشته باشم ... معمولا مرد خونه صبح زودتر بیدار میشه میره سر کار ... واسه همین محل تعویض لباس هم در نظر گرفتم در واقع دو فضای تو در تو دارم تو اون قسمت ...
در کل این پلان اون چیزی نیست که من خودم تاییدش کنم .

to e-power
(ehsan) :
نویز داره ... زمان رندر هم 2 3 ساعت هر کدوم ... وقتی درخت داری اون هم با دیتیل زیاد زمان رندر اینجوری میشه ... دست خودم نبود .من که نمیخوام کارم نویزی باشه :green:
ممنون بابت نقدت احسان جان:rose:
to ali-118
درختا آماده هستن ... ولی متریال هاشون رو تغییر دادم ... فرای هم مثل ویری متریال اوپسیتی مپینگ داره

مرسی از پلان خوبت
پلان اولی رو بیشتر دوست داشتم
در کل عالیه
رندر جدیدت هم مهندس خوب شده
ولی به نظرم خورشید فرای تکراریه همش یک مدل میشه
تبریک می گم

Farrokh

Active Member
هی می خوام بذارم سر فرصت نقدش کنم ولی کو فرصت ؟
علی ای حال همین جوری در حالت شلوغی سر نقد می کنیم

اول که بگم خیلی ترکوندی

طراحیشو دوست داشتم چون از فرمت ساده ی آپارتمانی بیرون اومده و یه جورای خوبی مودولار شده
حس و حل ساختمونای احمقانه ی خودمونو نداره که یه طبقه همین جوری تیپ رفته بالا و لا اقل یه مودول تیپ شده

دیتیل هایی هم که بهشون فکر کردی خیلی خوبن ولی از داخل ممکنه یه حس زندان مانند داشته باشه (نمی دونم )
من فقط افسوس می خورم که در قسمتی که متریال سفید داری چرا به یه چفت و بست هایی فکر نکردی
نما می تونه با یه چفت از زیر کنسول ها جدا بشه و همین باعث می شه که پخته تر به نظر برسه
زیر کنسول ها رو می تونی آبجکت پروژکتور یا هالوژن بذاری که باز هم به پخته تر شدن کار کمک کنه

بک گراند آسمونتو اصلا دوست نداشتم
یه بک گراندی با یه نور پردازی ای رو انتخاب کن که کار رو از بک گراند بکنه

حتی من دارم به این فکر می کنم که می تونی یه تصویر غروب بگیری که آسمون نارنجی بسیار سیر هست و ساختمان سیاه و فقط خط آسمان قابل دیدنه توش (اصلا هم بد نیست . خیلبی هم عالی می شه )

اون افکت لنز فلر هم قدیمی شده و می تونی به جاش از افکت های متنوع تر فوتوشاپی استفاده کنی

نویز کار هم زیاد اذیت نمی کنه ولی بهتر بود که یه پله نویزش کمتر می شد که بهم گفتی وقتشو نداشتی

درختا هم خیلی خوبن
هم متریالشون و هم اینکه کاملا برای هر طبقه رندوم هستند

متریال سفید هم می تونست یه تکسچر ماربل مانند کم رنگ داشته باشه

بهر حال خیلی دلم می خواد کارتو بذارم تاپ گالری ولی دوست دارم صبر کنم که یکم تو وقت آزادت باهاش کلنجار بری که کیفیتی بهتر از توش در بیاد چون واقعا در توانت هست دوست جان من

شاد زی:rose:

*farshid*

کاربر VIP
ممنون فرخ جان ... سر فرصت حتما رندر های جدیدی میگیرم ازش

همه نقد هات رو هم قبول دارم.
بکگراند نداره در واقع ... ولی چنل آلفاشو دارم میتونم اضافه کنم
در مورد دیتیل نما هم درسته ... خودم هم میخواستم دیتیل اتصالات رو نشون بدم ولی فرصت نشد .
و اینکه ممنون از وقتی که واسه نقد کار گذاشتی ... مرسی

ali_118

کاربر VIP
فرشد جان یه سواله دیگه
اگه بخوای با hdri توی فرای نور پردازی انجام بدی، زمان رندرش خیلی با آسمون پیشفرض خودش فرق داره ؟

*farshid*

کاربر VIP
هیچ فرقی نمیکنه ... ولی من آسمون خودش رو ترجیه میدم
به دو دلیل ...
1-کاملا با زاویه خورشید مچه (روشنایی آسمون)
2- خوشم میاد! :green:

ali_118

کاربر VIP
هیچ فرقی نمیکنه ... ولی من آسمون خودش رو ترجیه میدم
به دو دلیل ...
1-کاملا با زاویه خورشید مچه (روشنایی آسمون)
2- خوشم میاد! :green:
مرسی
animated-smileys-ugly-059.gif

اینجا هم میشه همزمان از خورشید خودش به همراه یک HDRI دیگه استفاده کرد؟ بعد از رندر هم میشه نور HDRI و سان رو به صورت جدا کنترل کرد ؟ خب همچین بد هم نیست پس

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا