Run

quantom

Member
با سلام
اشكال اين كدها كجاست كه بوسيله اونا نمي شه فايل 08.jpg رو از روي سي دي اجرا كرد.
Run("<SrcDrive>\08.jpg","")
Run("<SrcDir>\08.jpg","")

Ehssan_it

Well-Known Member
run مختص برنامه ها ست ( اجرائی ها )
شما باید برای نشان دادن یک تصویر از image view استفاده کنید ( در قسمت ویزارد image رو بنویسید یکسریدستور مربوط به تصاویر نمایش داده میشود که دستور بالا هم در این دسته است )

quantom

Member
سلام
اما دوست عزيز امتحان كنيد با دستور Run هم فايل تصويري قابل اجراست. ولي موضوع اينه كه با اين كد حتي فايل اگزه هم از روي سي دي اجرا نمي شه .

آخرین ویرایش:

splinter cell

Well-Known Member
دستوری که نوشتید هیچ مشکلی نداره و هر چیزی رو میشه باهاش باز کرد. بشرط اون که برنامه ای برای باز کردنش وجود داشته باشه!
اگر با این دستور نمیتونید هیچ چیزی رو باز کنید و از درستی مسیر فایل مطمئنید ممکن هست بیلدر دچار مشکل شده باشه. پیشنهاد میکنم یکبار مجدداً نصبش کنید.

quantom

Member
سلام
جناب splinter cell
مجدداً نصبش كردم حتي از يه نسخه ديگه از برنامه هم استفاده كردم اما هنوز هم مشكل همچنان باقيست !

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
میتونم بپرسم سیستم عامل شما چی هست ؟

تمام گفته های محسن عزیز کاملاً درست هست و اگه فایل اجرا نشه یا باید مشکل از mmb باشه و یا از جایی در سیستم عامل اجازه ی اجرای فایل داده نشه.

asirap

Member
شاید باورتون نشه اما من این مشکلو داشتم و فهمیدم که مشکل اینه که پسوند با حروف بزرگ ساخته شده
یعنی به جای jpg تایپ کنید JPG

باور کنید این مشکل من بود ! ! !

splinter cell

Well-Known Member
شاید باورتون نشه اما من این مشکلو داشتم و فهمیدم که مشکل اینه که پسوند با حروف بزرگ ساخته شده
یعنی به جای jpg تایپ کنید jpg

این از اوووووووووووووووون حرفها بود ها!!!! :)

جدیدترین ارسال ها

بالا