rss در فلش؟؟

mosi20

Active Member
سلام
من ميخوام مطالب موجود در rss يه صفحه را داخل فلش بيارم اصلا نميدونم بايد چيكار كنم اگه راهي داره به من كمك كنيد
يا حق

mosi20

Active Member
من نمیدونم شما که مدیرای سایت هستید چرا خودتون از پیغام خصوصی استفاده نمیکنید.
بابا یکی به یاری من بشتابه و مشکل منو حل کنه .
در ضمن سایتتون این ارور را میده

Gateway Timeout
The following error occurred:
کد:
 A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup.

ToFaN

Well-Known Member
دوست عزيز به نظر من 2 تا مدير در يه پست سوالاتي از هم بكنن (‌حالا چه خصوصي چه غير خصوصي )‌خيلي خلاف قانون باشه تا حالا كه ما چندين بار كارهاي كه باعث توجه نكردن شما به قوانين سايت باشه رو ديدم ولي بروي خودمون نيورديم اگه اين ها را اصلاح كني به نظر من بهتر باشد

در مورد سوالت هم بايد بگم اگه صبر كني مطمنن كساني كه اطلاعاتي در اين ضمينه دارن به شما كمك خواهند كرد
موفق باشي

ToFaN

Well-Known Member
mosi20 گفت:
در ضمن سایتتون این ارور را میده

Gateway Timeout
The following error occurred:
کد:
 A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup.[/QUOTE]
سايت هيچ مشكلي ندارد

mosi20

Active Member
میشه موارد خلاف بنده را بگید
در ضمن اگه بهت بر میخوره میتونی جواب ندی و باز هم اگه بهت برخورد منو ببخش امروز عصابم خورده
یا حق

niepin

New Member
Rss

سلام
در مورد Rss بگم كه من قبلن يه سري نمونه گذاشته بودم البته PHP , ASP و تو فلش هم گه نمونه مي خواي فلش جديد رو نصب كن بعد برو تو خود دفولدر نصب يه فايلي هست توش rss هم داشت ( گه درست يادم مونده باشه من قبلن باهاش برخورد كردم خوب هم جواب ميده فكر كنم كامپومنت باشه
راستي يه چيز ديگه همين مدير انجمن كه ازش ايراد گرفتي ت سايتش يه كامپومنت داره rss رو ميخونه
pedi رو ميگم برو توسايتش پيداش ميكني موفق باشي

amir_s

Active Member
بله .. توي قسمت prouduct يه كامپوننت به اسم easy rss هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد ... اگر خيلي عجله نداريد صبر كنيد تا مقالش تموم بشه ...
امتحاناتم تموم شده ميشينم كاملش ميكنم ...

راستي يوسف جان ... سايت براي من نيست ...

جدیدترین ارسال ها

بالا