rpc

spr_3d

Member
اگه از rpc استفاده کردین و با تنظیم نور مکس rpc مورد نظر خیلی روشن یا تاریک شد

در قسمت تظیمات rpc روی Mass Edit کلیک کرده و در صفحه باز شده rpc مور نظر را انتخاب کرده مقادیر illumination value (همان که تصویر یه لامپ بالا سرشه )را کم وزیاد کنین اکه مقدارو کم روشنتر اگه مقدارو زیاد تاریکتر میشن

spr_3d

Member
سایه گذاری rpc

در تنظیمات rpc حتما گزینه cast shadow را فعال نمایید و از قسمت exclude نور, rpc را خارج نمایید

آخرین ویرایش:

spr_3d

Member
سایه گذاری rpc با استفاده از rpc shodow

این روش اصلی و توصیه شده شرکت archvisian rpc که ابتدا rpc را به max دراگ میکنین و تیک cast shadow اونو فعال میکنیم
سپس از قسمت نور ها rpc shadow را ایجاد
button.jpg

include.jpg

در قسمت Generate Shadows یه ادرس برای ایجاد سایه وارد میکنیم

img3.jpg

در صورتی که rpc تاریک بود در قسمت mass edit گزینه self-illumination را افزایش بدین
اگه مشکلی بود همین جا ؟ بپرسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ali177

Member
استفاده از Rpc

سلام . خسته نیاشید. یه سوال !؟
من از این rpc ها زیاد دارم ولی نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم.
لطفا کمکم کنید.
مرسی

a.r.k

Member
سلام
من چند وقتی هست دنبال rpc ماشین می گردم .
فقط یه دونه passat پیدا کردم .
میشه چندتا واسه دانلود بذارین؟:sad:

architect7551

New Member
نمایان شدن فلش و سایت شرکت سازنده بر روی rpc

با سلام آقا مهدی من rpc نصب کردم.2 تا فایل کرک رو در خود مکس کپی کردم.اما وقتی یه شکل rpc می زارم .رو همه rpc ها چن تا فلش و آدرس سایت رو داره حتی تو رندر.دیده میشن.باید چه کار کنم.میشه طریقه نصب و آموزش استفادشو یاد بدین.بی زحمت زودتر بگین

spr_3d

Member
سلام . خسته نیاشید. یه سوال !؟
من از این rpc ها زیاد دارم ولی نمیدونم چطوری ازشون استفاده کنم.
لطفا کمکم کنید.
مرسی

اول برنامه rpc را روی مکس نصب بعدش کرکها رو در قسمت plugin کپی میکنین و سپس میتونی rpcها رو به داخل مکس درگ یا با archvision con manager اپدیت و احضار میکنین:paint:

spr_3d

Member
rpc چیست؟

:paint:rpc یه سری از ابجکتهایی مثل ماشین و درخت و گل و فواره و ادم و... می باشد که دارای چند مزیت و چند عیب می باشند
مزیت ها
1-خیلی سریع رندر می شوند
2-خیلی سبک هستند
3-نسبت به ابجکتهایی مثل ابجکت ادم واقعی ترند
4-برای پروژه های معماری به صرفه می باشند
عیب
1-در دید پرندده درخت ها دو بعدی میباشند
2 برخی ابجک ها مثل درختان در مقایسه با پروکسی کم واقعی اما نسبت به اونا خیلی سبک می باشند

rpc یه پلاگین هستش که بر روی مکس نصب می شود که پس از نصب فایل هایی با پسوند rpc میتوان به داخل مکس درگ نمود:)

جدیدترین ارسال ها

بالا