Rpc

nsk-co

Active Member
سلام
کسی در مورد پلاگین rpc در تری دی مکس اطلاعاتی داره
اگه بشه برنامشو برای تری دی مکس 2009 می خوام ممنونم

hoseini_smm

Member
برای استفاده از rpc ابتدا بایستی پلاگینش رو که مطابق با ورژن مکسه نصب و همچنین کتابخونه اش رو خریداری و یا از اینترنت دانلود کنی.
کاربردش هم برای ماشین و درخت و آدم و سایر اشیاست و معمولا تو حالتهایی که از نما به موضوع نگاه میکنی خوب جواب میده. به خصوص ماشینهایش. ولی درختهاش زیاد تعریفی نداره. آدمهاش هم اگه از دور باشند و خیلی در صحنه جزییاتشون شاخص نباشه خوب جواب میده.
نحوه ساختش هم بدینصورته که از یک شی از زوایای بسیار مختلف عکس گرفته شده و بعد به هنگام جایگزینی در تصویر رندر شده با توجه به زاویه دوربین نسبت به شی عکس مناسب محاسبه و جایگزین میگردد.

nsk-co

Active Member
ممنونم از همه دوستان ولي من يك سايت مي خوام كه معرفي كنه كجا مي تونم دانلود كنم
و آموزش كرك كردن اون چه جوريه

nsk-co

Active Member
موقعیکه rpc رو نصب میکنم این پیغام می آد

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    11.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
خوب فکر میکنم این پیفام میگه که دستگاه یا همون سیستم شما از سیستم عامل غیر از mac داره استفاده میکنه و AMC ID هاش همخونی نداره و یعنی برای اینکه شما بتونید با RPC کار کنید باید سیستم عامل مکینتاش داشته باشید . همین . توضیح هم اینکه سیستم عامل مکینتاش رو شرکت Apple تولید میکنه و روی نوتبوک هاش نصب میکنه . باید RPC نسخه ویندوز رو نصب کنید .

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوستان
تاپیک رو خوندم متوجه یه سوء تفاهم شدم .
اول ممنون از Little-Student بخاطر لینک های دانلودی که گذاشتن و hoseini_smm بخاطر توضیحاتشون .
می خواستم بگم این ارور MAC مربوط به آدرس دهی سخت افزاری هست که بعضی از شرکتهای تولید کننده نرم افزار برای تشخیص اینکه این دستگاه چه دستگاهیه و آیا قبلا روی اون ، این نرم افزار نصب شده یا نه و اینکه بعد از خرید نرم افزار ، چه کدی رو برای اکتیو کردنش باید بدن ، استفاده می کنن .
یعنی اینه هر دستگاهی یه سریال نامبر کاملا اختصاصی داره که به عنوان کارت شناسایش عمل می کنه و بهش می گن MAC ID که عموما این شماره از روی کارت شبکه دستگاه ، توسط خود سیستم عامل خونده شده و به نرم افزار داده می شه .
این نوع از نرم افزارها کیجن های خاصی دارن که کمی پیچیده عمل می کنه .نمونه بارز MAYA هست که در ورژن های قدیمیترش این طوری کرک میشد .
موفق باشید .
:rose:

hamedpooya

New Member
خدمت اساتید عزیزم . باید به عرض برسونم که در مورد نصب و استفاده از این پلاگین در مکس و استفاده از مدلهای متنوع اون اول از همه باید شما حداقل یک کارت شبکه مجازی رو سیستم نصب کنید وگرنه نمیتونید مدلها رو وارد برنامه کنید و با eror مواجه میشوید . در مورد خود مدلها هم یگم که بسیار متنوع و کار راه انداز هستند . این مدلها شامل مدلهای ثابت و متحرک هستند و شامل ماشینها ، انسانها ، درختان وگیاهان و...... که مثلا انسانها را درحال انجام کارهای مختلف و برای پر کردن صحنه بکار میروند مثلا در همین تبلیغات ماهواره و معرفی املاک در دوبی انسانهایی که میبینید اکثرا rpc ابجکت هستند .( نصب کارت شبکه فراموش نشه .)

جدیدترین ارسال ها

بالا