Rotate By X,Y

Little-Demon

Well-Known Member
سلام به همه .....:cool:
می بخشید سوالم بی معنیه ولی تازه کارم من میخوام یه شیی مثلا یه مستطیل رو با کلید های جهت نما حرکت بدم مشکل من این جاست که می خوام هنگام حرکت مثلا وقتی به سمت چپ حرکت می کنه به سمت چپ هم چرخش پیدا کنه به اندازه نود درجه مثل یه ماشین که به این سمت و اون سمت میره چرخش طبیعی داشته باشه.......:neutral:

حالا با فرمان Rotate که کار می کنم میاد و محور چرخش شکلم رو از نقطه x,y شکلم چرخش میده.
من می خوام شکل من محور چرخشش مرکز شکل باشه و از مرکز بچرخه نه از گوشه سمت چپ بالا ...:cry:

چه کار میتونم بکنم؟ میشه لطف کنین؟ ممنون میشم از همه تون ........:oops:

staywithme

New Member
خیلی وقت که با فلش کار نکردم ولی اگه اشتباه نکنم برای محور چرخش ، موقعی که روی شیئ کلیک میکنی یه دایره ظاهر میشه که اون محور چرخش رو تعیین میکنه !

Little-Demon

Well-Known Member
نه دوست من منظور من این نبود شما اون دایره ای رو که میگی هر کجا ببری آخرش با کد نویسی محور چرخش همون گوشه میشه من داخل کد نویسی رو گفتم شما نگرفتی.......................

کسی نیست به داد من برسه احتیاج دارم خیل هم احتیاج دارم ....ممنون میشم اگه جواب بدین...

pb559blue

Active Member
شما برو داخل موویکلیپ و شکل راخل اونو دقیقا بذار وسط و وقتی اومدی بیرون و مووی کلیپ رو انتخاب کردی
اون نقطه سفیده باید وسط شکل باشه. اون نقطه اسمش Registration Point هست و مبدا چرخشه. البته بهتر
بگم مبدا مختصات ( یعنی 0,0 ).

CMAX

Member
روی Object کلیک کن و F8 رو بزن حالا بالاسمت راست یه گزینه به اسم Registration داره که یه مریع با 9 تا نقطه
که Registration Points هستند داری برای مشکل شما روی نقطه وسطی یا Centerکلیک کن تا سیاه و به عبارتی انتخاب بشه تنها راه حل برای کنترل MC تحت مرکز از طریق AS همین است البته از روشی که دوسمون در بالا گفتن هم میشه اما خوب برای شکلهای پیچیده دقیق نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا