اول این رو بگم که متاسفانه مشکلی که تو سایت و بخش 3بعدی من میبینم و تارگی هم ایجاد شده. خیلی از کاربرای کار بلد که سطحشون بالا رفته دیگه زحمت نظر دادن زیر هر پستی رو بخودشون نمیدن. و فقط اگه کار یکی از بچه های قوی سایت باشه میان قربون صدقه هم میرن و کلی تعریف.
متاسفانه این مشکلی هست که من رو خیلی ناراحت میکنه و الان یه سری به گالری بزنید ببینید بازدید چقدر زیاده اما نظر زیر کارهای بچه های تازه کار چقدر کم
حاج علی اگر یک حرف تو عمرت زدی که باید طلا گرفت . همین حرفت بود. آخه جدیدا مد شده که اگر نظر ندی خیلی کلاست بالا هستش و حالیته ( خودمونیش ) . این قضیه رو من همون قدیم گفتم کلی آدم دشمنم شدن. گفتن ادبیاتت برای سیات مشکل داره و .... خلاصه 1 هفته هم بن شدم.
بگزریم. خلاصه اینجوری سایت پیش بره بجه ها کم میشن. من سایت همسایه که میرم میبینم بعضی از بچه ها از این سایت به همین دلایل رفیق بازی و .... خوششون نمیاد و اینجا نمیان دیگه. رک بگم خودمم دلم خیلی پره از این سایت. ولی خوب هنوز دوستانی داریم اینجا که برامون ارزش دارن و میام.
خلاصه اگر واقعا کشورت رو دوست داری یک تغیری تو خودتون بدید. ( آقا جبهه نگیرید. بخوایم بجث کنیم یکی من میگم یکی شما. نظری داشتی بیا تو پیغام خصوصی . صحبت می کنیم. مرسی )