ROLLOVER?????????

وضعیت
موضوع بسته شده است.

K@VEH

Member
سلام :D
می خواستم اگه بشه درباره ساختن ROLLOVER در PHOTOSHOP 6 توضیح بدید :lol:
:oops:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
دوست عزيز سلام.
بي مقدمه بگم كه اين كار در ImageReady قابل انجام هست .
براي اين كار شما سه تصوير هم اندازه ولي با رنگهاي متفاوت در فتوشاپ ميسازيد و هرسه را در يك سند جديد بصورت سه لايه مجزا قرار ميدهيد. سپس از منوي File گزينه < Jump to را انتخاب كرده و روي عبارت Adobe ImageReady كليك كنيد تا سند شما به اين نرم افزار منتقل شود.
اكنون ميتوانيد سه فريم ايجاد كرده و با انتخاب هر فريم تنها لايه اي را كه ميخواهيد به آن نسبت دهيد در وضعيت مرءي قرار داده و دو لايه ديگر را خاموش كنيد. اين كار را براي هر سه فريم انجام داده و سپس سند خود را با فرمت HTML و يا فرمت دلخواه خود ذخيره كنيد.
اگر فرصت شد حتما آموزش كامل اين كار رو در اين Topic قرار ميدم .
اميدوارم فعلا كارتون راه بيافته!
موفق باشيد

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
با سلام .
خب الان ميخوام گفته هاي قبلي خودم رو تكميل و البته اصلاح كنم.
من موقع پاسخ به شما يه دفه رفتم توي فاز انيميشن گيف . خودم الان متوجه شدم ! خب ديگه شغلمون اقتضا ميكنه ! :wink:
پس از كارهايي كه قبلا گفتم ( تا جايي كه ImageReady بالا مياد ) بايد از منوي Window گزينه Rollovers رو فعال كنيد تا پالت اون باز بشه حال يه New Rollover درست كن . ميبيني كه سه وضعيت ايجاد ميشه كه مربوط به حالت (كرسر روي دكمه ) ؛ (كرسر در حال كليك كردن ) و (دكمه انتخاب شده ) هستند. حالا همون كاري رو كه براي نسبت دادن لايه هاي مختلف به فريم ها گفتم براي وضعيتهاي سه گانه فوق انجام بديد و با Save optimize as با فرمت HTML اونو ذخيره كنيد.
موفق باشيد.
فعلا

notepad

New Member
ببخشید میشه یه راهنمایی بکنید. الان که به فرمت html ذخیرش کردم چجوری میتونم آپلودش کنم یا ایمیل بدهم اونرو به کسی.چون وقتی خود فایل html رو آپلود می کنم و باز می کنم صفحه خالی هستش. چه روشی داره؟؟

memol_515

Active Member
سوالتون رو توي اين بخش مطرح كنيد.

جواب سوالتون رو ميدونم. اما جاي جواب دادنش اينجا نيست.

اين تاپيك هم با عرض معذرت قفل ميشه.

.: قفل-memol :.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا