پشتیبانی Roland

sidsid

Well-Known Member
سلام
خسته نباشید بالا تنه عالی شده پایین تنه هم با کمی اصلاح طبیعی میشه
یه پیشنهاد دوستانه روی آناتومی بچه کوچک- افراد خیلی لاغر- چاق-هیکل های ورزیده نشده-و حیوانات هم کار کن
یه PDF هم در مورد تجربیاتت در آناتومی به پارسی بنویس بزار بقیه هم لذت ببرن هم دعات کنند:rose:

یا علی

3DTotal

Well-Known Member
sidsid ....... ممنون رفیق . فعلا بیشتر روی چهره تمرین می کنم. توی تمرینات ام به فکرش هستم که همه نوع جثه ایی بزنم . پیشنهاد شما هم خیلی عالی . در مورد آموزش فعلا خود بنده هم در حال یادگیری هستم انشاله در اینده بتونم کمکی بکنم .

alipowe .... ممنون رفیق . اگر منظورتون " راست شکمی " هست به تصاویر زیر دقت کنید :
1- یک تصویر از مجسمه آناتومی است که با خط آبی دورش خط کشیدم .
2- تصویر دیگری یکی از کارهای اساتید آناتومی است .
3- تصویر سومی هم که یک مجسمه اسکالپ شده از سایت اناتومی تولز هست این خط پایین تر هستش .
در بعضی از رفرنس های آناتومی این خط نمایش داده نمی شه یا اینکه پایین نشان داده می شه .

pba.max ... ممنون رفیق .

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    148.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    60.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.jpg
    3.jpg
    77.3 کیلوبایت · بازدیدها: 6

madmaster_3d

Well-Known Member
والا من تو کشتی کج کارها و کسانی که بدن سازی کار می کنن این قضیه رو ندیدم. شایدم درست میگی

sassyboy

Member
آفرین واقعا کار قشنگی شده خشحالم که دوستان یکم به انیمیشن و کاراکتر بیشتر توجه میکنند مردیم انقدر کارای آشپز خونه اتاق خواب دیدیم:green:

سلام خوبه دوست عزیز یک سوال شما طراحی روی کاغذ هم کار کردید ؟ یعنی روی کاغذ می تونید قشنگ همه ی آناتومی یا انسان را در فیگور های مختلف بکشید ؟

3DTotal

Well-Known Member
sassyboy .......... خیلی ممنون .
agira3d............. خیلی ممنون صادق جان .
hamid_iranmann .. فعلا دارم روی طراحی هم کار می کنم ولی تا اون سطحی که شما گفتید مد نظر من نیست .
(Hamid) ............ خیلی ممنون حمید جان .

جدیدترین ارسال ها

بالا