پشتیبانی robot

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام
این یه کاره نیمه تمومه که امروز تمومش کردم.البته مدل سر رو قبلا ساخته بودم یه ذره رفع ایراد کار کردم.
دوست داشتم روی دیتیل بیشتر کار کنم اما چون کار تمرینی بود لزومی ندیدم بیشتر از این وقت بزارم .
با تموم ایراداش امیدوارم خوشتون بیاد
نرم افزار کار شده 3dmax2012
موفق باشید:rose:

پیوست ها

• model.jpg
    model.jpg
    80.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43
  • wire3.jpg
    wire3.jpg
    207.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • wire5.jpg
    wire5.jpg
    256.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15

madmaster_3d

Well-Known Member
ایر باس خودم خیلی عالی شده فقط یک اشکال کوچیک داره اون هم اینکه بالا تنه نسبت به پایین تنه کوچیکه و سرش به نظر شخصیم اگر روباطی تر بود بهتر بود. منظورم این سر انسانه به رباطی مثل اینکه از 6 ضلعی تشکیل شده یکم نمیخوره. حالا سلیقه من این بود. ایراد نیست. موفق باشی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
ایر باس خودم خیلی عالی شده فقط یک اشکال کوچیک داره اون هم اینکه بالا تنه نسبت به پایین تنه کوچیکه و سرش به نظر شخصیم اگر روباطی تر بود بهتر بود. منظورم این سر انسانه به رباطی مثل اینکه از 6 ضلعی تشکیل شده یکم نمیخوره. حالا سلیقه من این بود. ایراد نیست. موفق باشی
سلام
ممنون علی جون
راستش 70 درصدش رو از روی یه بلوپرینت زدم و سایز بالاتنه و پایین تنه رو هم از روی اون زدم . فکر می کنم مدلش اینجوریه.
در مورد سر هم حق با شماست می خواستم سرش رو شبیه به megaman درست کنم که به ربات شبیه تر بشه.اما تنبلیم شد:wink:
بازم ممنون از نقد خوبت:rose:

آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
عباس جان کار خیلی زیبایی شده فقط همون صورتش به بیس کلی کار نمیاد..
به نظر من واقعا تو بحث مدلینگ یکی از بهترینهای سایت هستی...چرا از کارهای تمرینی یه کار جدی در نمیاری؟
راستی یه شکایت دارم از فرشید و بقیه مدیرا ..چرا عباس جزو کاربرای متخصص نیست؟

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خیلی کاراکتر جالب و شرینیه.
خوشم اومد.
ممنون دوست من لطف داری
موفق باشی:rose:

عباس جان کار خیلی زیبایی شده فقط همون صورتش به بیس کلی کار نمیاد..
به نظر من واقعا تو بحث مدلینگ یکی از بهترینهای سایت هستی...چرا از کارهای تمرینی یه کار جدی در نمیاری؟
راستی یه شکایت دارم از فرشید و بقیه مدیرا ..چرا عباس جزو کاربرای متخصص نیست؟

ممنون مجید جان شما لطف داری. البته اینام ان قدرها شوخی نیست :green:
فقط چون رندر نمی گیرم اسمش روی میزارم تمرین مدلینگ:wink:
منتظر یه حضور فعال مثل قبل ازت هستم و همچنین کارای حرفه ای ازت
موفق باشی:rose:

emad04

Well-Known Member
سلام عباس جان
کار مدلینگتو خیلی قبول دارم و دیگه چشمم به مدلینگ هات عادت کرده و اگر کارت هم ندیده بودم و بهم می گفتن اینو کی ساخته می گفتم عباس :green:

فقط هنوز چشمم به رندرات عادت نکرده . یا علی بگو و شروع کن این کارای جدیدتو رندر بگیر خستگی مدلینگ از تنت بیرون بره

موفق باشی..

جدیدترین ارسال ها

بالا