قالب Robot- Me vs. MILG8

yas_d

Member
سلوووم :lol:

دوستانی که با c4d کار میکنن حتمن آموزش های MILG رو دیدن یا آشنایی دارن
تو این اموزش اینا یه روبات رو مدل میکنن و آنیمیت و....
حالا منم با سلیقه خودم ساختم و رندر گرفتم
عکس مدل و رندر اونا اینه :

kk22c1tw0m8mnncogyjj.jpg

مدل و رندر خودم هم ضمیمه کردم
مال من بهتر شده یا اونا؟
و اینکه شاید چند وقت دیگه انیمتش رو شرو کنم . فعلا که داستانی یا ایده ای واسه انیمت ندارم خوشال میشم اساتید
راجع به این نظر و ایده بدن:rose:

modeling time: 1day

پیوست ها

• final3.jpg
    final3.jpg
    181.3 کیلوبایت · بازدیدها: 56
  • final.jpg
    final.jpg
    277.9 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • scr.jpg
    scr.jpg
    158.7 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • BOT_A_sketch.png
    BOT_A_sketch.png
    144.7 کیلوبایت · بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:

massan

Active Member
خیلی قشنگه مال شما بهتره
مال اونا قشنگ نیست اصلا
مال شما بهتره قشنگتره با حالتره زیباتر جذابتره ...

arminAnim

کاربر متخصص
خسته نباشی
برای انیمیشنش، سر راه روبات چیزهایی قرار بده که براش ناشناخته است و روبات شما سعی می کنه با منطق 0-1 و مکانیکی ِ خودش اونها رو کشف کنه. لازم به فضاسازی هم نیست اگر می خوای سریع انجام بشه، کافیه هر بار یک آبجکت فقط توی محیط باشه که روبات شما باهاش برخورد داره وکنجکاوی می کنه.
یک نکته راجع به انیمیشن و اصل شخصیت پردازی اینه که این موقعیت های مختلف هست که باعث می شه کاراکتر رفتارهای متفاوت انجام بده. و شما اگر بتونی شخصیت پردازی قابل قبولی در کارت داشته باشی، هرچقدر هم که فضا و رندر ساده ای داشته باشه، کار جذاب و دوست داشتنی خواهد بود

آرزوی موفقیت

Jackbil

Well-Known Member
با سلام
از استایل کارت خیلی خوشم اومد و اینکه شباهت خیلی زیادی نسبت به کاراکتر های روبات انیمیشنهای Wall-e و planet 51 داره. (که این یک مزیته).
از لحاظ نورپردازی کیفیت خیلی خوبی داره و ترکیب عالی از نور سرد و گرم ارائه شده.
در مورد انیمیت هم پیشنهاد می کنم که کار هایی که در اونها از ربات استفاده شده رو حتما ببین. Wall-e و planet 51 یکی از شاخص ترین انیمیتهای ربات ها رو دارند و می تونند برای رفرنس خوب باشند.

منتظر کار های عالی دیگرتون هستم.
به امید موفقیت برای شما:rose:

yas_d

Member
reza_cg
hameeda
amin2magic
unknown_i3oy
massan
main

:rose: :rose:

arminAnim
خسته نباشی
برای انیمیشنش، سر راه روبات چیزهایی قرار بده که براش ناشناخته است و روبات شما سعی می کنه با منطق 0-1 و مکانیکی ِ خودش اونها رو کشف کنه. لازم به فضاسازی هم نیست اگر می خوای سریع انجام بشه، کافیه هر بار یک آبجکت فقط توی محیط باشه که روبات شما باهاش برخورد داره وکنجکاوی می کنه.
یک نکته راجع به انیمیشن و اصل شخصیت پردازی اینه که این موقعیت های مختلف هست که باعث می شه کاراکتر رفتارهای متفاوت انجام بده. و شما اگر بتونی شخصیت پردازی قابل قبولی در کارت داشته باشی، هرچقدر هم که فضا و رندر ساده ای داشته باشه، کار جذاب و دوست داشتنی خواهد بود

آرزوی موفقیت

ایده جالبی بود ایشالا به زودی شروع میکنم:rose:

با سلام
از استایل کارت خیلی خوشم اومد و اینکه شباهت خیلی زیادی نسبت به کاراکتر های روبات انیمیشنهای Wall-e و planet 51 داره. (که این یک مزیته).
از لحاظ نورپردازی کیفیت خیلی خوبی داره و ترکیب عالی از نور سرد و گرم ارائه شده.
در مورد انیمیت هم پیشنهاد می کنم که کار هایی که در اونها از ربات استفاده شده رو حتما ببین. Wall-e و planet 51 یکی از شاخص ترین انیمیتهای ربات ها رو دارند و می تونند برای رفرنس خوب باشند.

منتظر کار های عالی دیگرتون هستم.
به امید موفقیت برای شما

سلام مرسی لطف داری
آرزوی موفقیت:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خیلی خوب شده من هم تبریک میگم ملی نمیدونم چرا دوستان در مورد این چیزی که من میخوام بگم نظر ندادن؟ شاید براشون مهم نبوده و مشکلی توش ندیدن.
مشکل من توی اون قسمت دریچه ی سینشه عزیز. اگه دریچه رو یونیک و محکم مثل یه در عادی میساختی فکر کنم بهتر بود تا اینکه بی دلیل خم بشه چون این خمیدگی هم به استایل شق و رق کار نمیخوره و یه ناهماهنگی توش ایجاد کرده.
کار خیلی خوبه ولی این نکته ای بود که من توش دیدم عزیز.

حق یارت

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. خیلی هم قشنگه . چشماش تکسچره یا ساختی منظورم led هستش. ابی رنگا. موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا