پشتیبانی Robot 650 GTX titan

massan

Active Member
با سلام به دوستان

مدل Robot 650 GTX titan

نرم افزارها
Luxologymodo
برای ساخت مدل
headus UVLayout v2 Professional
برای گرفتن یو وی
Adobe Photoshop و Luxologymodo
برای ساخت تکسچر و رندر
زمان ساخت تقریبا 20 ساعت شاید هم بیشتر :shock:
امیدوارم که خوشتان بیاید شاید هم خوشتان نیاید ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

با تشکر از تشکر شما متشکرم !!! ...:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

پیوست ها

• Gt _background1.jpg
    Gt _background1.jpg
    323.4 کیلوبایت · بازدیدها: 51
  • GT 201.jpg
    GT 201.jpg
    242.9 کیلوبایت · بازدیدها: 39
  • GT 101.jpg
    GT 101.jpg
    177.3 کیلوبایت · بازدیدها: 45

madmaster_3d

Well-Known Member
مسان جان روی رندر باید کار کنی. اگر تو یک استودیو باشه شاید کار خودش رو بهتر نشون بده. نورپردازیش هم همینطور. من یک آموزش ساخت سیب ساختم. استودیوش رو هم گفتم. تو یک استودیو مثل اون تست بزن ببین چه جوری از آب در میاد. یا یک استودیو که خودت دوست داری

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.در تکمیل حرف علی عزیز بگم ببین الان به هیچ وجه نمیشه قدرت مدلینگ رو فهمید.این کارهای زیر رو ببین
ببین دوست من نمیخوام یه وقت فکر کنین دارم کارهای تاپ جهان رو خدا ناکرده به رخ میکشم.
من خودم روزانه تعداد زیادی عکس میبینم کارهای تاپ جهان رو.بهم کمک میکنه
توی این عکس ها که گذاشتم دقت کن نور از کجا اومده . سایه چجوریه.... بک گراند .... جنس مصالح.... همه رو دقت کن.ریز به ریز آنالیز کن
لینک making of
108_tid_fig18_lighting.jpg

این کار اورموشن رو ببین.به زاوایا و فوکوس و ترکیب بندی کار دقت بکن.باید بتونی با ویو خوب چیزی که ساختی رو معرفی کنی
Link

1970 Plymouth Fury crop_5.jpg
Lamborghini Miura SV (1971) 16.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
آرف ( عارف ) جان من آیدیت رو اد کردم و هم تو یاهو و هم فکر کنم ایمیل بهت دادم. ولی جواب ندادی. لطفا جواب بده. سر اون قضیه خریدم. مرسی
از ماسان عزیز هم عذر میخوام.:rose: من به وسیله ادمین ها نیمه بن هستم نمی تونم به عارف پیغام بدم که بهش این رو بگم :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا