بی بی کد Revolution in Kitchen Design

Hamed

Active Member
سلام
این جدید ترین کار منه و مطابقه اسمش انقلابی در کار دکور آشپزخونه به حساب میاد جالبه بدونید یک روز فقط تفهیمه این کار به من زمان برد و از نظر اجرا کار واقعا جدیدای و توی بعضی از نقاط دنیا دارن این کارو شروع میکنن...البته قبلا بعضی از دوستان اینکار رو انجام دادن ولی کمی ناقص... تقریبا یک هفته کار و رندرینگش طول کشید...

امیدوارم لذت ببرین:rose::rose::rose:

3ds max 2010,vary 2 ,cs 5
time render : 2h30m​
56387201115323566191.jpg

علی علی

آخرین ویرایش:

emad04

Well-Known Member
سلام حامد خان .
بچه ها از بس از این کارای داخلی و آشپزخونه می زنن یکی از یکی بهتر .
اینم خیلی خوب شده :rose:
به نظرم بعضی قسمت هاش نور اضافی افتاده . مثلآ تو اون عکسی که پیوست نکردی کنار اون شیشه قرمزه روی میز دو تا حاله نور افتاده که به نظرم طبیعی به نظر نمی رسه و تو همون عکس دو تا نور افتاده یه طرف هود و اونطرف نیست . نمی دونم شاید بهتر بود یا تو هر دو طرف باشه یا کلآ نباشه .
با قی چیزا از لوستر گرفته تا اون کفش های زنونه عالی و بدون نقص .
خسته نباشی

3D Art

Member
درود حامد جان
طرح کار بسیار زیباست و به نظر من حرفی نمی مونه . . . فقط اگر سمت چپ کانتر هم کامل بسته میشد به جای اینکه باز باشه بهتر بود
ولی سه بعدی کار رئال نشده . . .
چون همچنان اصرار داری از bf استفاده کنی . . . که همیشه خوب جواب نمیده
هالوژنی که انتخاب کردی زیاد جالب نیست
دیوار بافت نداره . . .
اون کفش ها هم زیاد جالب نیست توی آشپز خونه باشه :wink:
و بقیه چیز ها رو تو پست های بعدی میگم:rose:

سعيد60

Member
به به آقا حامد
خیلی خوب شده
من عکسای این مدلارو دیده بودم ولی از نزدیک کار نصب شدشو نه
اگه یه آموزشی چیزی بذاری تا بچه ها بیشتر باهاش آشنا بشن خیلی خوفه
راستی این کار کی اجرا میشه؟
هر وقت شد عکساشم بذار:wink:

Hamed

Active Member
درود حامد جان
طرح کار بسیار زیباست و به نظر من حرفی نمی مونه . . . فقط اگر سمت چپ کانتر هم کامل بسته میشد به جای اینکه باز باشه بهتر بود
ولی سه بعدی کار رئال نشده . . .
چون همچنان اصرار داری از bf استفاده کنی . . . که همیشه خوب جواب نمیده
هالوژنی که انتخاب کردی زیاد جالب نیست
دیوار بافت نداره . . .
اون کفش ها هم زیاد جالب نیست توی آشپز خونه باشه :wink:
و بقیه چیز ها رو تو پست های بعدی میگم:rose:

همشو قبول دارم...تلخه برام...و سخت..چون زحمت زیاد برد...ولی مرسی که نظر واقعیت و گفتی و الکی از کار تعریف نکردی...مرسی...منت گذاشتی...میدونی ادمه ته دل خودشم میفهمه کار یه یاراداتی داره و واقعا من برای کارام زحمت میکشمو وقت میذارم چون من دیگه از کارای بازاری زدنم گذشته خودت میدونی چی میگم اما از زبونه استاد آدمه...:cry::cry::cry::wink::rose::rose:

علی علی

Hamed

Active Member
به به آقا حامد
خیلی خوب شده
من عکسای این مدلارو دیده بودم ولی از نزدیک کار نصب شدشو نه
اگه یه آموزشی چیزی بذاری تا بچه ها بیشتر باهاش آشنا بشن خیلی خوفه
راستی این کار کی اجرا میشه؟
هر وقت شد عکساشم بذار:wink:

درود
چرا دروغ من خودم هنوز خوب رو کار سوار نیستم اولین تجربمه این کار... وصلاح نمیدونم آموزشی براش بسازم در مورد عکس چون کار ماله خودم نیست و من طراحم عکس گرفتن از کار یکم زایست و اگر هم خودش بگیره یکم بد قلقه ازش گرفتن ولی چشم...

علی علی

ALI_TAKHTI

Active Member
با سلام شرمنده من آماتور نظر میدم اما بنظرم شدت نور هالوژن ها زساده و کاش کف هم براق تر بود.
اما از نظر طراحی باید بگم بنظرم همچین طرح هایی رو کمتر میپسندن مشتری ها چون تنها برای یک خونه کم جمعیت بسیار امروزی مناسب هست.
دلیل حرفم هم باز بودن بیش از حد آشپزخونه و کم بودن تعداد کابینت هاست. اما خدائی شیکه هااااااااا.

max vray

کاربر VIP
سلام حامد جان
اول تبریک میگم برای رندر خوبت :rose:
کمی صحبت دارم درمورد رئال بودن رندر
به نظر من هدف نهایی یک کسی که مثل ما سه بعدی ساختمانی میکنه باید رسیدن به رندری زیبا و قابل درک برای کارفرما باشه نه اینکه کاملا بخواییم واقعیش کنیم .حتی تو هنر نقاشی هم که واقعی درومدن اثر بسیار مهم بود دیکه جای خودش به سبک هایی داده که بیشتر هدفشون هک کردن تفکرات حودشون در یاد و خاطره بیننده است نه واقعی شدن.
پس از نظر من کار تو برای رندر ساختمانی(معماری) عالیه و نمرش 20.
درمورد انقلاب توی طراحی آشپزخانه من چیز برجسته ایی توی کار ندیدم که ازش به عنوان انقلاب یاد کنم. یا شایدم درک من نرسیده چون من طراحیام مربوط به فضاهای عمومی بوده بیشتر پس اگه کمی درباره طرحت توضیح بدی متشکر میشم.
فاصله بین دوتا از هالوژن ها یکی نیست.
رنگ تیره کف و بدنه توی آشپزخانه رو باهاش موافق نیستم.
جایی برای قرار دادن یخچال و مایکرو فر نمیبینم.
و حالا چند سوال
کابینتا دستگیره ندارن ایا مثل درای الومنیومی قدیمی بالای کابیت ها یک زبونه داره و از اونجا یاز میشه؟
فاصله حدود 6 سانت بین سینک و کابینت برای چیه؟
جنس فضای دور سینک چیه؟ورق استیله؟یا اکریلیک؟
در نهایت ازت تشکر میکنم بخاطر رندر خوبت
موفق و پیروز باشی:rose:

Hamed

Active Member
سلام حامد جان
اول تبریک میگم برای رندر خوبت :rose:
کمی صحبت دارم درمورد رئال بودن رندر
به نظر من هدف نهایی یک کسی که مثل ما سه بعدی ساختمانی میکنه باید رسیدن به رندری زیبا و قابل درک برای کارفرما باشه نه اینکه کاملا بخواییم واقعیش کنیم .حتی تو هنر نقاشی هم که واقعی درومدن اثر بسیار مهم بود دیکه جای خودش به سبک هایی داده که بیشتر هدفشون هک کردن تفکرات حودشون در یاد و خاطره بیننده است نه واقعی شدن.
پس از نظر من کار تو برای رندر ساختمانی(معماری) عالیه و نمرش 20.
درمورد انقلاب توی طراحی آشپزخانه من چیز برجسته ایی توی کار ندیدم که ازش به عنوان انقلاب یاد کنم. یا شایدم درک من نرسیده چون من طراحیام مربوط به فضاهای عمومی بوده بیشتر پس اگه کمی درباره طرحت توضیح بدی متشکر میشم.
فاصله بین دوتا از هالوژن ها یکی نیست.
رنگ تیره کف و بدنه توی آشپزخانه رو باهاش موافق نیستم.
جایی برای قرار دادن یخچال و مایکرو فر نمیبینم.
و حالا چند سوال
کابینتا دستگیره ندارن ایا مثل درای الومنیومی قدیمی بالای کابیت ها یک زبونه داره و از اونجا یاز میشه؟
فاصله حدود 6 سانت بین سینک و کابینت برای چیه؟
جنس فضای دور سینک چیه؟ورق استیله؟یا اکریلیک؟
در نهایت ازت تشکر میکنم بخاطر رندر خوبت
موفق و پیروز باشی:rose:

سلام
ممنون از کامنت خوبت

در مورد رندر رئال باید بگم من خیلی وقته دیگه نه میخوام نه حوصله دارم نه احتیاجه مالی من چیزایی که میخواستمو برداشت کردم از کار اجرا و طراحی بازاری من الان دو سال دارم کارای که میاد پیشمو برای دله خودم و بیشتر ارتیستی شدنه کارم روشون وقت میزارم و میخوام حاصله این همه درگیری رو ببینم...این دلیله خوبی برای منه وعلاقه من فقط به cg واقعا حرفه ای... من زیاد کار میاد پیشم که من قبول نمیکنم...چون وقت کم و باز هم دوران قدیم و استرس...خوب زیاد تعریف کردم از خودم...:wink:در مورد انقلاب بله شما دقت کن تا به امروز هر کابینتی که دیدی کابینت زمینی یا پا خور میخورده یا پایه استیل..از خودت سوال کردی اینا به کجا وصل میشه و چطور؟؟؟تا حالا سینکی دیده بوده که ضخامتش 20 الا 25 سانت باشه و توی یه قابه استیله اونم رو هوا و بدونه اتصال به کابینته زمینی نصب بشه؟؟؟و در آخر به ندرد دیده باشی ما بینه کابینت دیواری و زمینی چیزی نباشه(کاشی یا سرامیک) و صرفا فقط کاغذ دیواری باشه...یه مورد کوچیکه دیگه یادم رفت بگم اونم اینکه کابینت های مدرن الان از مگنت استفاده میکنن و با فشار انگشت یا دست باز میشن...در مورد رنگه تیره کف و دیوار و یونیت باهات موافق نیستم...کنتراستش خوبه...:cool::rose::rose::rose:

علی علی

max vray

کاربر VIP
واقعا مرسی از توضیحاتت حامد جان
درمورد این که ایا همچین طرح هایی دیدم یا نه باید بگم اره اما تو کاتالوگ های خارجی نه از نزدیک.سو برداشت نشه منظور من این نبود که کار و طرح بده نه خوبه و به روزه اما انقلابی نیست چون چیزایی توش هست که تو کاراهای داخلی به ندرت و در کارهای خارجی زیاد دیده میشه.
درمورد رنگ تیره هم علت حرفم کانتراست نبود
1.از لحاظ بهداشتی بیشتر فضاهایی که از لحاظ رعایت بهداشت مهم هست رنگ روشن انتخاب میکنند تا نظافتش راحتتر باشه.
2.کاربر اصلی اشپزخانه زن خونوادست که مشخصا مثل همه زنها روحیات لطیفی داره پس استفاده از این رنگ مطلقا تیره بدون هیچگونه بافتی اونو میتوه دچار افسردگی و یا خستگی زیاد در در زمان حضورش در اشپزخونه بکنه.
در بیشتر زمان حضور اشپز در اشپزخونه برای انجام کارهاش از جمله پخت و پز و شستن ظروف و اماده کردن وسایل اولیه برای پخت سر اشپز حدود 15 درجه به سمت پایین که این یعنی دیدن زیاد رنگ تیره کف و بدنه که مصلم بدون روی هر شخصی این فضا تاثیر داره و این حرف من نیست حرف کتب معماری هستش.
مرسی درمورد توضیحاتت.:rose::rose::rose:

Hamed

Active Member
دیده مشتری با دیده تو خیلی فرق میکنه اون زیبایی و میبینه و به توضیحات اصولیه تو هیچ واکنشی نشون نمیده...منظورم خودمم...توی این خونه زیاد تردی وجود نداره بیشتر برای زیبایی در مورد یخچال و اون باید بگم روبه روی این آشپزخونه یه بچه دیوار حمال هست که روی اون قرار داده میشه...اما حوصلش نبود رندرش کنم...
بیرون از ایران هم این نوع طراحی نو و جدیده...

علی علی

koorosh_kh

باحالترین کاربر
سلام آقا حامد عزیز
اول یه خسته نباشید میگم هم به خاطر این کار و هم اینکه جدیدا متفاوت کار میکنید.
یه سوال هم دارم , در کابینت ها ی بالا شیشه ای یه ؟
موفق باشی:rose:

Hamed

Active Member
سلام
تو لطف داریی یکم عجله کردم و ضربه خوردم تو رندر...مهم نیست...بله عزیز شیشن.

علی علی

vpic

Well-Known Member
با طرحت به شدت موافقم.این تیپ کارارو بسیار می پسندم.ولی کی کارفرما قبول میکنه؟خیلی کم من خودم یه طرح زدم بدنه کابینت ها کلا کج هستن.کلان هم سیاه و سفید.وقتی وارد میشی یه حس بسیار خوبی بهم دس میده.فک کردم خودم فقط این حسو دارم ولی وقتی کارفرما و دختراش وارد شدن خیلی ناباورانه تحسین کردنن.فهمیدم یه جاهایی لازمه نورور با رنگ کنترل کنی.از بس آشپزخونه ها کرم و سفید و .... زدن وارد که میشی فقط حس بی روحی بهت دس میده.ایشا الله کارارو میزارم.
مشکل کارکردی که داره ارتفاع بلند سینک و گازه(ماشین که حدود 87 سانته یه باکس 20 سانتم روش میشه حدود 110 ولی طبق استاندار نوی فرت و رعایت انسان واری ماکزیمم 85 سانته که تو ایران 90 میگیرن)
در مورد اتصالات حتی ورق دوبل 16 میل به عرض 50 سانت به دیوار هم اگه خواستی در خدمتم.
در نهایت مرسی از کار زیبنده ات نه قشنگت
و اینکه من فقط طراحی میکنم.فقط.ولی رو اجرا نظارت میکنم. از شروع کارام واسه بازار یه باکسم نزدم هرچی زدم خدا شاهده همیشه چندتا اسکیس زدم گاها واسه یه اپن(هفته گذشته)12 تا طرح زدم و یکی بردم جلو.
اینن جواب میده.
موفق باشی

Hamed

Active Member
سلام
خوشحالم آدمهایی رو با استعداد ودانایی رو مثله تو میبینم...اجرا خیلی بزرگه و خیلی چیزا برای یادگیری داره و هر زور هم پیشرفت میکنه اگر عقب وایسی جا میمونی بسکی تند تند میره جلو...اجرا کار و طراح باید هر دو از کاره هم باخبر باشن...رنگ کرم وقهوایی توی ایران شده بروس...و واقعا خیلی وقته داره اکسپایره هم شده...مردم ایران یکیش خودم جسارت ندارن تو انتخاب رنگ...یه مثال جالب...به مردم دقت کن لباساشون یا اکثرا قهوه ای یا مشکی یا ادغام این دور رنگ یا سفید خالص یا مشکی خالص...تا حالا چندتا آشپزخونه تو ایران دیدی که مثلا بنفش خالی باشه؟؟؟تا حالا چندتا آشپزخونه دیدی فقط زرد باشه؟؟؟مردم میترسن از انتخاب های جدید...

موفق باشی

علی علی

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
جالب بود حرفای حامد جان و vpic عزیز
حامد جان میشه تو یک پست کمی از مصالح نوین و طراحی کابینت ها برامون بگی؟
اینجور که بوش میاد دید من کمی نسبت به این معقوله نخ نماست!:sad:
مرسی:rose:

vpic

Well-Known Member
والا من به شخصه خیلی کم از این دو رنگ استفاده میکنم.گاها بخاطر این رنگا طراحی نکردم.واقعا نمو کارو میگیره.
آشپزخونه با نارنجی-قرمز-بنفش-زرشکی-سیاه زدم.ایشا الله عکس ها رو میزارم

Hamed

Active Member
جالب بود حرفای حامد جان و vpic عزیز
حامد جان میشه تو یک پست کمی از مصالح نوین و طراحی کابینت ها برامون بگی؟
اینجور که بوش میاد دید من کمی نسبت به این معقوله نخ نماست!:sad:
مرسی:rose:

چشم قربان تو فکر درست کردن یک تاپیک خوبم که به درد همه بخوره واطلاعات هر چند ماه یک بار آپدیت بشه

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا