Review هاستينگ هاي ايراني !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsgibit

Member
سلام !
قصد دارم در اين تاپيك بدون هيچ تبليغاتي از خودم يا بد گويي از هيچ هاستينگي نظر صادقانه خودم رو بنويسم و اميدوارم كه دوستان عزيز در اين تاپيك جنجال به پا نكند.
ترتيب اين ليست من بر اساس هيچ چيز نيست ! بر اساس چيزي هست كه به يادم مياد .
---
Persian Services
سرويس هاي خوب و قابل اطميناني ارائه ميده ، دفتر اصليشون در مشهد هست . سرويس هاي اينترنت شركت شونم از گلد نت مي گيرند :D
رنك من از 5 ستاره به پرشين سرويسز ****

---
PersianTools
سرويس هاي خوب و مطمئني ارائه ميده . ولي سرور هاشون از نظر ddos خيلي مقاوم نيست .
رنك من به
PT : ***
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از Theplanet در آمريكا
---
Host Iran
مديران باهوش و زيرك ، داراي اطلاعات بسيار زياد ! قيمت ها خيلي خيلي بالاست و در مقابل قيمت سرويس خاصي ارائه نمي دند
رنك من به هاست ايران : ****
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از ديتا سنتر خودشان (آي پي ها به نامشان است ) در آمريكا
---
Dream Data
مديريت فعال ، داراي سرويس هاي قابل اطمينان
رنك من : ****
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از اي وب كانادا
---
Movablehost
سرويس هاشون بد نيست ولي چون توي آمريكا هست سرورشون و از لايرد تچ سرور دارند ، مشكلات تحريم هر لحظه تهديد شون مي كنه ، حتي مجبور شدند سايت اصليشونم انتقال بدند به سرور ويندوزشون .
رنك من : **و نيم ستاره
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از layeredtech در آمريكا
---
Hot Host:
سرويس هاشون داراي آپتايم بالاست . ولي مديريت از نظر سطح اطلاعات خيلي بالا نيست .
رنك من : *ونيم ستاره
اطلاعات سرور : داراي سرور مجازي از فرد نامشخص در ديتا سنتر iweb كانادا
---
Mymizban
سرويس هاشون داراي مشكلات متعددي شده ، بار ها اطلاعات كاربران حذف شده و مديريت بكاپي در اختيار نداشته كه بر گردونه سرور رو ! هميشه بكاپ ها مربوط به 1 - 2 ماه قبل بوده . مديريت خوب و با ايماني داره :)
آپتايم اخيرا به شدت پايين اومده ، علت رو مي گن كه حملات ddos هست . .
داراي پشتيباني ضعيف
رن من : نيم ستاره
اطلاعات سرور : داراي سرور مجازي از ايران مدرن در ديتا سنتر ee آمريكا
---
Hostine
ُسايت ها 1 - 2 هفتس كه در زمان آپديت من به علت نامعلومي داون هستن ! http://host-tracker.com/check_res_ajx/858774-0/
رنك من : *
اطلاعات سرور : داراي سرور مجازي از گروه servers24.ir در هلند
---
Data host يا همان
Sepehronline
دوست قديمي هاستينه و ريسلر سابق هاستينه . در اوائل كمي خالي بستند در مورد سرويس ها (اولين هفته تبليغات در اين انجمن )
از نظر آپتايم چون vps ، مديريت كامل شده از سرورز24 تهيه كرده اند ، مشكلي ندارند ولي مديريت از نظر اطلاعات در مورد سرور داري و كنترل سرور ضعيف هست .
رنك من : *ونيم
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از آي وب كانادا
---
Globat
كپي شده نام شركت globat.com امريكايي . در اويل حتي هدر سايت از گلوبات اصلي كپي شده بود . با اشتباهاتي نظير
تغيير دادن شماره تلفن شركت گلوبات به شماره خود و باقي ماندن شماره اصلي گلوبات كه به اين صورت بود :1.877.2.Globat
سرويس ها از نظر آپتايم بد نيست ، مديريت از نظر اطلاعاتي كمي ضعيف هست .
رنك من : *
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از ديتا سنتر vrtservers نامعتبر ! در آمريكا
----
Persian Whois
مربوط به تيم امنيتي دلتا سكيوريتي كه مي توند تا حدي نياز امنيتي شما رو تامين كنند ولي نه بسيار زياد .
آپتايم خوبه ، پشتيباني هم بد نيست
رنك من : **
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از ديتا سنتر soft layer در آمريكا .
---
Host Afarin
مديريت لايق ، سرويس هاي خوب و با كيفيت ، پشتيباني مناسب .
سرويس هاي خيلي خوب و قابل اطميناني رو ميدن .
اما كنترل پنل پلسكه !
رنك من : **
اطلاعات سرور : داراي سرور مجازي از ديتا سنتر dstinternet در آمريكا
---
host bazar
ضعيف ترين پشتياني و امنيتي كه من تا كنون ديدم .
مديريت سرور (كه عوض شدند ) مي تونم بگم هيچ چيزي از مديريت سرور رو نمي دونند .
رنك من : نيم ستاره
اطلاعات سرور : داراي سرور مجازي از ديتا سنتر host for web در آمريكا
---

Parsgibit
اصولا نبايد نظري بدم !
چون هاستينگ خودم هست !
آپتايم رو از موقع انتقال به سرور جديد براتون مي زارم :
http://host-tracker.com/web-site-uptime-monitor/814218/lvuc/
اطلاعات سرور : داراي سرور اختصاصي از iweb كانادا

موفق باشيد

** آخرين آپديت 3 فروردين 87

آخرین ویرایش:

Pooriaf

Member
سلام،

تشکر از مطلبتون، ولی اینا همونطور که گفتید نظر شخصی هستند و نمیشه معیار قرار دادشون

در کل ممنون

parsgibit

Member
نظر شخصي به اون صورت نيست ، باهاشون كار كردم كه اينا رو گفتم و يا دوستان نزديكم باهاشون كار كردن .
درضمن اين جا كسايي رو ليست كردم كه حداقل VPS دارند .
:wink:

servers24

Member
به نظر من شرکتی خوبه که پشتیبانیش خوب باشه
چون به هر حال همه کم و بیش از VPS ها یا Dedicated Server های شرکت های معتبر استفاده میکنند و کمتر مشکل با سرور وجود داره. نکته مهم به نظر من پشتیبانی و بعد از اون امنیت سرور هست. متاسفانه دیده میشه که بسیاری از سرورها به دلیل عدم رعایت امنیت به طور کلی هک می شن و از بین میرن :(

parsgibit

Member
خوش حال ميشم كه دوستان به هر جايي رو معرفي مي كنند ، كمي در مورد رنكي كه بهش مي دن توضيح بدن .

parsgibit

Member
به نظر من شرکتی خوبه که پشتیبانیش خوب باشه
چون به هر حال همه کم و بیش از VPS ها یا Dedicated Server های شرکت های معتبر استفاده میکنند و کمتر مشکل با سرور وجود داره. نکته مهم به نظر من پشتیبانی و بعد از اون امنیت سرور هست. متاسفانه دیده میشه که بسیاری از سرورها به دلیل عدم رعایت امنیت به طور کلی هک می شن و از بین میرن :(
كاملا درست مي گيد ! الان بيشتر كساني كه از شما (سرورز24 ) سرويسي دارند ، تونستن سرويس هاي خيلي خوبي رو بدن البته لياقت مديريت سرور هم خيلي مهم هست كه بتونه سرورش رو اداره كنه .
مشكلات امنيتي هم كه متاسفانه خيلي زياد ديده ميشه در هاستينگ ها اخيرا .

PadinaWebGroup

Active Member
برای پارس جیبیت رنک 1 را به خاطر تازه کار بودن دادم و یکم بد اخلاق بودن مدیرش ... ولی بقیه چیزاش عالیه ..
ی

servers24

Member
كاملا درست مي گيد ! الان بيشتر كساني كه از شما (سرورز24 ) سرويسي دارند ، تونستن سرويس هاي خيلي خوبي رو بدن البته لياقت مديريت سرور هم خيلي مهم هست كه بتونه سرورش رو اداره كنه .
مشكلات امنيتي هم كه متاسفانه خيلي زياد ديده ميشه در هاستينگ ها اخيرا .
آره دقیقاً همین طور هست. همین الآن که دارم این پست رو میدم 3 تا از مشتریان VPS هامون که یکیشون هم خارجی هست تمایل به ارتقاء به سرور چهار هسته ای دارن که داریم مذاکره می کنیم. علتش تنها همنی نکته هست که این شرکت ها به دلیل کیفیت خدماتشون تونستن مشتری های زیادی رو جذب کنن.
نکته مهم در مورد افرادی هم که از VPS های معتبر استفاده می کنند همینه. اکثر VPS های شرکت های معتبر دارای uptime خیلی خوب و میدیریت رایگان هست که تقریباً همه نیاز های admin رو برآورده می کنه. فقط کافیه با بازاریابی صحیح و مشتری مداری بتونن کارهاشون رو بسط و گسترش بدن تا به یکی از شرکت های موفق تبدیل بشن

parsgibit

Member
برای پارس جیبیت رنک 1 را به خاطر تازه کار بودن دادم و یکم بد اخلاق بودن مدیرش ... ولی بقیه چیزاش عالیه ..
ی
تازه كار بودن دليلي نميشه
همين كه همه مشتري هامون ازمون راضي هستند و آپتايم و پشتيباني خوبي داريم .
(از خودم تعريف نشه !) خودمم از منيجمنت سرور چيزي حاليمه .
در مورد اخلاقم هم :d چي بگم والا ! با بعضي ها مي تونم تا كنم ! با بعضي ها نه ! بعضي كساني رو هم كه نخوام هاست نمي كنم اصلا!

kitiran

Active Member
سلام
می دونستم می خواستی بنویسی
------
گیتی هاست
همه چیش خوبه مخصوصا مدیرش :eek:
رنک من : *****
----
اما فراموش کردی!! :D

parsgibit

Member
گيتي هاست جان ! كار جالبي نكردي !
اين جا رو گذاشتم كه هر كسي از هر هاستينگي سرويس داره ، نظرشو بگه !
به نظر من 5 ستاره تو ايران نداريم !
5 ستاره آي ايكس وبه و آي وب :wink:
و درضمن ! من گفتم كساني كه حداقل VPS دارند و نه Reseller ها !

آخرین ویرایش:

parsgibit

Member
گيتي هاست يك سوال؟!
1. چرا دكمه آپتايمتون ، خود هاست تركر دات كام رو چك مي كنه :eek:
اين جا رو توجه كن :

C:\Documents and Settings\Administrator>ping host-tracker.com

Pinging host-tracker.com [64.246.22.192] with 32 bytes of data:

Reply from 64.246.22.192: bytes=32 time=522ms TTL=33
Reply from 64.246.22.192: bytes=32 time=554ms TTL=33
Reply from 64.246.22.192: bytes=32 time=593ms TTL=33
Reply from 64.246.22.192: bytes=32 time=560ms TTL=33

Ping statistics for 64.246.22.192:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 522ms, Maximum = 593ms, Average = 557ms

آي پي هاست تراكر : 64.246.22.192
دكمه آپتايم موجود در سايت گيتي هاست : http://host-tracker.com/site-availability-stats/505232/lvuc/

http://64.246.22.192 Monitored since Uptime Method Interval Status 2007-09-15/4 day(s) 4 day(s) head 5 min(s) Enable
** مديريت كليد هاست تراكر را بعد از تماس تصيح كرد.

آخرین ویرایش:

kitiran

Active Member
علیک سلام
ببخشید مشکل کجاست؟
http://host-tracker.com/site-availability-stats/505232/lvuc

شما هم ، فرق بین شوخی و واقعیت رو نمی دونید .!!!!!!!!!

t3.jpg

فکر کنم انگلیسی تلفظ "پنل" باشه نه پانل حتما یک دیکشنری نصب کنید تا صحت حرف من تاید بشه
ممنون! از توجه شما

آخرین ویرایش:

parsgibit

Member
درسته پنل هست ، ولي اين طراح ما كلي غلط نوشته جا هايي رو من هنوز فرصت نكردم درستش كنم ! ديروز تازه اومدم يه سري sql اينجكشن هاشو رفع كردم .
همين طور كه مي دونيد پرتال ما با ماي ميزبان يكي هست ، مي تونيد در اين عكس ببينيد كه در ماي ميزبانم اين مشكل هست و متوجه بشيد كه مشكل از طراح قالبه

t1.jpg

t3.jpg

ممنونم كه ياد آوري كرديد .
---
خوبه خودتون هم توي چت تاييد كرديد كه اشتباه كرديد ! ما كه با هم دعوا نداريم
داريم ؟
هدف اين بود كه تصيح كنيد ومشكلي در سايتتون نباشه

موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
علیک سلام
ببخشید مشکل کجاست؟
http://host-tracker.com/site-availability-stats/505232/lvuc

شما هم ، فرق بین شوخی و واقعیت رو نمی دونید .!!!!!!!!!

t3.jpg

فکر کنم انگلیسی تلفظ "پنل" باشه نه پانل حتما یک دیکشنری نصب کنید تا صحت حرف من تاید بشه
ممنون! از توجه شما
خیر
تلفظ انگلیسی این جمله هممون پانل هست
که امریکایی ها و اکثرا میگن پنل
مثلا انگلیسی ها به world میگن ولرد و امریکایی ها می گن ورد:)

SME

Banned
سلام
هرچند زیاد معیارهای مشخصی رو بیان نکردی، اما بررسی خوبی بود!
من فکر میکنم شما در مورد سطح اطلاعات بقیه تصمیم نگیری خیلی بهتر باشه. چون همونطور که قبلا هم گفتم در مورد سایتی که شما هم میدونید آدرسش چیه اوون شب من یک سوتفاهم برام پیش آمد و منظور کاربر رو متوجه نشدم. و فکر میکنم نمیشه با یک سوال گفت که کی اطلاعاتش خوبه و کی اطلاعاتش بده و کم!
پیشنهاد میکنم معیار های دیگه ای از قبیل مشخصات سرور + امکانات + قیمتها + امکانات برای پرداخت (آنلاین یا بانکی) رو هم مد نظر قرار بده.
فکر کنم توی این لیستت فقط دو یا سه شرکت (+ هات هاست) امکان پرداخت آنلاین داشته باشن. این اعتبار مهمی هستش. حتی بیشتر از همه ستاره های شما!
ولي با مديريتش توصيه ميشه صميمي نشيد . سايت هايي در اين سرور به دليل مشكلات شخصي حذف شده اند
حتما دلیلی داشته وگرنه کسی نمیاد با خذف یک سایت اعتبارش رو ببره زیر سوال!

kitiran

Active Member
سلام
هاستینه جان لطفا به دیکشنری آکسفورد رجوع کرده و کلمه پنل را ببینید !!!!! ( paenel تلفظ اش) اینجوریه اگر این رو بخوانیم آ پس به تلفظ cat هم رجوع کنید حتما باید خواند کات !؟ یا bad را خواند باد !!!؟

ادامه ندیم بی خیال :wink:
ارادتمند

SME

Banned
ولی من نمیدونم چرا از هاستینه خیلی خوشم میاد.
جدی میگم.
به غیر از دیروز که همه تو یه تاپـــــــــیِـــــکی به جون هم افتاده بودن، هاستینه خدماتش خوبه.
راستی لینک زیر مربوط به هات هاست در هاست ترک هست:
http://host-tracker.com/website-uptime-statistics/256776

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا