Mohamad
O-.-O
سلام به همگی بروبکس مجیدآنلاین
من تصمیم گرفتم یه سری از آموزش های باحال و کاربردی که تو سایتهای مختلف میبینم رو ترجمه کنم و با اسم سری آموزش های خفن در اختیار بچه ها بزارم
درصورت استقبال سعی میکنم ادامه هم بدم
این هم اولین آموزش:
(برای لود عکس ها یه کم ممکنه با اینترنت ذغالی طول بکشه ولی ارزششو داره پس تا آخر آموزش همراهم باشید!)
ما در این آموزش می خواهیم این عکس رو به بقلیش تبدیل کنیم:
ما ابتدا خطوط عمودی را به وجود میاریم مثل تصویر زیر
به کمکrectangle tool)
سپس برید به filter > Distort > Polar coordinates ( همانند شکل زیر: )
سپس برید به Filter > Distort > Twirl با angle -50 و ok کنید
باید تصویرتون مثل تصویر زیر شده باشه
حالا یهgradient map layer به رنگ های سفید و صورتی تیره به کار میدیم:*(توی عکس دومی reverse هم تیک بزنید)
و حالا میریم سر آقا مکانیکه:
حالا عکس این آقاهه رو انتخاب کنید و برید تو chanels و یه layer جدید باز کنید حالابا eraser از نوع سافتش(hardness 0 ) محدوده ی دور بدن آقاهه رو پاک کنید:
حالا برید تو filter > pixelate > color halftone و مانند شکل عمل کنید :
برید تو select > color range محدوده ی مشکی رو انتخابکنید و ok رو بزنیدوقتی select شد برید تو قسمت layers و رو یه عکس آقاهه کلیک کنید و delete رو بزنید حالا عکستون باید مثل عکس زیر شده یاشه:
حالا برید به filetr > artistic > cut out و تنظیمات زیر رو اعمال کنید :
حالا دوباره یه gradiant map درست کنید و اون رو بالای عکس آقاهه قرار بدید:
حالا gradiant map رو با عکس آقاهه مرج کنید باید عکستون اینجوری شده باشه
حالا مشکل ما اینجاست که عکس آقاهه تیره تره:
با color range قسمت صورتی تیره رو انتخاب کنید. یه layer جدید بسازید و رنگ صورتی بک رو انتخاب کنید و ناحیه انتخاب شده رو با اون رنگ پر کنید:
تمام!
سعی کردم خوب ترجمه کنم و حتی دو جا که واضح نبود خودم عکس گذاشتم ولی چون خودم یه بار از روی آموزش درست کردم فکر نکنم مشکلی پیش نیاد
راستی نظرتون خیلی برام مهمه
حتما نظرتونو بگین

من تصمیم گرفتم یه سری از آموزش های باحال و کاربردی که تو سایتهای مختلف میبینم رو ترجمه کنم و با اسم سری آموزش های خفن در اختیار بچه ها بزارم

درصورت استقبال سعی میکنم ادامه هم بدم
این هم اولین آموزش:
(برای لود عکس ها یه کم ممکنه با اینترنت ذغالی طول بکشه ولی ارزششو داره پس تا آخر آموزش همراهم باشید!)
ما در این آموزش می خواهیم این عکس رو به بقلیش تبدیل کنیم:

ما ابتدا خطوط عمودی را به وجود میاریم مثل تصویر زیر

سپس برید به filter > Distort > Polar coordinates ( همانند شکل زیر: )

سپس برید به Filter > Distort > Twirl با angle -50 و ok کنید

حالا یهgradient map layer به رنگ های سفید و صورتی تیره به کار میدیم:*(توی عکس دومی reverse هم تیک بزنید)

و حالا میریم سر آقا مکانیکه:

حالا عکس این آقاهه رو انتخاب کنید و برید تو chanels و یه layer جدید باز کنید حالابا eraser از نوع سافتش(hardness 0 ) محدوده ی دور بدن آقاهه رو پاک کنید:

حالا برید تو filter > pixelate > color halftone و مانند شکل عمل کنید :

برید تو select > color range محدوده ی مشکی رو انتخابکنید و ok رو بزنیدوقتی select شد برید تو قسمت layers و رو یه عکس آقاهه کلیک کنید و delete رو بزنید حالا عکستون باید مثل عکس زیر شده یاشه:

حالا برید به filetr > artistic > cut out و تنظیمات زیر رو اعمال کنید :

حالا دوباره یه gradiant map درست کنید و اون رو بالای عکس آقاهه قرار بدید:

حالا gradiant map رو با عکس آقاهه مرج کنید باید عکستون اینجوری شده باشه
حالا مشکل ما اینجاست که عکس آقاهه تیره تره:

با color range قسمت صورتی تیره رو انتخاب کنید. یه layer جدید بسازید و رنگ صورتی بک رو انتخاب کنید و ناحیه انتخاب شده رو با اون رنگ پر کنید:

تمام!
سعی کردم خوب ترجمه کنم و حتی دو جا که واضح نبود خودم عکس گذاشتم ولی چون خودم یه بار از روی آموزش درست کردم فکر نکنم مشکلی پیش نیاد
راستی نظرتون خیلی برام مهمه
حتما نظرتونو بگین

آخرین ویرایش: