کار خیلی قشنگی شده..
فقط ببخشید چرا اون شبه green رو گذاشتید تا کارتون خراب بشه؟ منظورم اون ادمی هست که مثل شبه هست
به هر حال کار خیلی زیبایی شده..
+ پیشنهاد برای تاپ گالری هفته
خیلی خوشکله. آجر با حال شده اگه توی تکسچرش بافت بند کشی هم بامپ داشت خیلی جذاب میشد البته فکر کنم کمی دیسپلیس آجر ها اغراق شده. در هر صورت زیباست آفرین
اتفاقا میدونم که بخاطر موشن بلور هست ولی اولا اصلا این شخص روی زمین نیست! ثانیا مگه داشته توی رستوران با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت راه میرفته که اینجوری موشن بلور گرفته؟ ثالثا از اونجایی که رستوران مکان بسیار آرومی هست سرعت حرکت هم خیلی اروم هست توش پس حتی اگر همونجوری به صورت معمولی هم داخل عکس میبود کار رو غیر طبیعی نمیکرد که هیچ بسیار بسیار زیباتر هم میکرد...راستش افکت Motion Blur هست که باعث شده مثل شبه بشه و درواقع تو واقعیت هم وقتی در حال حرکت از کسی عکس بندازید همینطوری میشه....
اتفاقا میدونم که بخاطر موشن بلور هست ولی اولا اصلا این شخص روی زمین نیست! ثانیا مگه داشته توی رستوران با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت راه میرفته که اینجوری موشن بلور گرفته؟ ثالثا از اونجایی که رستوران مکان بسیار آرومی هست سرعت حرکت هم خیلی اروم هست توش پس حتی اگر همونجوری به صورت معمولی هم داخل عکس میبود کار رو غیر طبیعی نمیکرد که هیچ بسیار بسیار زیباتر هم میکرد...
بلاخره این ایرای هست که از نظر من خیلی تابلو هست.. و از اونجایی هم که من خیلی حرفه ای نیستم بهتره دوستان استاد نظر بدن ولی در کل اگه همون قسمت کار رو ایراد نگیریم خیلی خیلی خیلی زیبا شده... واقعا خسته نباشید، راستی چقدر طول کشید رندرش؟
کار زیبایی شده ،پیشرفتتون واقعا قابل تحسینه مهمترین عامل زیباییش تناسبات ، چیدمان و رنگ بندی کار هست
، نکاتی که میتونه بهتر بشه برای شما فعلا وارد بحث نورپردازی نمیشم پس به نظرم متریال هاست ( یو وی ها هم همنطور ) ، متریال چوب برای قفسه و صندلی خوبه (بیشتر هم از همین رندر خوشم اومد )
ولی متریال چرم برای مبل رفلکت نسبتا زیادی داره (و همچنین متریال های شیشه های روی میز ) ، یا کیفیت تکسچر میز چوب زیاد خوب نشده و یا متریال چوب تیره ی کف کار کیفیت لازم رو نداره !
ببخشید زیادی گفتم
در کل کار بسیار زیبایی هست عرفان جان
به امید موفقیت بیشتر
Keep working
راستش درباره سرعت که خب حتماً نباید ۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت داشته باشه ...مثلا توی رفرنس های واقعی زیر هم حتما ۸۰ کیلومتر سرعت نداشتن این بندگان خدا : ) ... در کل ممنونم از نقد و توجهتون.... البته در کل یه مقدار آدم گذاری تو فتوشاپ کار میبره که حالا دقیقا نور فضا رو با نور عکس آدم دو بعدی تنظیم کنی و این حرفها....یواش یواش برای آدم تجربه میشه... برای منم ایشاالله تجربه میشه
مشاهده پیوست 108007مشاهده پیوست 108008
هر رندر تقریبا از ۱ تا ۲ ساعت زمان برد ....
فک کنم عکس هایی که گذاشتین 3 دی باشن
فضول نیستم کارآگاه هم نیستم.اما خوب خیلی شبیه رندر هستن شاید من اشتباه میکنم
سلام ، کار زیبایی شده و واقعا جا داره بابت این پیشرففتون بهتون تبریک بگم .
راستش این مهم نیست که تو اون عکس چی شده چون خیلی عوامل دیگه هم بودن اما
مهم اینه توی کار شما قابل باور و جا افتاده یا به اصلاح Believable نیست ، همونطور که این ایراد در کار دوست دیگری هم وجودا داشت که اسمشون رو نبرم بهتره ناراحت میشند .
ولی باید تو نتیجه نهایی بیننده باور کنه ، این عکس های که گذاشتید فکر میکنم اون ادما استدیویی بعد روش اضافه شدن چون اگر خودش هم طی عکس برداری تکون میخورد ، سایه اش باید روی زمین میبود !
سلام. نمیخوام وارد جزئیات بشم بیشتر رو سناریو و مفهوم میخوام بپرسم. چرا وقتی اسم و سوژه کار رستورانه انقد تمرکز رو ماهیت رستوران کمه؟ در حد 2 3 فریم. در عوض یه فضای نشیمن که جنبه خانگی داره 2 3 تا فریم داره؟ اگه رندرای بیشتری از محیط رستوران میزاشتی کار قوی تر بود. من اول تو اور موشن دیدم این کارُ تبریک میگم