restart در حین کار

vahid_3d

Active Member
خمیر سیلیکون ندارم، ولی فن خودش یکم داشت. البته فن رو عوض کردم و یکم دما پایین اومد. ولی چون فن معمولی بود، چندان تاثیر گذار نبود.
می خوام فن بهتری بزارم. چه فنی پیشنهاد می دین؟
mr.steres شما نگفتید دماش عادیه؟

Umber

Member
به نظر من مشکل از ویروس هایی است که با ویندوز عوض کردن پاک نمیشه و احتیاج به اف دیسک داره

vahid_3d

Active Member
مشکلی از نظر سخت افزار فکر نکنم وجود داشته باشه.
چون مشکل از ویندوز بود. ویندوز من ، ویندوز Se7en Beta بود.
چون دوستم هم ویندوز سون نصب کرده بود و همین مشکل ریستارت رو داشت. فکر کنم تو نسخه نهایی درست شده باشه.
چون ویندوز سون ویندوز خیلی باحالیه و نمی شه ازش گذشت.
خلاصه ممنون از راهنمایی های همه دوستان. پس اگه شما هم ویندوز سون دارید و این مشکل رو داشتید ، با یه ویندوز دیگه آزمایش کنید، احتمال 99 درصد مشکل از همینه. البته تکرار می کنم نسخه آزمایشیش منظورمه ( BETA build 7000 ).

آخرین ویرایش:
نمی دونم اصلا مشکل حل شد یا نه ولی یه چیزی رو بگم

اگه دمای پردازنده بالا بره، سیستم قبل از اینکه ری استارت بشه، هنگ می کنه!!!! بنابراین مشکل ایشون دمای پردازنده نیست، در ضمن در نظر داشته باشید که تقریبا در 99 درصد موارد، سیستم فقط خاموش می شه (نه ری استارت)

در مورد پاور ممکنه حق با شما باشه، ولی احتمال خیلی زیاد همون رم سیستم هست! نه اینکه رم خراب باشه، حتی یه ناسازگاری کوچیک هم می تونه چنین مشکلی پیش بیاره، مثلا مادربورد باس 533 می خواد، شما 667 گذاشتی!!!!

اما در مورد ویندوز7 فکر کنم حق با شما باشه، چون نسخه بتا واسه منم بی دلیل ری استارت می کرد!!! ولی از نسخه ی RC به بعد، چنین مشکلی نداشتم (من تمام نسخه ها رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم)
Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia

جدیدترین ارسال ها

بالا