Rest room + mini library

.:. soroosh .:.

Active Member
سلام به همه دوستان.
اول عذرخواهی میکنم بابت غیبتم و با تاخیر سال نو را به همه دوستان تبریک میگم ( خب هنوز فروردین که تموم نشده پس میشه تبریک گفت :) )
این کاری که الان میزارم یکی از کارهایی هست که در مدت غیبتم انجام دادم.
صندلی که داخل این کار هست مدل آماده هست ، بقیه قسمت ها را خودم مدلسازی کردم. ( هر چند مدلهای پیچیده ای نداره )
تمام کار با مایا انجام شده و انجین رندر هم منتال ری هست .
عکس پیوست رندر اصلی هست بدون هیچ تغییر در نور یا رنگ یا ... ( کلا بدون هیچ ادیتی )
داخل لینک زیر میتونید سایز بزرگتر رندر اصلی را همراه با دو تم رنگی دیگه که با فوتوشاپ رو همون رندر اصلی ادیت شده ببینید.

http://www.soroosh.ws/images/Restroom.jpg

برای ساخت فرش از Fur خود مایا استفاده کردم.
این کار از سایت Cgarena با اجازه دوستان Excellence Award گرفت.
و داخل مجله 3DCreative ماه ژانویه امسال جزء 10 اثر برتر معرفی و داخل گالری مجله درج شد. :)

همینا دیگه ...
خوشحال میشم نظر دوستان را هم راجع به این کار بدونم.
ضمنا کلا ایده هم از خودم بوده برای این کار .
هر توضیحی هم نیاز شد بفرمائید، در خدمت هستم .

پیوست ها

• restroomlarge.jpg
    restroomlarge.jpg
    383.7 کیلوبایت · بازدیدها: 111

pclord

کاربر متخصص
آفرین،خیلی خوب شده.من کارهاتونو تو CGSociety دیدم،واقعا عالی کار کرده بودی.
خوشحالم مایا کارهای انجمن داره زیاد میشه.

موفق باشی.:rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام. خیلی وقت بود ازتون خبری نبود سروش جان. منم به شما و دیگران دوستان عید گذشته رو تبریک می گم.
کارت خیلی عالی شده. البته من اینو خیلی وقت پیش دیده بودم اما یادم نیست کجا و توی چه سایتی بود. مهم نیست. مهم خود کارته که خیلی خوب از آب درش اوردی. از ما تبریک و پیشنهاد برای تاپ گالری.

30min

Banned
منم این کار رو قبلا دیدم به نظرم خیلی عالیه .
یک چیزی که به نظر من خیلی مهم هستش واقع گرایانه بودن کار یا به قول غرب زده ها ! Realistic بودن کار هست که واقعا در این طرح نمود داره .
خیلی طبیعی شده .
در مورد نورپردازی هم توضیح بده سروش خان . چه کردی ؟
موفق باشید .

Active Member
آفرین،خیلی خوب شده.من کارهاتونو تو CGSociety دیدم،واقعا عالی کار کرده بودی.
خوشحالم مایا کارهای انجمن داره زیاد میشه.

موفق باشی.:rose:

ممنون از لطفتون دوست عزیز :rose:

سلام. خیلی وقت بود ازتون خبری نبود سروش جان. منم به شما و دیگران دوستان عید گذشته رو تبریک می گم.
کارت خیلی عالی شده. البته من اینو خیلی وقت پیش دیده بودم اما یادم نیست کجا و توی چه سایتی بود. مهم نیست. مهم خود کارته که خیلی خوب از آب درش اوردی. از ما تبریک و پیشنهاد برای تاپ گالری.
درسته، یه مقداری درگیر بودم، ببخشید دیگه.

منم این کار رو قبلا دیدم به نظرم خیلی عالیه .
یک چیزی که به نظر من خیلی مهم هستش واقع گرایانه بودن کار یا به قول غرب زده ها ! Realistic بودن کار هست که واقعا در این طرح نمود داره .
خیلی طبیعی شده .
در مورد نورپردازی هم توضیح بده سروش خان . چه کردی ؟
موفق باشید .

شما هم لطف دارید. :rose:
برای نورپردازی این کار از یک Area light به رنگ آبی تیره با شدت خیلی کم از سمت چپ کادر استفاده کردم که کمی نور آبی وارد فضا بشه تا بتونم حالت شب را بیشتر ایجاد کنم.
و غیر از اون یک نور از نوع Poin Light هم داخل اون چراغ مطالعه که آویز هست دارم که در نهایت نوری اصلی و کلی صحنه را ایجاد کرده.
غیر از این دو تا نور نور دیگه ای ندارم که به طور مستقیم باعث روشن کردن صحنه بشه،
تنها نور دیگه ای که تو صحنه هست ، اون نور داخل آباژور سمت راست هست که سوراخ سوراخه ، که اون هم فقط برای زیباتر کردن صحنه استفاده شده و خاصیت روشنایی برای صحنه نداره.
همینا دیگه :wink:

سلام عالی شده.

تو مسابقه ی interiior design سایت evermotion شرکت می کنی یا نه.
سلام و ممنون :rose:
هنوز زوده برام تو این نوع مسابقات شرکت کنم :wink:
ضمنا برای شرکت در این مسابقات واقعا باید وقت بزاریم، چون اگه دقت کنی میبینید که کارهای برتر فوق العاده هستن و از همه نظر چه ایده و چه اجرا حرفی برای گفتن دارن .

واقعا لذت برم، همین رو میتونم بگم :rose:

واقعا سپاس :rose:

به نام خدا
سلام
خیلی وقت بود نبودی البته با این کارت دیگه جای هیج چیزی نیست..
یه سوال شما نور ابی رو سمت چپ گزاشتی یا نه چون اینجوری که اصلا فایده ای نداره فکر کنم سمت راست با قدرت بیشتر بهتر باشه اون چراغ هم خیلی نورش زیاده اگه مال چراغ مطالعه باشه اگه می شه تکسچر کتاب ها رو هم بدی ممنون می شم
پیشنهاد برای تاپ گالری

آخرین ویرایش:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام سروش جان:rose:
کارت واقعا عالیه!!:oops: خیلی خوشمان آمد:shock:
برای مقاماتی هم که آورده بهت تبریک میگم:paint:
اگه توهین:green: نباشه فقط اون لامپه که آویزونه به اندازه بقیه قسمت ها عالی نشده ، میدونی شاید چون همچین چیزی ندیدم برام یکم غیرواقعی به نظر میاد:wink:
ولی در کل واقعا عااااااالی بود:rose:
5ستاره+پیشنهاد تاپ گالری
موفق باشی:oops:

Active Member
به نام خدا
سلام
خیلی وقت بود نبودی البته با این کارت دیگه جای هیج چیزی نیست..
یه سوال شما نور ابی رو سمت چپ گزاشتی یا نه چون اینجوری که اصلا فایده ای نداره فکر کنم سمت راست با قدرت بیشتر بهتر باشه اون چراغ هم خیلی نورش زیاده اگه مال چراغ مطالعه باشه اگه می شه تکسچر کتاب ها رو هم بدی ممنون می شم
پیشنهاد برای تاپ گالری

مرسی دوست عزیز.
خب زمانی که پنجره سمت چپ باشه نور آبی هم مجبوره از سمت چپ کادر وارد صحنه بشه.
سمت راست من دیوار دارم و نور آبی از اون سمت درست نیست.
این هم تکسچر کتاب هایی که من استفاده کردم :rose:
http://www.mediafire.com/download.php?zgw4mkcdmkm
تو اینترنت عکس کتاب برای تکسچر زیاد میتونید پیدا کنید.
درسته که چراغ مطالعه هست اما خب اگه دقت کنید این چراغ در اصل باید اون کتابخونه پشت را هم روشن کنه و همچنین کمی محیط اطراف .
و خب با کمی فاصله گرفتن از اون چراغ میشه نور مناسبی برای خوندن کتاب به دست آورد :)

سلام سروش جان:rose:
کارت واقعا عالیه!!:oops: خیلی خوشمان آمد:shock:
برای مقاماتی هم که آورده بهت تبریک میگم:paint:
اگه توهین:green: نباشه فقط اون لامپه که آویزونه به اندازه بقیه قسمت ها عالی نشده ، میدونی شاید چون همچین چیزی ندیدم برام یکم غیرواقعی به نظر میاد:wink:
ولی در کل واقعا عااااااالی بود:rose:
5ستاره+پیشنهاد تاپ گالری
موفق باشی:oops:

تشکر فراوان :rose:
آقا چرا توهین ؟!! خوشحال هم میشم. تا نظرات دوستان نباشه مطمئنا نه من و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونیم پیشرفت کنیم.
به هر حال ممکنه اگه از نوع دیگه ای از آباژور استفاده میکردم بهتر از این می شد :wink:

آخرین ویرایش:

hellboy3d

Member
سلام
البته اقا سروش مدت ها شاگرد من بوده ها:green:
حالا تصمیم گرفتم من شاگردش بشم
تبریک میگم من کارات رو تو سی جی دنبال میکنم و اینم همون موقع دیدم
موفق باشی

SevenART

Member
خیلی کارت درسته ...نور ..... رندر ... مدل ... ....آفرین .... فقط اون کتابها زیادی نوئه .. برق می زنه .... فکر کنم متریالش را باید لمبرت انتخاب می کرد ....موفق باشی...

Farrokh

Active Member
سروش جان
قبلا کارت رو دیده بودم و به خاطر موفقیت هاش بهت تبریک می گم
مثل همه ی کار هات عالی شده

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کار خیلی قشنگیه
لطیف و دلنشین
جای ایراد بعیده داشته باشه
تازه حواست به تکسچر دیوارم بوده که تکراری از آب در نیاد!

البته یه نقد دارم، اونم نه به این کار، به اکثر کارهای این تیپی
معمولا آبجکت ها ساده هستن و تکسچرینگ پیچیده ای دیده نمیشه، و اکثر آبجکت های پیچیده هم مدل آماده اند

کلا اولین کار interior خوب با مایا هست که تو مجید آنلاین میبینم

زمان رندرینگ و اینکه با چه سیستمی بوده رو میگی؟

موفق باشی

Active Member
خیلی کارت درسته ...نور ..... رندر ... مدل ... ....آفرین .... فقط اون کتابها زیادی نوئه .. برق می زنه .... فکر کنم متریالش را باید لمبرت انتخاب می کرد ....موفق باشی...

:rose:
آره احتمالا، اما خب برای رندر کتابها را دستمال کرده بودم کلی :green:

سروش جان
قبلا کارت رو دیده بودم و به خاطر موفقیت هاش بهت تبریک می گم
مثل همه ی کار هات عالی شده

مرسی فرخ جان، همیشه لطف داشتی شما :wink:

کار خیلی قشنگیه
لطیف و دلنشین
جای ایراد بعیده داشته باشه
تازه حواست به تکسچر دیوارم بوده که تکراری از آب در نیاد!

البته یه نقد دارم، اونم نه به این کار، به اکثر کارهای این تیپی
معمولا آبجکت ها ساده هستن و تکسچرینگ پیچیده ای دیده نمیشه، و اکثر آبجکت های پیچیده هم مدل آماده اند

کلا اولین کار interior خوب با مایا هست که تو مجید آنلاین میبینم

زمان رندرینگ و اینکه با چه سیستمی بوده رو میگی؟

موفق باشی

هیچ کاری بدون ایراد نمیشه، کارها من هم که دریای ایرادن :wink:
درسته رو تکسچر دیوار یه کمی حساسیت به خرج دادم و سعی کردم تکرار نشن.

در رابطه با انتقادتون:
کارهایی که تو ایران دیده میشن اکثرا به همین شکل که میگید هستن، به دلایل مختلف.
من راجع به کارهای خودم مثال میزنم.
مثلا همین کاری که میبینید من اول میخواستم صندلی را خودم ایده بودم و مدلسازی کنم، اما چون این کار بیشتر برام رندرینگش مهم بود رو مدلسازی صندلی وقت نزاشتم چون اگه میخواستم صندلی را خودم مدلسازی کنم با اون طرحی که تو ذهنم بود فکر میکنم یک هفته وقتم را میگرفت.
زمانی وقت میزارم برای مدلسازی های پیچیده که یا اون کار برام خیلی خیلی مهم باشه یا اینکه کار سفارشی باشه و طرف پول خوبی برای اون کار بده و وقت کافی برای انجامش هم داشته باشم.
در رابطه با تکسچرینگ: خودم حقیقتش برای اکثر کارهام از تکسچرینگ فرار میکنم چون واقعا UV سازی زمان بر هست و خسته کننده . من هم در این بخش چندان حرفه ای نیستم.
و کلا مبحث تکسچرینگ خودش نیاز به توانایی خوبی در فوتوشاپ هست و همچنین ساخت متریال های لایه ای پیچیده برای شیدرها تا بتونه قدرت تکسچرینگ را نشون بده .
مثلا من برای همین کار شاید میتونستم رو تکسچرش بیشتر از این کار کنم، اما خب مثلا اگه این کار را به 3 روز ساختم اونطوری باید مثلا 3 هفته وقت میزاشتم که بتونم مدل خوب بسازم و تکسچر بهتر بودم و ...

مثلا اون بنزی که مدلسازی کردم و رندرش را چند روز پیش گذاشتم برام خیلی مهم بوده.
چون با اون کار 80 درصد اطلاعاتی که از مدلسازی دارم را کسب کردم .
حدود 3 سال پیش مدلسازی شده و کلی ایراد داره اما حدودا 2 ماه وقت گذاشتم برای مدلسازی اینتریور و اکستریور اون ماشین .

تو این کار هم من فقط میخواستم قدرتم را روی رندرینگ بیشتر نشون بدم نه مدلینگ :wink:

اما خب در کل کاملا حق با شماست اکثر کارهایی که در ایران میبینیم روی تمام مباحث قدرتمند نیست.
خودم که نفهمیدم چی گفتم :green:
والا زمان رندر این سایزش دقیق خاطرم نیست .
اما زمان رندر با سایز 3425*4960 حدودا 24 ساعت بود.
که تقریبا میشه گفت 60 درصد زمان رندر برای رندر فرش صرف شده.
سیستم هم : سی پی یو : 9550 با 8 گیگ رم

1835ali

Well-Known Member
خسته نباشی قشنگه مخصوصاً اون موکت پشمی من ازش خوشم اومد
فقط نمی دونم اون سایه ستاره ای شکل روش از کجا میاد ؟ چون شبیه سایه است ولی انگار جزء طرح موکت می مونه
در ضمن یه اطاق خالی یک نفره تو روز روشن این همه لامپ ؟ پس اصلاح الگوی مصرفت کو بگم مح د بیاد یقتو بگیره ها ؟ بگم ؟بگم ؟ :shock:

Active Member
خسته نباشی قشنگه مخصوصاً اون موکت پشمی من ازش خوشم اومد
فقط نمی دونم اون سایه ستاره ای شکل روش از کجا میاد ؟ چون شبیه سایه است ولی انگار جزء طرح موکت می مونه
در ضمن یه اطاق خالی یک نفره تو روز روشن این همه لامپ ؟ پس اصلاح الگوی مصرفت کو بگم مح د بیاد یقتو بگیره ها ؟ بگم ؟بگم ؟ :shock:

خودم هم موکت و خیلی دوستش دارم ( فکر کنم به خاطر این باشه که برای درست کردنش خیلی وقت صرف کردم و برای رندرش هم زمان زیادی ) ^.^
و واقعا مشکل بود از Fur مایا بتونم همچین رندری بگیرم.
اینهمه نیست کههههه :-? یه دونه چراغ مطالعه یه دونه تزئینی که خب برای هر دو کم مصرف استفاده کردم :green:
ضمنا اتاق هم که خالی نیست، همه پشت دوربین ایستادن :wink:
اصلاح الگوی مصرف هم تموم شد که :)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سروش جان بله کاملا درست میگی
تو این کارا رندر و نور از همه مهمتره، قبول دارم و تو کارت هم عالی درومده

آخه من کلا مشکلم با خودمم همینه!
همیشه دوست داشتم یه کارو تا آخرش خودم انجام بدم:green: برا همین بعضی وقتا وسط یه کاری ولش کردم!
الانم دارم رو یه bmw m6 کار میکنم، یه چند ماهی شده!
البته خیلی با فاصله
به محض اینکه درست بشه میزارمش اینجا

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا