residential view
M memaran Well-Known Member Aug 23, 2015 #1 پیوست ها 00253.jpg 808 کیلوبایت · بازدیدها: 148 آخرین ویرایش: Aug 23, 2015
mgh-max کاربر فعال Aug 23, 2015 #2 از نمای دور کار خوبی شده ولی از نزدیک نکاتی معلوم میشه. مثلا اینکه دوتا خورشید به چشم میخوره یا متریال سنگ تخت دیده میشه
از نمای دور کار خوبی شده ولی از نزدیک نکاتی معلوم میشه. مثلا اینکه دوتا خورشید به چشم میخوره یا متریال سنگ تخت دیده میشه
M memaran Well-Known Member Aug 23, 2015 #3 mgh-max گفت: از نمای دور کار خوبی شده ولی از نزدیک نکاتی معلوم میشه. مثلا اینکه دوتا خورشید به چشم میخوره یا متریال سنگ تخت دیده میشه کلیک کنید تا باز شود... سلام ممنون مهندس ایول نکته خوبیو گوش زد کردی دوتا خورشید و الانم خودم متوجه شدم ( تو فتوشاپ احتمالا اشتباهی زدم ) متریال سنگ و هم فک نمیکردم بچشم بیاد مرسی
mgh-max گفت: از نمای دور کار خوبی شده ولی از نزدیک نکاتی معلوم میشه. مثلا اینکه دوتا خورشید به چشم میخوره یا متریال سنگ تخت دیده میشه کلیک کنید تا باز شود... سلام ممنون مهندس ایول نکته خوبیو گوش زد کردی دوتا خورشید و الانم خودم متوجه شدم ( تو فتوشاپ احتمالا اشتباهی زدم ) متریال سنگ و هم فک نمیکردم بچشم بیاد مرسی
M memaran Well-Known Member Aug 23, 2015 #4 edit جدید حجم کار بالابود کیفیت تصویر و کم کردم خیلی 60 درصد پیوست ها web.jpg 302.3 کیلوبایت · بازدیدها: 118
M mm88mm Member Sep 1, 2015 #5 سلام حیف کارت که با این سنگ آنتیک های ارزون و زشت اجرا بشه دوست من از آجر استفاده کن سنگ آنتیک برای نما سازی نیست و یک مساله اینکه حجم های سنگ آنتیک توی نما خیلی لاغرن اصولا حجم های کمتر از 1 متر لول کار رو میاره پایین تو یاجرا
سلام حیف کارت که با این سنگ آنتیک های ارزون و زشت اجرا بشه دوست من از آجر استفاده کن سنگ آنتیک برای نما سازی نیست و یک مساله اینکه حجم های سنگ آنتیک توی نما خیلی لاغرن اصولا حجم های کمتر از 1 متر لول کار رو میاره پایین تو یاجرا