سلام.ممنون از همه بچه ها.راستش این پروژه قرار بود 45 روز زمان داشته باشیم.ما برآورد کردیم 20 روز سیستم توی رندر باشه 15 روز کلش رو بسازیم.خیلی عظیم بود کارش.بعداز 50 روز کارفرما خرد خرد نقشه ها رو داد و بچه های ما اتوکدش رو زدن. یهو کارفرما زنگ زد که کارو 4 روزه میخواد!! شما فکر کنین چه بلایی سر کیفیت میاد.
کل کارو تو 4 روز بستم 2 روز زمان خریدیم 6 روز با رندر.انیمیشن هارو با Lumion گرفتم.خدائیش خیلی برنامه قوی و خوبی هست.کارو عالی راه انداخت.
توی بحث اتمسفر و آب و محیط نمره 100 داره لومیون.
اگه تونستم فردا شرکت رفتم چندشات از انیمه میزارم.
در مورد متریال سازی راستش چون برای مکس 6 روز بیشتر وقت نبود نمی تونستم ریسک کنم و زمان رندرها رو بالا ببرم.واگرنه من بیماری آسفالت خیس دارم!! یا درخت کاری و ... واقعا وقت نشد
کار داخلیش هم همون کار هدیه ای به یک دوست هست که همون رو آوردم توی این پلان و رندر گرفتم. داخلیش رو دقیقا توی 45 دقیقه جمع کردم.تا صبح فرداش رندر شد! چون از اول سریال زمانه ( آنلاین گوشه کار پخش میشد! ) شروع کردم.تیتراژ آخرش اومد سیستم گذاشتم رندر و رفتم خونه!!!
کارش 3.5 k قرار داد بود اما چون ناقص شد و کامل نتونستیم همه فضاهارو بدیم شاید بتونیم 2 k رو زنده کنیم.چون کارش برای یکی از مهندسان با معرفت هست و خیلی محترم هست نمیخوایم اذیتش کنیم.این بنده خدا بالای 600 برگ نقشه و نما و برش اینها کشید یهو کارفرمای خودش صاحب ملک قال گذاشت!!