Resealler

AMIR-ASHERI

Member
سلام:)
خوبید؟:D
من یه ریسیلر می خوام با 10GB فضا و ماهیانه 200GB BW و با 4 IPs با قیمتی حدوده25 تومن اولش می خواستم از میکفو بگیرم ولی چندتا مشکل داشت(پایین بودن ورژن PHP و....)به همین دلیل نگرفتم!
اگه می تونید به این قیمت و با این مشخصات بهم بدید که ایول اگه نه چندتا شرکت خارجی معرفی کنید!:eek:
اییییی ول
راستی از 1&1 میشه خرید؟اونایی که ایران هستن؟البته مشکلی ندارم با این موضوع:cry:

خیلی ممنون:lol:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بعيد ميدونم توي ايران يك همچين قيمتهايي بتوني پيدا كني

از همون شركتهاي خارجي بخري بهتره :)

مجيد

sinahost

Member
سلام
والا من فکر نکنم کسی پیدا بشه بتونه این قیمت بهتون بتونه نمایندگی بده !!! و اگرم بده یا رو دستش مونده و یا اینکه سرویس هاش در سطح خیلی پایینی هستن . چون در حالت عادی پهنای باند سرور 1000 گیگ هست و اگر قیمت سرور در حدود 200 دلار باشه شما باید لا اقل ماهی 50 دلار بدین !!!

AMIR-ASHERI

Member
بعيد ميدونم توي ايران يك همچين قيمتهايي بتوني پيدا كني

از همون شركتهاي خارجي بخري بهتره

مجيد
خیلی ممنون از جوابتون!
حدس می زدم
سلام
والا من فکر نکنم کسی پیدا بشه بتونه این قیمت بهتون بتونه نمایندگی بده !!! و اگرم بده یا رو دستش مونده و یا اینکه سرویس هاش در سطح خیلی پایینی هستن . چون در حالت عادی پهنای باند سرور 1000 گیگ هست و اگر قیمت سرور در حدود 200 دلار باشه شما باید لا اقل ماهی 50 دلار بدین !!
ممنون از جوابتون!
بله در مورد شرکت های ایرانی درسته
ولی شرکت های خارجی با کیفیت بسیار بالا سرویس می دن!
ولی مشکل اینجاست که شرکت های خارجی رو نمی شناسم!و هیج کس هم معرفی نمی کنه

ali-msh

Member
دوست عزیز به نظر من باید یه تجدید نظر بکنید
10 گیگابایت + 4 تا آی پی با این قیمت معقول نیست جایی بده

AMIR-ASHERI

Member
دوست عزیز به نظر من باید یه تجدید نظر بکنید
10 گیگابایت + 4 تا آی پی با این قیمت معقول نیست جایی بده
خوب منم همین رو می گم!فقط شرکت های خارجی به این قیمت میدن

ady_constantine

Active Member
هر IP اختصاصی حداقل 1.5 دلار در ماه هزینه داره که فقط هزینه 4 تا IP شما در ماه 6 دلار میشه .
اگر آن IP های اختصاصی را بیخیال بشی یا حاضر باشی هزینه اش را جداگانه پرداخت کنی ، من از شرکتهای خارجی با همین حدود قیمت می توانم برات رسلری بگیرم .
www.epaymenthub.com

جدیدترین ارسال ها

بالا