saeid-xplod
Member
بچه ها كسي smile ياهو مسنجر سايز بزرگ داره !؟
واسه چسبوندن روي شيشه يه كافي نت باكلاس ميخواهم ! :twisted:
واسه چسبوندن روي شيشه يه كافي نت باكلاس ميخواهم ! :twisted:
شركت فوق العاده معتبريهmostafa_az گفت:اِ . دستت درد نكنه . چرا به بر و بچ www.irandesigners.ir سفارش نميدي ؟
ما طرح مسنجر 6 رو در سايز 0.5 متر در 0.5 متر طراحي ميكنيم .
اگه خواستي به [email protected] ميل بزن .
مخلصيم
مصطفي
FashisT گفت:
عزيزم اين فايل فري هنده 8 هستش و هيچ گونه مشكلي نداره ميتوني راحت بازش كني با فرهند و هر اندازه كه دوست داري پرينت بگيريadame_haji گفت:ToFaN جان شما دوتا بالاتر فرمودی وکتورش هست اما Gif بود برادر اگه وکتوره با پسوند WMF بزار تا بقیه بچه ها تو باز کردنش مشکلی نداشته باشن و خاصیت ویکتورش حفظ بشه
مثلا الان من تونستم با کورل Import کنم اون فری هندو ولی اگه WMF باشه با ACDSee هم باز میشه در کل ایول برادر خیلی حوصله داری و البته سلیقه
قربان ايشون براي چاپ ميخوان.::SaMaN::. گفت:سلام به تموم بچه ها
همه خسته نباشن
اگه شما يكم فلش بلد باشي كار حله
لوگوي ياهو مسنجر كه تو مسير نصبش هست ( login.swf ) با فلش importe كن .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد واسه اين تبليغ ها هم ميتونيد با برنامه Flash Demloer ، سورسشونو بكشيد بيرون ، همين !
خلاصه كن من چش درد گرفتم و نفهميدم چي ميگيadame_haji گفت:ToFaN جان اگه شما توجه کریده باشی من اون بالا عرض کردم که مشکلی تو باز کردن عکس نداشتم چون کرل فایل های فرهند رو Import میکنه پس تا اینجای کار معلوم شد من چی گفتم
اما منظور من این بود به جای فایلهای GIf فایلهای یا فری هند WMF میزاشتی که اگه کسی فریهند یا کرل نداشت بتونه با ACDSee هم عکسو ببینه
ممونم
برادر .::SaMaN::.
عزیز جان لوگوی یاهو مسنجرو که شهرام جان زحمت فایلشو کشیده بودن
طوفان جان فلش هم از وکتور و هم از پیکسل طبعبت میکنه اون لوگو هم وکتور هست به قول خودت هر چی زوم کنی بیکیفیت نمیشه . از توی فلش هم میشه EXport کرد . اما مشکل من که لوگوی یاهو نیست . همونطور که گفتم Smile های جدید که در سایز های بزگتر مثلا یکی دو سانتی متر اومده اونا رو میگم یکی دو تا هم نیست زیادند مثلا خندان داره گریان داره و هزار تا دیگه هست . حالا من میخوام یکیشو انتخاب کنم و بزرگش کنم فکر کنم یکی باشه که چشمک زده باشه باحال بشه
وای تورو خدا هرکی فهمیده من چی میگم بیاد به بقه هم توضیح بده چون خودم هم نفهمیدم