replace كردن متن

as2009

New Member
سلام
من مي خوام بدونم با بيولدر ميشه برنامه اي نوشت كه اين جور كار كنه
مثلا چند تا فيلد ايجاد كنيم بعد يه متن به برنامه بديم و از اون بخواهيم كه وقتي كلمه اي در فيلد ها تايپ مي كنيم اون كلمه تايپ شده در هريك از فيلد ها جاي كلمات خاصي از متن اصلي جايگزين كند و اون رو در فايل txt زخيره كنه و همچنين يه فيلد هم ايجاد كينم كه با تايپ عدد در اون فيلد برنامه متن رو تغير داده و در line فايل با توجه به عدد تايپ شده قرار دهد مثلا اگه تايپ كردم 12 متن در سطر 12 قرار گرفته و سپس در فايل ذخيره شود

Little-Demon

Well-Known Member
متن شما باید در یک متغیرذخیره بشه و بعد از اون می تونی مقدار متغیر رو تغییر بدی که همون Replace کردن میشه

اگه جور دیگه منظورته بگو . . .

as2009

New Member
من مي خوام برنامه اين جوري كار كنه كه مثلا چند تا كلمه جاي كلماتي از يه متن جايگزين بشه
اگه شما بتونيد يه مثال واسه من بذاريد خيلي ممنون مي شم
يه عكس هم گذاشتم كه فكر كنم بشه فهميد چي مي خوام

00e32_Untitled-1.jpg

خيلي ممنون

Little-Demon

Well-Known Member
آهان حالا فهمیدم . . .

این کار یک م وقت میگیره دوست من . چون باید کاراکتر به کاراکتر برنامه لود بکنه و جایگزین بکنه . . .

سعی می کنم برات بذارم . . .

بای . . .

sajadms

Member
برای چه کاری میخوای بگو شاید تونستیم روش ساده تری رو بهت پیشنهاد بدیم.
منم همينو مي گم اگه تونستي بگو واسه چه کاري اينو مي خاي شايد بشه به روشهاي ساده تر اين کارو انجام داد
در ضمن اينکاري رو که شما ميگين خيلي راحت ميشه انجام داد کافيه متنتونو تو يه متغير بريزيد سپس با فرامين مربوط به متون در بيلدر و متغيرها اينکارو به راحتي انجام بدي

as2009

New Member
من مي خوام در برنامه چند تا سوال از كاربر بپرسم و جوابها در آخر سر در يه متن كه قبلا گذاشتيم جايگزين شود
خواهشا يه مثال واسه من بذاريد
ممنون از همه

جدیدترین ارسال ها

بالا