با سلام چطور می توان یک آهنگ را با دستور loadSound به تعداد بی نهایت بار تکرار کرد؟ با تشکر
A armank New Member Mar 9, 2007 #1 با سلام چطور می توان یک آهنگ را با دستور loadSound به تعداد بی نهایت بار تکرار کرد؟ با تشکر
A armank New Member Mar 10, 2007 #3 با سلام من پاسخ شما را خوب متوجه نشدم. من دارم یک وب سایت فلش می سازم. و می خواهم دائما این آهنگ زمینه ی آن سایت باشه. چه کاری باید انجام دهم. با تشکر
با سلام من پاسخ شما را خوب متوجه نشدم. من دارم یک وب سایت فلش می سازم. و می خواهم دائما این آهنگ زمینه ی آن سایت باشه. چه کاری باید انجام دهم. با تشکر
A armank New Member Mar 11, 2007 #5 با عرض معذرت از شما منظور من این بود که اگر ممکن است کمی بیشتر توضیح دهید باتشکر
fafa^mx Member Mar 20, 2007 #7 یعنی اینقدر درکش سخته !؟ PHP: var my_sound:Sound = new Sound(); my_sound.loadSound("Ring.mp3", true); my_sound.onSoundComplete = function(){ my_sound.start(); }
یعنی اینقدر درکش سخته !؟ PHP: var my_sound:Sound = new Sound(); my_sound.loadSound("Ring.mp3", true); my_sound.onSoundComplete = function(){ my_sound.start(); }