Rendering

سلام

بچه ها من تقریبا یک سالی هست تری دی کار میکنم (وی ری)

بیشتر کارهام نماهای خارجی بوده

4-5 تا کار تحویل دادم عکس ها رو هم که به مشری نشون میدی کلی ذوق میکنه ولی هنوز اون چیزی که خواستم نشده

خودم از کارای خودم رازی نیستم چون خیلی کارای قوی تر دیدم

یه فایل هم نتونستم گیر بیارم که ببینم تو تنظیمات وی ری مشکل دارم یا تو متریال و چیزای دیگه

یه تنظیمات نمای خارجی برای نمای روز میخوام برای مقایسه

اگه اشکالی نداره کمک کنین مشکلم رو پیدا کنم

1.jpg

البته دوستان این کار متریال های پایینش مونده ولی اوطوری که میخوام واقعی نشده

ولی لطفا نظر بدین که بهتر بشه

ممنون

babilo

Active Member
جدا از بحث معماریت

باید با فتوشاپ یه حالی بهش بدی
ایمیج - ادجاسمنت

متریالتم تکرار شده

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب در کنار صحبت دوستمون باید از وری سان استفاده کنی و اینکه از متریال ها و تکسچر های خوب استفاده کنی و حتما یک آسمون داشته باشه و درخت های واقعی. تو کار باشه.من رشتم معماری نیست. ولی اگر دوستان معمار بیان بهتر می تونن کمکت کنن.

دوستان من از وی ری سان استفاده میکنم

آسمونش hdri داره ولی ضعیفه از این hdri هایی هست که 8-9 mg حجم داره

ولی از jpg بهتره

بازم ممنون

masoud007

Member
خب من فکر میکنم باید با یک دید عمیق تری ابن کارو نگاه کرد ..
در مورد اون رندری که تهیه کردین باید توضیح بدین که آیا از وی ری سان استفاده کردین یا خیر ؟ آیا از دوربین وی ری استفاده کردین یا خیر ؟؟
غیر از متریال ، شما مشکل نور هم دارین ...
اگر از دوربین وی ری استفاده میکنین میزان سرعت شاتر ( Shutter Speed ) پایین بیارین تا نور بیشتری داخل دوربین بشه !
تنها مسئله ایی که میتونه در کارهای معماری باعث افزایش کیفیت ( واقعیت ) بشه رعایت تناسبات هست ....
در مورد انتخاب متریال و همخوانی اونها در کنار هم بیشتر مطالعه کنین ...
------------
پ . ن : یادم نمیره دوران دانشجویی یک استادی داشتیم که در مورد طراحی نمای ساختمان روزگارمون سیاه کرد که همون سخت گیریها باعث افزایش دانش همه بچه ها شد... میگفت در مورد تک تک حرکات و احجام و ترکیب بندی که انجام میدین باید حرف واسه گفتن داشته باشید...

داش مسعود من از وی ری سان استفاده میکنم ولی از دوربین وی ری استفاده نمیکنم

به خاطر اینکه از همون اول هم استفاده نکردم دیگه دنبالش نرفتم

در مورد تناسبات باید بگم که من همه رو میلیمتر به میلیمتر حجم هام رو با اندازه میسازم و همینجوری تقریبی کار نمیکنم مثل بعضی ها

درسته

هر نما باید یه ایده هم داشته باشه و هر حرکتی روی نما یه فکری پشتش باشه ولی باور کن وقتی به کارفرما این کارهارو نشون میدی انگار آب یخ میریزن روش

قیمتش رو میگم دیگه هزینه این نماهایی که میگی بالا میشه

واقعا دیگه باید به اجبار باید این نماها رو زد

راستی شاتر دوربین رو چند بزارم خوبه؟

masoud007

Member
درسته من هم با اینطور کارفرماها کار کردم به قول یکی از بچه ها وقتی کارفرما از ما کشتی میخواد و ما تایتانیک براش طراحی کنیم خودمون مسئولیم.... !!
بگذریم...
آقای محمد عزیز این شاتر دوربینی که گفتم برای تنظیمات دوربین وی ری بود ... دوربین وی ری با دوربین پیش فرض نرم افزار خیلی با هم از لحاظ کیفیت خروجی رندر تفاوت دارند ... اگر وی ری کار میکنین پیشنهاد میکنم از دوربین وی ری استفاده کنین به راحتی تفاوت ها رو میشه دید .. .
با توجه به میزان روشنایی و شدت نور محیط میزان شاتر دوربین هم باید تغییر کنه.. نمیدونم با دوربین حرفه ایی ( لنز خور ) کار کردین یا خیر ( هر چقدر میزان سرعت شاتر که همون عدد داخل تنظیمات دوربین وی ری هست { Shutter Speed } بالاتر باشه میزان ورود نور از بیرون به داخل دوربین کمتر میشه و در نهایت رندر تاریک تری تحویل ما میده .... )
پس ، اگر رندر تاریک دارین ( با استفاده از دوربین وی ری ) میزان سرعت شاتر ( Shutter Speed ) پایین بیارین تا رندری روشنتر تحویل بگیرین !

hamed1star

Member
مشکلات :
1 : انتخاب زوان درست و منطقی برای نور
2 : متریال ها خیلی جای کار داره
3: سطح شبیه سازی محیط کاملا ضعیف

ترجیحا باید مطالعاتی رو از پایه داشته باشید . کمکی بود در خدمتم .

nimahtm

Member
آقا vray cameraرو ول کردی رفتی با با camera کار میکنی ؟ همینه دیگه یه بار تست کن می بینی تفاوت رو !! اگه از سان استفاده کردی white balance رو بذار رو daylight ..

جدیدترین ارسال ها

بالا