بی بی کد rehabilitated bedroom

hamed max

کاربر فعال
سلام به همگی دوستان......................................................دوباره من اومدم.............................یه کار جدید زدم....:green:
همیشه از طراحی های زنده سازی محیط های مرده،احیای یه مجموعه ،و یا تغییر کاربری مکانی برای یه زندگی جدید ،یه فضای جدید یا یک کاربری جدید خوشم میومد......................این کار یه جورایی تمرین تصور کردن برای مرمت هم هست............بیخیال حرف زیادی خوب نیس
فکر نکنم در مورد کار نکته ای باشه که بگم .......................پارچه ها طبق معمول با clo3d هستش و فقط تو پست پروداکت ایندفه از perfect effect هم کمک گرفتم.......................امیدوارم خوشتون بیاد......................منتظر نظرات خوبتون هم هستم.........................................................................every design has a story

پیوست ها

• c1.jpg
    c1.jpg
    919.3 کیلوبایت · بازدیدها: 86
  • c2.jpg
    c2.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 74
  • c3.jpg
    c3.jpg
    910.7 کیلوبایت · بازدیدها: 69
  • c4 old.jpg
    c4 old.jpg
    703.4 کیلوبایت · بازدیدها: 50

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.امیدوارم هرچه زودتر رنگ کاربریت عوض بشه و حداقل کاربر فعال بشی.هم پشت کار داری هم کارهات در سطح خوبی هست.
البته انتفادی که میشه بهت کرد اینه که زیاد تکنیکی بحث نمی کنی.خب به نظرم اطلاعات علمی یه پروژه میتونه اطلاعات جمعی رو بالا ببره. تکنیک خاصی یا فنی چیزی... خلاصه گالری علاوه بر زیبایی باید بار علمی هم داشته باشه.
و اما خود کار.
قشنگ شده.بحث پارچه و لباسها خیلی کار رئال کرده.رنگ بندی هم خوب شده.البته دیوار یه مقداری زیادی خشن شده.
بحث دیگه اینه بعضی از شیدرهات خوب نشده.ببین کف زمین خوب شده.اما دیوار انگار کاغذ دیواری هست.پارچه تخت هم نه تکسچر نه شیدر خوب نشده.در کل کارت مثل همیشه دلنشین هست.موفق باشی

aroen

Well-Known Member
سلام دوست عزیز کاره خوبی شده خسته نباشی

می خوام بدونم اون بالش های آبی رو که با نخ کشیده شدنو خودت ساختی؟اگه آره خوشحال میشم بدون اسموس و وایرشو ببینم :wink:

elya3

Well-Known Member
سلام این جایی که ساختی آدم میتونه راحت بخوابه دیواراش تا 9 ریشتر زلزله جواب میده به نظرم
کار خوبی شده این clo3d که گفتین کجاها میشه پیداش کرد؟ اگه داریش نامردی نکن بده ماهم استفاده کنیم
چون ساخته پارچه ها خوب شده
در کل ایول دمت گرم خسته نباشی:rose:

hamed max

کاربر فعال
سلام .........................از همه دوستان ممنونم بخاطر نظراتشون.......عارف جان اگه منظورت اینه که بیشتر و تخصصی تر کارمو معرفی کنم و توضیحات کامل درموردش بدم....چشم حتما ......................ایشالا کارای بعدی همه جوره کارو با تنظیمات و نور و ...ارایه میدم.................areonعزیز اون بالش ها آبجکت هستن(البته با paint deformationبه راحتی میتونی اون شکل ها رو بسازی)............................elya3 عزیز چی بگم؟؟؟؟؟ نه ریشتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون از نظرت............................من این برنامه رو از سایت www.p30download.com دانلود کردم........................سایت ایرانیه راحت پیداش میکنی..................

AREF

فقط حامد یه مشکلی من دارم.وقتی از marvel design لباس وارد مکس میشه استراکچرش خیلی مثلثی هست.با mesh smooth درست نمیشه.با relax هم خیلی ور رفتم.راه ساده تری داره استراکچرش مناسب بشه؟

hamed max

کاربر فعال
عارف عزیز.............اینکه ساختارش مثلثی و کم کیفیته به particle distance مربوط میشه.........................ببین وقتی یه پارچه ایجاد میکنی و روی یه avatarمیندازی،هرچقدر عدد pdکمتر باشه کیفیت بهتر میشه یعنی یه جورایی اسموث تر میشه.................................(برای دیدن این گزینه روی پارچه کلیک کن و تو منوی قسمت راست پیداش کن)مثلا اون پارچه ای که روی صندلی انداختم مقدارpdاش 20 بود.....................البته حواست باشه که زیاد عدد رو کم نگیری چون سنگین میشه..........بعد تو تری دی یه mesh smoothدادم و خیلی هم باکیفیت شد................ببین من آبجکت ها رو با فرمت coladaاکسپورت میکنم برای clo3dبعد از اونجا با فرمت objوارد تری دی میکنم....................نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه..................همین

aroen

Well-Known Member
سلام عارف خان
توضیحات حامد کامل کامل بود منم یه کم توضیحات رو اضافه می کنم
particle distance همون تعداد و اندازه segment های مثلثی هست که برا ساخت پارچه استفاده میشه عدد 3 کمترین فاصله امکان پذیر و تعریف شده برا مرولوس دیزاین هست،بعد اینکه کلیت و ادیت کار تموم شد همه پارچه ها رو انتخاب کن و عدد رو رو 5 بذار و سیمولیت نهایی رو انجام بده برا طراحی لباس عدد 5 بهترین انتخاب هست ولی تو کارای ما میتونیم از عددهای بزرگتر استفاده کنیم
اگه مقدار سگمنت ها زیاد شد تو مکس مقدارشو بهینه کن تا حجم کار بی خودی زیاد نشه collada پسوندی هست که برا ارتباط بین مکس و مرولوس دیزاین ایجاد شده (منبع حرفام: سایت مرولوس دیزاین)
مشکلی که من دارم اینه که وقتی کارو به 3دی میارم normal هاش به هم میخوره و قسمتی از حجم دیده نمیشه ولی نمیدونم ایراد از چیه؟!:-?

dr.hashemi

کاربر فعال
تو اين قضيه بعضي مواقع موديفاير normal جواب ميده اگرم نداد خودم كه شخصا isolatesh ميكنم و از زير tile متريال رو تنظيم ميكنم.

سلام حامد خان کارت خیلی خوبه نورپردازی عالی ولی همه دوست دارن یم صحنه جدید ببینن سعی کن تو کارات خلاقیت بخرج بدی با کالرمپنگ هم بیشتر کار کن که به چشم انسان نزدیک تر شه بعد پست پرو کن
واسه clo 3d هم نیاز به meshsmooth نیست مقیاس رو بزرگتر کنین بعد وارد کلو تری دی کنین تا بیشتر جزئیات رو ببینی

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام حامد خان کارت خیلی خوبه نورپردازی عالی ولی همه دوست دارن یم صحنه جدید ببینن سعی کن تو کارات خلاقیت بخرج بدی با کالرمپنگ هم بیشتر کار کن که به چشم انسان نزدیک تر شه بعد پست پرو کن
واسه clo 3d هم نیاز به meshsmooth نیست مقیاس رو بزرگتر کنین بعد وارد کلو تری دی کنین تا بیشتر جزئیات رو ببینی

ببخشيد منظور مقياس آبجكته؟

AREF

سلام.ممنون از همه بچه ها مخصوصا حامد و aroen عزیز

در تکمیل فرمایشات سعید پاکزاد بگم
من خودم چند وفت پیش توی یه کاری میخواستم یه سری مداد و پاک کن رو توی یه جا مدادی بریزم.همش کرش میکرد.اما اندازش رو 10 برابر کردم! البته همینجوری اسکیل کافی نیست.باید بعد از اینکه اسکیل کردین یه چیزی رو باهاش attach کنین تا مقیاسش 100 در نظر گرفته بشه. وقتی با ray fire سیمولیت کردم دیدم نتیجه خیره کننده بود. در مورد لباس هم همین طور هست.دم همتون گرم.حامد عاشقتم
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا