Registerfly

خب اگه اینجوری باشه یعنی کنترل پنل کامل رو هم می شه گرفت ؟

راستی مشکل directI اینه که E-gold قبول نمی کنه. ولی Registerfly قبول می کنه. راستی من تو سایت

DirectI لینکی که مبنی بر تک فروشی باشه پیدا نکردم.دوستان لینکی دارن ؟

morsoltany

Active Member
از سایتش نمی دونم می شه تکی خرید ولی من با واسطه خریدم
در ضمن چند وقت پیش یکی از مشتری هام direct را با e-gold ثبت کرد حالا نمی دونم از سایت اصلی بود یا نه

خب ، حالا چون من دارم تصمیم نهایی رو می گیرم. خودم به این نتیجه رسیدم که از Registerfly استفاده

کنم.نگران هزینه اش نیستم.فقط به نظر شما احتمال اینکه مشکلی به وجود بیاد هست ؟

من می خوام دومین رو ترنسفر کنم و کنترل پنل مشتری از آنلاین نیک دارم. ایمیل برای من میاد یا برای

رسلر ( ثبت کننده دومین ) ؟

خب ، حالا چون من دارم تصمیم نهایی رو می گیرم. خودم به این نتیجه رسیدم که از Registerfly استفاده

کنم.نگران هزینه اش نیستم.فقط به نظر شما احتمال اینکه مشکلی به وجود بیاد هست ؟

من می خوام دومین رو ترنسفر کنم و کنترل پنل مشتری از آنلاین نیک دارم. ایمیل برای من میاد یا برای

رسلر ( ثبت کننده دومین ) ؟

morsoltany

Active Member
ایمیل برای شما می اید برای ایمیلی که در ثبت دامین زدن
به نظر من هیچ مشکلی نداره و برایت هیچ مشکلی هم پیش نمی اید
فقط باید دامین ها را unlock کنی و 1 هفته هم انتقال طول می کشه

خب اگه دومین unlock نباشه چی ؟ چون Lock دومین که دست من نیست !

راستی من یه سوال بپرسم سابقه شرکت Enovin تو این زمینه چطوریه ؟

ali-msh

Member
ارتباط نوین خوبه ، همکاری میکنن
فقط باید یادآوری کنی که یادشون نره
یکی از دامین هام اونجاست
الان یک ساله میخوان پسورد دامین منو بدن
55.gif
، هنوزم ندادن
37.gif

morsoltany

Active Member
unlock را برای این می ذارن که نشه دامین را انتقال داد شما به شرکت اصلی بگید براتون باز می کنه

به من کنترل پنل رو دادن ، خدایش زیاد هم معطل نکردن . سریع همکاری کردن. به نظر شرکت خوبی هست

هم قیمتش و هم برخوردشون.

راستی وقتی من یک کنترل پنل مشتری دارم و تویه اون پسورد خودم رو تنظیم کردم. رسلر می تونه اونو

از کار باندازه ؟ یا به این راحتی ها هم نیست ؟

ali-msh

Member
آره کسی که دامین رو ازش گرفتی رو دامین کنترل کامل داره ، پنل کاستمر آنلاین نیک اصلا چیزی توش نیست

خب همین ، سوال من همین جاست اگه فرضا دومین رو به DirectI منتقل کنم تاثیری داره. کنترل پنل دایرکتی

به خود مشتری امکان Lock کردن رو می ده وقتی من دومین رو Lock کردم .رسلر دیگه نمی تونه کاری کنه ؟

دوستان اگه امکان داره بیشتر راهنمای کنید.من باید یک تصمیم نهایی بگیرم

دوستان اگه امکان داره راهنمایی کنید ؟ آیا پنل مشتری دایرکتی امکان Lock رو می ده و اگه من دومین رو

Lock کنم .رسلر بازهم می تونه روی انتقال دومین اثر بزاره ؟

ehsanch

Active Member
چرا بازم میتونه... بهترین راه اینه که از یه ریسلر معتبر دامین بگیرید.

خود ما هیچ گاه کاری به دومین های مشتریا نداریم.

خب پس کنترل پنل دایرکتی هم امکاناتش میشه دقیقا مثل OnlineNIC چون Lock کردن دومین توش هیچ

فرقی نداره ؟! دوستان اگه بخوایید یه راه پیشنهاد بدید ( به جز اعتماد کردن و گرفتن دامین از یه جای معتبر )

که مالکیت قطعی دومین رو بتونم به دست بگیرم.ممنون می شم.

ali-msh

Member
امکانات پنل دایرکتی با آنلاین نیک قابل مقایسه نیست همه جور امکانات داره - اگر خواستید یه پیغام خصوصی به من بدید تا یه دمو بهتون بدم ببینید

شما تو دایرکتی میتونید دامینتون رو لاک کنید

خب دوست عزیز ali-msh میشه بگید اگه تو دایرکتی من دومین رو خودم لاک کنم.رسلر می تونه بدون اجازه

من تویه دومین دستکاری کنه ؟ یا مثلا خودش اونو انلاک کنه ؟

ali-msh

Member
خوب وقتی مثلا شما مشتری من هستین من هم به دامین هم به پنل شما دسترسی دارم

ehsanch

Active Member
حتما دیگه همه میدونین که رجیستر فلای چی به سرش اومد ...

امیدوارم این دوستمون دامیناشو نبرده باشه اونجا.

شما از هر جایی دامین بگیری اونی که ازش گرفتی به دومینت دسترسی داره... پولم که تو بانک میذاری بانک بهش دسترسی داره ... اما چیزی که باعث میشه پولتو بذاری اونجا اعتبار بانکه .

جدیدترین ارسال ها

بالا