Registerfly

سلام

سوالات من رو قبلا تا حدود زیادی جوابش رو گرفتم ولی به صورت نهایی می خوام بپرسم تا دوستان بیشتر

راهنمای کنن.

1. من می خوام برای ثبت دومین از Registerfly استفاده کنم در اصل می خوام دومین هامو ترنسفر کنم به

نظر شما چطوره ؟ احتمالش هست اتفاق بدی بیافته ؟

2. من نیاز یه یک کارت اعتباری ارزون دارم ؟ از کجا تهیه کنم ؟

3. توصیه خاصی تو این زمینه دارید که من باید بدونم ؟

ali-msh

Member
حالا یک سوال خاصی برای من پیش اومد
چرا Registerfly ؟
مگه برای شما چه فرقی داره ؟

morsoltany

Active Member
از خود registerfly بگیر
من ازش استفاده کردم باهاش هیچ مشکلی نداشتم
ولی بهترین انها direct است

حالا یک سوال خاصی برای من پیش اومد
چرا Registerfly ؟
مگه برای شما چه فرقی داره ؟
چرا RegisterFly نه ؟
براي اينا رو نميدونم ولي براي من كه خيلي فرق داره !
سلام

سوالات من رو قبلا تا حدود زیادی جوابش رو گرفتم ولی به صورت نهایی می خوام بپرسم تا دوستان بیشتر

راهنمای کنن.

1. من می خوام برای ثبت دومین از Registerfly استفاده کنم در اصل می خوام دومین هامو ترنسفر کنم به

نظر شما چطوره ؟ احتمالش هست اتفاق بدی بیافته ؟

2. من نیاز یه یک کارت اعتباری ارزون دارم ؟ از کجا تهیه کنم ؟

3. توصیه خاصی تو این زمینه دارید که من باید بدونم ؟

1- توي 3 سالي كه من ازش استفاده ميكنم حرف نداره !
2- كارت اعتباري مناسب آقاي ادنان خوبه قيمتاشون epaymenthub.com
اگه براي Registerfly ميخواهيد كه با ايگولد هم انجام ميشه !
3- جاي توصيه نمونده :neutral:

خوب دلیل من برای استفاده از Registerfly اینه که می شه بدون پیش خرید کردن دومین رو ثبت کرد.

کنترل پنل خوش دست و زیبا(! )ی داره. در ضمن قصد دارم خودم دومین هامو ثبت کنم ولی هاست از

شرکت های ایرانی بگیرم. مشکل من اینه که نیاز به کارت اعتباری دارم.می خوام یه بار تست کنم تا همه

چیز دستم بیاد بعد دومین های اصلی رو منتقل کنم.خب بقیه دوستان می تونن کمکی کنن.

morsoltany

Active Member
هم برای کارت اعتباری و هم برای دامین بهترین گزینه اقای ادنان هستن ( شرکت یاران توس )

mehdi_7070

Active Member
اگر منظورت اقای ادنان است شرکت ایشون در مشهد است و قیمت ها و ساپورت ایشان فوق العاده است
نه مرتضی جان !
من خدمت ایشون ارادت دارم و باهاشون آشنا هستم .
منظورم قیمت اون و یا قیمتی که نمایندگی اون توی ایران میده :)
البته این را دیدم : http://www.registerfly.com/info/price.php

تو ايران يا نمايندگي نداره يا من نديدم كسي بفروشه !
شخصي چرا ..خيلي هستند كه ميخرند

!

دوستان من ترسم از همینه ؟ منظور از بستن یک دومین چیه ؟ یعنی 2000 سایت رو از کار انداختن ؟

من الان موندم چیکار کنم ؟ می خوام صاحب قطعی دومین خودم باشم.دومین هام الان تویه onlinenic هست.

در ضمن RegisterFly ایران هم تو لیستش هست.پس به نظر میاد مشکلی نیست. از دوستان کسی از

شون پرسیده که اگه ایران تحریم بشه اونا خدماتشون رو ادامه میدن یا نه ؟

و اما موضوع مهم تر برای من ، من الان یک حساب E-gold باز کردم با این حساب که ایران اصلا تو لیستش

نیست. حالا باید E-glod بخرم.فعلا هم نهایت 10 دلار بیشتر نمی خوام.از کجا تهیه کنم ؟

ali-msh

Member
من اصلا دلیل این کار رو نمیفهمم
شما میخوای بری گرونتر از RegisterFly بگیری که چی بشه

این همه امکانات تو DirectI با این قیمت آخه دوست عزیز شما چرا خودتون رو اذیت میکنید الان هم بهترین جا برای ثبت دامین ایرانی ها همین دایرکتی هست
هم امکاناتشون خوبه هم پشتیبانیشون محشره

خب بازم سوال پیش میاد ؟!

مگه DirectI تک دومین هم ثبت می کنه ؟ باید حتما پیش خرید داشت ؟

بعد DirectI هم اگه بخوام از ایران تهیه کنم کنترل پنل کامل به من داده می شه یعنی دیگه Reseller به اون

دسترسی نداشته باشه.یا به قول این تبلیغ ها full Control Panel ش رو بده ؟

من اصلا دلیل این کار رو نمیفهمم
شما میخوای بری گرونتر از RegisterFly بگیری که چی بشه

این همه امکانات تو DirectI با این قیمت آخه دوست عزیز شما چرا خودتون رو اذیت میکنید الان هم بهترین جا برای ثبت دامین ایرانی ها همین دایرکتی هست
هم امکاناتشون خوبه هم پشتیبانیشون محشره
شما با رجيستر فلاي كار كردين تا حالا ؟
167.gif

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
persianshadow شما لابد فکر میکنید اگر از شرکت های ایرانی بگیرید ممکنه یکی دیگه بیاد دامینتون رو برای خودش برداره درسته ؟
عزیزم این اصلا فکر اشتباهیه مگه چقدر این اتفاق افتاده ؟ من انقدر دامین تاپ میشناسم که اصلا در سطح جهانی کلی قیمتشه و این همه سال هم تو DirectI بوده و کسی بهش دست نزده
عزیزم همه که دزد و کلاهبردار نیستند این همه افراد شناخته شده و آبرو دار تو اینترنت دامین میفروشن
DirectI هم پنل کاستمرش چیزی کمتر از بقیه پنل هاش نداره ، میخوای دردسر بکشی با ترس و لرز بری سراغ ريجستری فلای که به چی برسی ؟

rin9mast3r نه من با ریجستری فلای کار نکردم ! مگه چی داره ؟
یه دامین رو شما میخوای به هاست وصل کنی و ازش استفاده کنی حالا چه تو آنلاین نیک باشه چه تو گو ددی یا ریجستری فلای

morsoltany

Active Member
من با هر دو تاش کار کردم ولی فکر می کنم که direct بهتر باشه
ولی هیچ کدومش از نظر تحریم و ... مشکل ندارن با هرکدوم که راحت تری کار کن

خب دوستان چرا به نکته اصلی دقت نکردید.من بی احترامی نکردم که کسی دزد هست !ولی پس به نظر میاد

که DirectI هم پنل اصلی رو به مشتری نمی ده در ضمن باید پیش پرداخت بدی ؟ در صورتی که Registerfly

تک فروشی هم داره ؟ البته ظاهر سایتش که عالی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا