کسی از دوستان آدرس سایتی که عکس reference برای انسان (بچه، مرد) داشته باشه نداره؟ :rose::rose:
S ~sara~ New Member Oct 20, 2011 #1 [FONT="]کسی از دوستان آدرس سایتی که عکس [/FONT]reference[FONT="] برای انسان (بچه، مرد) داشته باشه نداره؟[/FONT] [FONT="] [/FONT]
[FONT="]کسی از دوستان آدرس سایتی که عکس [/FONT]reference[FONT="] برای انسان (بچه، مرد) داشته باشه نداره؟[/FONT] [FONT="] [/FONT]
h.khafan Active Member Oct 21, 2011 #2 دنبال رفرنس های سایت 3d.sk ...بگرد البته کار سختیه ولی این سایت رفرنس درست حسابی داره فقط
S ~sara~ New Member Oct 22, 2011 #3 مرسی دوست عزیز اینو متاسفانه نمی تونم بازش کنم آدرس دیگه ای ندارید؟
.:BehzAd:. Active Member Oct 22, 2011 #4 یه سر بزن اینجا هر چی میخوای پیا میکنی این قبلا هم این سایت رو به بچه ها معرفی کرده بودم هر چی بخوای داره فقط قشنگ زیرو روش کن. از لینک های زیر هم میتونی آدم های رو که تو عکس میبینی دانلود کنی حدود 260 مگ هست لینک های Filesonic Filesonic.com Part 1 Filesonic.com Part 2 Filesonic.com Part 3 از rpc هم میتونی استفاده کنی. پیوست ها 1305283625_imagecelshqwt.jpg 148.9 کیلوبایت · بازدیدها: 25
یه سر بزن اینجا هر چی میخوای پیا میکنی این قبلا هم این سایت رو به بچه ها معرفی کرده بودم هر چی بخوای داره فقط قشنگ زیرو روش کن. از لینک های زیر هم میتونی آدم های رو که تو عکس میبینی دانلود کنی حدود 260 مگ هست لینک های Filesonic Filesonic.com Part 1 Filesonic.com Part 2 Filesonic.com Part 3 از rpc هم میتونی استفاده کنی.
h.khafan Active Member Oct 22, 2011 #5 فکر کردم برای مدلینگ لازم داری رفرنسهارو...این سایتی ک معرفی کردم فیل شده و رفرنسهاشم پولیه...باید تو گوگل دنبال پک هایی بگردی ک مردم خریدن گزاشتن واسه دانلود....برای همین گفتم یکم سخته...
فکر کردم برای مدلینگ لازم داری رفرنسهارو...این سایتی ک معرفی کردم فیل شده و رفرنسهاشم پولیه...باید تو گوگل دنبال پک هایی بگردی ک مردم خریدن گزاشتن واسه دانلود....برای همین گفتم یکم سخته...