اقا نیما من خودم معمولا کارهای رو که نگاه میکن ( تمام کارها هنری ) منظور اون کار برام خیلی مهم تره وعادت دارم که در مورد اون منظور نظر اضافی هم بدم .( البته اگر درست متوجه بشم ) .
فارسی ... یا انگلیسی ... هیچ تفاوتی نداره زبان هنر توی تمامی ادوار و تمامی ملل واحد و همه متوجه میشن . و هیچ نیازی به توضیح نیست . اما همیشه ابزار خوب و استفاده بجا به شما کمک میکنه تا منظورتون رو برسونید . برای مثال تابلوی فوق محبوب مونالیزا رو در نظر بگیرید ( اثر داوینچی ) سه جلد کتاب رسمی داره برای تشریح . اما ایا داوینچی چیزی زیر اون نوشته بود یا توضیحی داده بود ، بابت موضوع زیرکانه ی نقاشی ، حتی تا وقتی زنده بود اون رو به صورت راز نگه داشت تا ما امروز خدمون متوجه بشیم . بنابر این هنر زبان واحدی برای خودش داره و حتی به نظر خیلی ها توضیح در مورد اثر بجای مونده یه جور توهین به مخاطب حساب میشه ...(شرمنده زیاد مینویسم ها همیشه ادت دارم منظورم رو کامل برسونم )
حالا بریم سراق نظری که داده بودم .
ببین همونطور که گفتم من منظور هر کاری برام مهمه اما اینجا ( منظورم توی گالری 3d ) هیچ کس در مورد منظور کاری نظر نمیده و بحث سر قدرت استفاده از ابزاره همنطور که توی قسمت گالری پیکسلی بر عکسه و اونجا منظور خیلی مهم تره و در بخش عکاسی دوچندان . من هم نگفتم که منظور شما از کار مورد نظرم نبود . حتی اگر هم اون رو بفمم اینجا بیان نمیکنم ، نظر من این بود که از ابزار خوب استفاده نشده . و بقول محمد جان با ساخت یک shader کارت خیلی بهتر میشد .
100%
اقا نیما ببخشید که اینهمه سخنرانی کردم و سرتون رو در اوردم .
ایراد های دیکته ای رو هم به مرحمت خودتون ببخشید . و عذر میخوام که اینقدر انتقادی بیان کردم .
ادامه بده . و موفق باشی .