جلوه های ویژه RealFlow Test

madmaster_3d

Well-Known Member
به به لذت بردم. این مایع هه تو اکواریوم بود که از یک محدوده خارج نمیشد. چون به یک جایی هم برخورد کرد برگشت. جالب بود. اشنالا همین رو تو یک محیط زیباتر و سبزه و درخت بسازی.

rezaoptic

Well-Known Member
خیلی خوب شده فقط تو اون قسمتی که اون توپ زرد رنگ جابجا میشه یه جوری این مایعی که درست کردی بیشتر شبیه به روغن هست تا آب.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چه کردی سجاد.خیلی توپ شده.واقعا دست مریزاد.
ببین یاد گرفتنش خیلی سخته؟ من تقریبا با پارتیکل مکس می تونم ور برم. یه زمانی یادمه شبیه سازی بارون کرده بودم هر قطره به هر چی میخورد چکه هاش دیده میشد.از وقتی وارد معماری شدم بوسیدم گذاشتم کنار .اما بعضی جاها مثل پروژه هتلی که داشتم قرار بود یه حالت آبشار داشته باشه. هتلش قرار هست روبروی کاخ سعد آباد ساخته بشه. حالا بعدا رندرهاشو میزارم.

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
تستتون خیلی خیلی ساده بود دوست من. سعی کنید توی کارهای این چنینی حتما از اسپلش هم استفاده کنید، جلوه ی خیلی بیشتری بـِ کارتون میده. درسته که زمان سیمولیتش چندین برابر میشه، و رندرش هم سخت تر و پیچیده تر، اما مطمئن باشید ارزشش رو داره.
در مورد تعداد ذرات و زمان محاسبه هم بگید. به نظرم رزولیشن گراید دوماینتون خیلی پایین بوده، چون توی مشش خودشو نشون داده.
روی نورپردازی و محیط سازی کارتون هم بیشتر وقت بذارید نتیجه خیلی بهتر می شه.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
خوب بود ولی کلا آب نبود، شاید هم نمیخواستین آب رو شبیه سازی کنید انگار یه شکلات ذوب شده بود. نه فقط موقع تکون خوردن گوی حتی توی پایین امدن هم چروک برمیداشت. فکر کنم متریال شکلات بهش میدادین بهتر میشد.

حق یارت

sajad_VFX

Member
سلام
خوب بود ولی کلا آب نبود، شاید هم نمیخواستین آب رو شبیه سازی کنید انگار یه شکلات ذوب شده بود. نه فقط موقع تکون خوردن گوی حتی توی پایین امدن هم چروک برمیداشت. فکر کنم متریال شکلات بهش میدادین بهتر میشد.

حق یارت
سلام.
تستتون خیلی خیلی ساده بود دوست من. سعی کنید توی کارهای این چنینی حتما از اسپلش هم استفاده کنید، جلوه ی خیلی بیشتری بـِ کارتون میده. درسته که زمان سیمولیتش چندین برابر میشه، و رندرش هم سخت تر و پیچیده تر، اما مطمئن باشید ارزشش رو داره.

در مورد تعداد ذرات و زمان محاسبه هم بگید. به نظرم رزولیشن گراید دوماینتون خیلی پایین بوده، چون توی مشش خودشو نشون داده.
روی نورپردازی و محیط سازی کارتون هم بیشتر وقت بذارید نتیجه خیلی بهتر می شه.
سلام، از نظراتتون ممنونم، اما اون چیزی که شما مد نظر دارین یه سیستم قوی و یه وقت خیلی آزاد برای تایم سیمولیت مورد نیازه، یه دو بار از اسپلش استفاده کردم چند فریم که سیمولیت میشد ریل فلو می پرید یعنی خود به خود بسته میشد! هم ریل فلو 4 و هم 5
هر دوش رو تست کردم!؟
یه پروژه آبشار دارم انشاالله سیمولیت و رندرش که تموم شد میزارم از نظراتتون بهره مند بشیم
مجبورشدم برای اینکه زودتر کارم تموم شه و نتیجه رو ببینم از رزلوشن پایین ( از پیش فرض خودش بیشتر) و تعداد پارتیکل کمتری استفاده کنم
دلیل اینکه کمتر شبیه آب شده و بیشتر شبیه شکلات شده اینه که از مش سایز بالاتری استفاده کردم چون هر چی کمتر می کردم زمان سیمولیت خیلی زیاد میشد و از حوصله من خارج بود
اگه این پارامتر ها رو بهتر تنظیم کنم طبیعتا نتیجه خیلی بهتری میده ولی زمان سیمولیتش زیاد
این کاری که پایین گذاشتم چند ثانیه بیشتر نیست ولی فقط زمان سیمولیت بجز رندر و کارکرد، 22 ساعت طول کشیده!
کارش هم با Real Flow و XSI انجام دادم
سیستم خانگی من یه کور آی تری با هشت گیگ رم و ... هست

پیوست ها

• XSI Water_Not Final.avi
    795.5 کیلوبایت · بازدیدها: 38

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
این کاری که پایین گذاشتم چند ثانیه بیشتر نیست ولی فقط زمان سیمولیت بجز رندر و کارکرد، 22 ساعت طول کشیده!
عزیز فکر نمیکنی یه مقدار زمان بالایی برده؟ سیستم خونه ی من یا این که رو پاست ولی یه سالمنده 5 ساله ست، core 2 due _ RAM 6 و من هویجوری یه Hybrido باهاش simul کردم اونقدر طول نکشید فقط در حد یه نهار خوردن و یه فیلم دیدن تو وقت آزادم زمانش هم بیشتر از این بود، حالا با این تست کوچیک برام عجیبه که این کار شما 22 ساعت طول کشیده

هم ریل فلو 4 و هم 5
این دوباره خوندم متوجه شدم، الان با یکی از اینها کار میکنی؟ اگه آره سعی کن به ورژن های ..20 بری چون هر ورژن نصبت به قبلی سرعت بالاتری پیدا کرده بعد سیستم job manager هم داره که میتونی از سیستم های دیگه هم استفاده کنی که حتما خودت ازش باخبری.
من با این job node کار کردم ولی فکر کنم به دلیل نداشتن لایسنس این error رو بهم داد (( [RealFlow Error]: No valid licenses were found, RealFlow will exit.
'import site' failed; use -v for traceback
... Simulation failed! Exit code: 8 )) که تو فروم های خارجی هم مطرحش کردم جوابی نگرفتم. شاید تو ورژن 2013 و کرکش درست شده باشه.

کالا خواستم بگم یه حرکتی بزن این زمان simul فکر نکنم استاندارد باشه

حق یارت

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
22 ساعت فقط سیمولیت؟؟؟؟! نه دوست من اشتباه می کنی. یا یه جای کارت میلنگه. آخه من یه کار داشتم که به علت سنگین بودنش حجم کش فایلای پروژه از صد گیگ گذشت. تعداد پارتیکال هاشم حدود دی میلیون بود. مشش هم خیلی سنگین بود. روی هم رفته زمان سیمولیتم به 12 ساعت نکشید.
لازم نیست همه سیمولیتارو یه بارکی انجام بدیا. اول بیس سیمولیت رو انجام می دی. بعد اونو میذاری روی کش، بعدش از رو کش میتونی اسپلش و فوام و وتا رو سیمولیت کنی. مشش رو هم در آخر میتونی بسازی.
اما در هر صورت.من که می گم یه تست بزن مثلا 100 فریم. بعد فایل .flw اش و پوشه آبجکتش رو بذار اینجا تا ما هم اونو تست کنیم و ببینیم مشکل از کجاست که زمان سیمولیتتون انقد بیخود و بی جهت زیاده.
راستی، حتما حتما از ریل فلو 2012 استفاده کن.

جدیدترین ارسال ها

بالا