RealFlow 2012 و شبیه سازی تحت شبکه

با سلام و درود خدمت همه دوستان.
(سوالاتی که اینجا مطرح میشه یکم سطحش بالاست در صورتی که توکار بهش برخوردید لطفا جواب بدید)
(در صورت به نتیجه رسیدن این مبحث قول میدم که مطالب بسیار مفیدی با کمک دوستان در اینجا بیاموزید)
سریع میرم سر اصل مطلب :
برای شبیه سازی تحت شبکه (Network Simulation) در نرم افزار RealFlow2012 به چند مورد نیاز هست :
ا - Job Manager Application
ب - Job Node Application
ج - Job Manager Web-Interface
د - Job Manager "CmdSendJob" Plugin
....
مورد سوم و چهارم همراه پکیج 2012 نصب میشن و با GUI اون قابل اجرا هستن.
اما مورد اول و دوم رو فکر کنم باید جداگانه نصب کرد...من اینارو واسه نسخه 5 اش دارو اما واسه 2012 نه.

واینکه NextLimit اکیدا توصیه میکنه که باید واسه اینکه بتونید تحت شبکه شبیه سازی کنید حتما Node License داشته باشید.(تا اینجا هیچی)
سوال اول : آیا کسی با این مورد تا حالا برخورد داشته؟
سوال دوم : توی RealFlow 5 همراه نرم افزار دوتا خورده نرم افزار دیگه هم وجود داشت که برای این کار بود (Job_Manager و License_Manager) آیا کسی این دو فایل رو همراه با پکیج RealFlow 2012 داره؟

...(چقدر فک زدم)...
الان از دوستانی که استاد بنده هستن و توی این زمینه به نتایجی رسیدن و یا مایل هستن تهشو در بیاریم تقاضای کمک دارم.

قبل از هر چیز از دوست خوبم سروش و خانم ماندانا تشکر میکنم.
پیشاپیش تشکر و قدر دانی میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام و درود.
تشکر از جوابهایی که دادید.
سوال دومم خود بخود حل شد(البته با سرچ زیاد) یعنی برنامه های کمکی اما دمو رو یافتم اماهنوز مشکل اصلی یعنی لایسنس حل نشده.
ریل فلویی که خریداری بشه خوبیش اینه که موارد زیر رو همراه داره :

• RealFlow GUI: A software application to set up and simulate your scenes.
• RealFlow CMD: A software application to simulate your scenes.
• RealFlow RenderKit: A set of software tools to render simulation data.
• License Manager: A software application to handle licenses.
• RealFlow Job manager/node: A software application to control simulation jobs.
• Plug-ins: Connects RealFlow with the most popular 3D packages

اما اون ریل فلویی که ما استفاده می کنیم کرک که میشه خیلی چیزا رو جواب میده اما بازم کامل ارائه نشده.
تمام موارد بالارو تو مسیر زیر پیدا کردم.اما دمو (خوشبختانه کرک استانداردش موجود هست اما کرک شبکه اش نه)
Realflow.com > Buy
تو این مسیر فرم پایین صفحه رو که پر کنی به راحتی میتونید این فایلارو دانلود کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا