[phpNuke] ravennuke full premoded ajax !امکانات ajax را فراهم کرده

moon_spell

Member
فارسی نيست !

اين هم يک سيستم نيوک که به صورت بسيار حرفه اي مد بندی و مدرن سازی شده و به گزارش سايت های امنيتی نفوذ به اين سيستم تقريباً غير ممکن هست !
اين سيستم از انجمن ساز phpbb تمام سيستم ها و امکانات ajax را فراهم کرده و تمامی نياز ها ی امنيتی و بهينه سازی را برطرف نموده است

تقريباً 10 روز ديگر نسخه نهايی اين سيستم ارائه خواهد شد که به گفته گسترش دهنده اين سيستم به دلايل امنيتی ورژن نيوک آن همچنان 7.6 خواهد بود :eek:

http://ravenphpscripts.com/

http://ravennuke.com/

من اين سيستم رو نصب کردم در لوکال ! غير قابل مقايسه با ورژن های نيوک ! کاملاً
ajax و سبک !:shock:

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
مثلا كجاش آجاكس داره ؟!

بعد چيزه لينكشم بزار اينجا ماشالله سايت اصليش اي پي ايران رو بسته !! :/

Placebo

Member
ببخشید کجاش ایجاکسه ؟

مثلا در مقایسه با نیوک ایو کجاش بیشتر ای جاکس داره ؟

moon_spell

Member
مثلا كجاش آجاكس داره ؟!
بعد چيزه لينكشم بزار اينجا ماشالله سايت اصليش اي پي ايران رو بسته !! :/

از ايران بستس ؟ اين سيستم رو کاملاً ajax مود بندی کردن حتی بلوک کاربران رو هم ajax و ماوس هاور کرده و خيلی قسمت هارو ! مثلاً وقتی وارد سايت ميشيد اصلاً شبيهه نيوک نيست ! وقتی تمام ماژول ها و مد های انجمن رو روشن کنيد با کمک انجمن ساز تمام سيستم رو افّکت داده ... سايتی که از اين استفاده ميکنه ببينيد باز ميشه ؟

اين رو ببينيد متوجه ميشيد ! http://www.clan-themes.co.uk/

moon_spell

Member
اين هم تغيرات نسخه قبل ولی روی نيوک 7.6 ! نميدونم چرا همش ميگه 7.6 !؟ دليلش چيه ؟
کد:
0000674 Addons - Dynamic Titles Replies with no Subject Causes Issues with DT 
0000656 Addons - HTML Newsletter Review the HNL backend for possible "entities" issues 
0000660 Addons - HTML Newsletter Normalizing priority - default s/b 3 - admin/functions.php 
0000643 Addons - ShortLinks Shortlinks and Send Quick PM via Site Info v2.2.2 
0000645 Addons - ShortLinks Problem with survey and short links 
0000650 Addons - ShortLinks Usergroups View Next Page Error 
0000658 Addons - ShortLinks Overall Page Tap was not restrictive enough 
0000661 Addons - ShortLinks Stories Archive issue with ä 
0000680 Addons - ShortLinks Have to change ShortLinks for removal of $ttitle from URLs in Downloads and Web Links 
0000399 Addons - WYSIWYG Anchor href links being stripped in footer preferences 
0000653 Addons - WYSIWYG Page break issue in Content module when using nukeWYSIWYG 
0000671 Admin Functions - Modules New modules not being added (in higher mySQL versions) 
0000676 Admin Functions - Modules Editing an admin's info produces a page of Notices 
0000655 Admin Functions - Nuke White page when going to users module from admin 
0000648 Core - backend.php forumsbackend.php Issues with Entities Being Chopped Off 
0000662 Core - backend.php forumsbackend.php issue with ü, 
0000644 Core - mainfile.php Problem with Previous Nuke Having Renamed admin.php 
0000651 Core - Themes Font size issue with styles 
0000657 Core - Themes Hard coded "or" in theme fisubice 
0000316 Installation/Installer Issue with "All Fields Must be Entered" 
0000642 Module - Downloads Rate this Resource missing the site url 
0000668 Module - Downloads Deleting a download category deletes all categories 
0000673 Module - Downloads Downloads comments don't always take 
0000678 Module - Downloads Use of $ttile in Downloads module causes Sentinel blocks 
0000669 Module - Forums Slashes seen when moving, locking, and unlocking forum threads 
0000672 Module - Forums Private Message Inbox, etc. "full graph" rendered incorrectly under IE6 and IE7 
0000646 Module - News Read More link in news not working properly with comments turned off 
0000649 Module - News Article rating link back produces 404 error 
0000665 Module - News News comments displayed out of order bug 
0000666 Module - News News Module "Send To A Friend"; Email link has & 
0000670 Module - News Can't post news/survey comment with a link 
0000654 Module - Web Links Add link notification email not right 
0000675 Module - Web Links Web links confirmation email has sitename instead of admin email as from address 
0000679 Module - Web Links Use of $ttitle in Web_Links module causes Sentinel blocks 
0000249 Module - Your Account Last 10 Comments by User Not Taking User's Comments Preferences Into Account 
0000407 NukeSentinel NS Flood Blocker Session ID on GET String Not Compliant 
0000667 NukeSentinel Update 2.10.01 to Latest NukeSentinel 2.5.08 and IP2C 
0000639 Other Robots.txt Should Have /ShortLinks/ in it

Placebo

Member
به خاطر اینکه 7.6 یکی از قویترین نیوک هایی است که این آقا فرانچسکو زحمتشو کشیده

اکثر نیوک های مهم مثله پلاتینیوم و ایو روی هسته ی 7.6 کار می کنند !

S4DEGH

Well-Known Member
اي بابا .. منظورم لينك فايلش براي دانلود بود .. !! :دي

Exoid

Member
خوب سلام به همهی دوستان گل.

واقعیتش دیدیم چیز جالبیه دلم نیومد فقط نگاش کنم.

در مورد اجاکس یه چیزی رو میخوام بگم.

میدونستین تنها ضعف ajax چیه؟

تویه مرورگری مثل فایر فکس اگر بخواین یه سایت Ajax رو باز کنید باید صبر کنید تا کل صفحه لود کامل بشه در غیر این صورت اسکریپت های ajax عمل نمیکنه .

یه تست کنید متوجه میشید.

گفتم این مسئله رو بگم برای اطلاع عمومی.

در هر صورت ممنون.

VAHID216

مدیر بازنشسته
کلا یکی از مشکلاتی که وب 2 در گیر شده مرورگر بسیار مزخرف ، بی مصرف Ie 6 هست که همه چیز رو بهم ریخته و خیلی از امکانات خود کار از بین می رن.
موفق باشید

J4vad

Member
با سلام ،

برخي دوستان در پستها قبل از آن به "آجاكس" نام كردند ! البته فكر كنم فقط مدير محترم بودند ، نام آن ای‌جكس مي باشد ! اميدوارم توجه لازم را مبذول فرماييد ..

به نظر بنده براي استفاده از اي جكس در يك سيستم خاص بايد توجه زيادي كرد ، در واقع استفاده تنها از آن مهم نيست چون ممكن است در برخي جهات بسيار معايبي را به همراه آورد ! به قول دوستي به طور مثال هنوز بسیاری از سایت‌های تجارت الكترونیكی كه به كار فروش محصولات مشغولند هنگام طی شدن مراحل نهایی خرید آنلاین به كاربر هشدار می‌دهند كه حین پردازش یك سفارش (یعنی درست در لحظه‌ای كه فرمان نهایی از سوی كاربر ارسال شده است و هنوز صفحه نمایش پیغام ثبت موفقیت‌آمیز سفارش یا عدم ثبت آن برای وی نمایش داده نشده) از فشردن كلید Refresh جدا پرهیز كنند وگرنه ممكن است از كارت اعتبار آنها دوبار پول كسر شود همچنین استفاده از دكمه‌های Back و Forward در عملیاتی كه به آسانی برگشت ‌پذیر نیستند ممكن است باعث گیج شدن كاربر شود ....

در واقع با حضور Ajax كاركرد سیستم History مرورگر به مساله‌ای مهمي تبدیل می‌شود. زیرا برنامه‌نویس یا باید با گنجاندن دكمه‌ها و فرامین اضافی مكانیزم ‌Undo را بازسازی كند و یا موتور ای‌جكس را طوری بنویسد كه فشردن دكمه ‌Back خود به خود موجب احظار فرمان Undo شود خوب اين كمي دقت مي خواهد كه در هر كجا اي جكس نباشد و اگر بود الگوريتم ها مورد نيازش رو پياده كرد

در هر حال اين سيستمي هم كه معرفي نموديد بيشتر در مكانهايي اين عمل رو انجام داده كه نياز بوده و نياز سنجي آن بيشتر از همه اهميت داره

موفق باشيد

يا حق .

VAHID216

مدیر بازنشسته
برخي دوستان در پستها قبل از آن به "آجاكس" نام كردند ! البته فكر كنم فقط مدير محترم بودند ، نام آن ای‌جكس مي باشد ! اميدوارم توجه لازم را مبذول فرماييد .
خیلی خوبه رو انگلیسی تون کار می کنید . امیدوارم از این بهتر هم بشه.
موفق باشید

J4vad

Member
vahid216 مدير بسيار گرامي ، چيزي كه هست كاربران اصولا از مدير انجمن به عنوان الگو استفاده مي كنند چه خوب است كه حداقل اين الگو به خوبي جا بافتد و حداقل محتوايي كه در موردش صحبت مي شود صحت و صقم داشته باشد

Placebo گرامي ، فكر مي كنم به عنوان يك كاربر حق دارم سخني كه مايلم را بزنم حال چه شما بخواهيد چه نخواهيد .....

فكر مي كنم بنده در راستاي تاپيك نظرم را دادم و بعد از صحبت بنده صحبت دوستان ديگر كمي اضافه بر سازمان بود... كه تاپيك را هم كمي منحرف نمود

يا حق .

آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
سرعت لود بالایی داشت
مد هاشو هم خوب چینده بود نسبتا !
البته نظر آقا صادق و باقی دوستان که استاد این کارن به بنده مقدمه :d

Placebo

Member
برحال مثله اینکه شما یک سری اطلاعات اضافه تر از ما ها دارین ... احتیاج به به رخ کشیدن نبود آقا جواد

izone

Active Member
با سپاس از دوست خوبمان moon_spell که همیشه خبرهای خوب را با همه تقسیم میکنند.

من در گذشته با تارنمای Raven خیلی کار کردم و با خودش در تماس بودم. جالب اینجاست که زمانیکه این همه تلاشش و کارهاش را میبینید گمان میکنید که یک جوانی است که شاید نزدیک بین 18 تا 30 سال دست آخر داشته باشد. ولی او گمان کنم هم اکنون 55 تا 57 ساله شده باشد. زمانیکه سنش را به من گفت داشتم از تعجب شاخ در میاوردم:eek: البته به یک بیماری حادی هم دچار است که باعث شده از کار روزانه خود برکنار بشه و تنها درآمدش هم اکنون از فروش هاست و برنامه نویسی تارنماهای دیگر است.

ایشان و شمار دیگری که در آنجا بعنوان مدیر تالار کار میکنند همه از مدیران ارشد تارنمای اصلی نیوک بود. این داستان ماله چندین سال پیش است که دوستانی که قدیمی در نیوک هستند شاید یادشان باشه که تارنمای اصلی یک تالار هم داشت. ولی بر سر یکسری مسائل امنیتی و برنامه نویسی با سازنده نیوک کنار نیامدند و نظرهای خودشان را آزادانه در تالار نیوک میگفتند که سازنده دید به سودش نیست و تالار پشتیبانی نیوک را کلا بست! (این هم یک راهی است برای کوتاه کردن دست مدیرانی که هم نظر با ما نیستند :D البته منظور در تارنماهای خودمان است ).

Raven و گروهش همیشه پرجمدار پیشرفت نیوک بوده اند و از تارنمای ایشان افراد بزرگی مانند سازندگان نیوک پلاتینیوم و نیوک اوولوشن و چت سرو (البته منظورم این نیست که شاگرد او بوده اند) بیرون آمدند که البته داستان اینها را شما بهتر از من میدانید. در یک کلام میتوان گفت مشکلی که در نیوک بدست Raven و گروهش حل نشود مشکلی حل نشدنی است.

از دیرباز هم به طرز ادامه و پیشرفت نیوک بوسیله سازنده انتقادات بسیاری کرده اند که در تارنمای او میتوانید بخوانید ولی شوربختانه هیچ کدام از آنها بکار گرفته نشده است. همانگونه که دوستمان فرمودند نیوک Raven از امن ترین نیوکها میباشد و اگر مود یا بخشی را به آن اضافه یا کم میکنند 100% از روی دانش و آگاهی کامل است.

من یکی دوبار تصمیم گرفتم که نیوک ایشان را فارسی کنم ولی شوربختانه زمان و مشغله به من اجازه اینکار را نداده هنوز. البته موضوع دیگری هم بود که نمیخواستم با ندانم کاری و دانش کم خودم کار بسیار خوب و پرارزشی را بد فارسی سازی و جلوه دهم. امیدوارم که اگر دوستان دیگر زمان و دانش بایسته آنرا دارند اینکار را بخوبی انجام دهند.

شاد و سربلند باشید.

آخرین ویرایش:

J4vad

Member
Placebo گرامي ، باور كنيد سخنان من فقط در راستاي اين بود كه دوستاني كه علاقه دارند كمي اطلاعات كسب كنند و بتوانم اطلاعاتي هر چند كم را به دوستان انتقال دهم ، بنده قصد توهين نه به شما نه به دوستان ديگر را نداشتم ....

در هر حال بهتر بيش از اين تاپيك را منحرف نكنيم...

موفق باشيد

يا حق .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا