با سپاس از دوست خوبمان moon_spell که همیشه خبرهای خوب را با همه تقسیم میکنند.
من در گذشته با تارنمای Raven خیلی کار کردم و با خودش در تماس بودم. جالب اینجاست که زمانیکه این همه تلاشش و کارهاش را میبینید گمان میکنید که یک جوانی است که شاید نزدیک بین 18 تا 30 سال دست آخر داشته باشد. ولی او گمان کنم هم اکنون 55 تا 57 ساله شده باشد. زمانیکه سنش را به من گفت داشتم از تعجب شاخ در میاوردم

البته به یک بیماری حادی هم دچار است که باعث شده از کار روزانه خود برکنار بشه و تنها درآمدش هم اکنون از فروش هاست و برنامه نویسی تارنماهای دیگر است.
ایشان و شمار دیگری که در آنجا بعنوان مدیر تالار کار میکنند همه از مدیران ارشد تارنمای اصلی نیوک بود. این داستان ماله چندین سال پیش است که دوستانی که قدیمی در نیوک هستند شاید یادشان باشه که تارنمای اصلی یک تالار هم داشت. ولی بر سر یکسری مسائل امنیتی و برنامه نویسی با سازنده نیوک کنار نیامدند و نظرهای خودشان را آزادانه در تالار نیوک میگفتند که سازنده دید به سودش نیست و تالار پشتیبانی نیوک را کلا بست! (این هم یک راهی است برای کوتاه کردن دست مدیرانی که هم نظر با ما نیستند

البته منظور در تارنماهای خودمان است ).
Raven و گروهش همیشه پرجمدار پیشرفت نیوک بوده اند و از تارنمای ایشان افراد بزرگی مانند سازندگان نیوک پلاتینیوم و نیوک اوولوشن و چت سرو (البته منظورم این نیست که شاگرد او بوده اند) بیرون آمدند که البته داستان اینها را شما بهتر از من میدانید. در یک کلام میتوان گفت مشکلی که در نیوک بدست Raven و گروهش حل نشود مشکلی حل نشدنی است.
از دیرباز هم به طرز ادامه و پیشرفت نیوک بوسیله سازنده انتقادات بسیاری کرده اند که در تارنمای او میتوانید بخوانید ولی شوربختانه هیچ کدام از آنها بکار گرفته نشده است. همانگونه که دوستمان فرمودند نیوک Raven از امن ترین نیوکها میباشد و اگر مود یا بخشی را به آن اضافه یا کم میکنند 100% از روی دانش و آگاهی کامل است.
من یکی دوبار تصمیم گرفتم که نیوک ایشان را فارسی کنم ولی شوربختانه زمان و مشغله به من اجازه اینکار را نداده هنوز. البته موضوع دیگری هم بود که نمیخواستم با ندانم کاری و دانش کم خودم کار بسیار خوب و پرارزشی را بد فارسی سازی و جلوه دهم. امیدوارم که اگر دوستان دیگر زمان و دانش بایسته آنرا دارند اینکار را بخوبی انجام دهند.
شاد و سربلند باشید.