Rat 6.0.0.1

pixolator

Member
هر كي گفتش با چي رندر گرفتم !
من عاشق رندراي كثيف مثل اينم :d :d :d

پیوست ها

• untitled.0064.jpg
    untitled.0064.jpg
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 29

pixolator

Member
والله نمي دونم مي شه دانلودش كرد يا نه...
ولي RenderMan هستش... :wink: :)

پیوست ها

• untitl.jpg
    untitl.jpg
    44.6 کیلوبایت · بازدیدها: 13

saeed_22

Banned
البته میشه از طریق دینامیک همچین جلوه ای رادرست کرد وبا هارد وار رندر بافر یا منتل ری هم رندر گرفت جییگر

pixolator

Member
اگر دقت کنید من منظورم رندر بودش و نه این جلوه !...که اصلا جلوه خاصی نیستش و Obj هست !...حالا یه نمونه همچین رندری رو می شه نشون بدین ؟

saeed_22

Banned
pixolator گفت:
اگر دقت کنید من منظورم رندر بودش و نه این جلوه !...که اصلا جلوه خاصی نیستش و Obj هست !...حالا یه نمونه همچین رندری رو می شه نشون بدین ؟
ببین اگه من هم خودم میدونم این یک ابجکت است
شکی نیست ولی به نظر تو انکه باعث تمایز آن از ابجکتهای معمولی شده چیه اون همون جلوه ای است که وجود دارد رندر من هم اومده ازهمین ویپگی که من گفتم یعنی دینامیک استفاده کرده تا تونسته همچین خروجی یا رندری را به شما نشون بده ولی چون تو کار خاصی به صورت تنظیم های دستی در قسمت دینامیکی نمیکنی فکر میکنی نوع خاصی از رندر است اگه تو قسمت دینامیک کار کرده باشی متوجه منظورم میشی رندر من اومده میانبر زده واین جلو ها را به طور اتوماتیک خودش انجام میده ولی یک چیزی میگم به دردت میخوره نمیگم از رندر من استفاده نکن بکن خیلی جاها به کارت میاد اما سعی کن خودت همچین کارهایی بکن چون تون فقط میتونی همون کاری که سازندگان رندر من انجام داده اند بکنی واینجوری خلاقیتت گرفته میشه من منکر رندر من نیستم نمیدونم منظورم را گرفتی یا نه؟

آخرین ویرایش:

maxpal97

Active Member
من اين نرم افزار ها را دارم با كرك ولي بلد نيستم رندر من رو نصب كنم
renderman stand alone
alias image studio
alias motion builder
alias image sketch
alias maya 7

Miladbat

Well-Known Member
من renderman برای کارهای خاص می کنم