بی بی کد Rainy Day

sina 2020

Well-Known Member
سسسسلوم
چند وقت پیش یه عکس تو نت دیدم که تصمیم گرفتم بسازمش (چون مدل مبلشو داشتم !)
ولی وسطای کار جلف بازیم گل کرد زدم دکوراسیون و محیطشو به سلیقه خودم عوض کردم!!

پیشاپیش دم همتون غیژ . . .

اساتیت لطفا ایرادای کارمو بگن تا به دانشمان افزوده شود ...

cinema 4D R14
Vray
Photoshop

پیوست ها

• 3-3.jpg
    3-3.jpg
    542.6 کیلوبایت · بازدیدها: 265
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
کار زیبایی شده
یکم روی بحث
گلاسینس مخصوصا برای کف و کمد کار کنی بهتر میشه
تو این هوای مه و بارونی یه شومینه گرم با یه اتیش مشتی رندرت رو زنده میکنه
به نظر میاد برای جبرا نور از راست هم نور گذاشتی اگه درست میگم نورو بردار و روشنایی رو از همون بیرون تقویت کن

یا علی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام و درود
خیلی واقعا خوبه که با C4D اینطوری کار میزنی ، کمتر دیده شده از این کار ها .
خب مبحث مدلینگ که موردی نداره اما رندرینگ و شیدر سازی میشه نکاتی رو گفت که میتونه کمک کنه به شما :
- گیاهان میتونن از ُSSS استفاده کنند برای عبور نور از داخلشون ، رعایت ضخامت اجتناب ناپذیره ...
- همونطور که مهران عزیز گفت روی گلاسینس کار باید بشه و مخصوصا متریال ها و بقیه چیز هایی که گفت
- شیشه خیلی خوب شده تبریک میگم اما باید کمی مات تر بشه

موفق باشی :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خوبی شده. آفرین.علت بد شدن گلاسی کف فکر کنم تکسچرهایی که دادی برای گلاسی تناقص داره با تکسچرهای اصلی دیفیوز وهمینطور بامپ.
می تونی از archinterior 29 اورموشن درس های خوبی بدست بیاری.البته برای مکس هست اما دید شخص من رو کلی تغییر داد به بحث متریال سازی.
متریال کمد فکر نکنم لازم به بامپ داشته باشه.
فضای بیرون و پنجره و حس بارون 10 از 10 به نظرم.

موفق باشی

webxyz

Member
خیلی خوب شده خسته نباشی مخصوصا شیشه ات عالیه. راستی دسکش ها به نظرم زمستونی ان ولی صندل ها تابستونی! :green:

عالی بود
به نظر من که زیادی رو بامپ چوب کمد و کف اغراق کردی ولی بقیش مخصوصا حس پارچه صندلی و لباسی که روی اونه فوق العاده هست
تبریک میگم بهت چون با وی ری c4d که خیلی وقته آپدیت نشده و تو بقش متریال خیلی با وی ری تری دی مکس فرق داره،کار کردی که اینجور رندر از این پلاگین در آوردی:rose:
راستی میدونی که ماه بعد وی ری جدید برای c4d میاد؟تو این نسخه سعی شده هر چه بیشتر به وی ری تردی مکس شباهت داشته باشه!!
یه سوال دیگه این که برای پارچه ها از تکسچر استفاده کردی و یا دستی حالت پارچه بهش دادی ؟(منظورم رو که فهمیدی؟)

sina 2020

Well-Known Member
راستی میدونی که ماه بعد وی ری جدید برای c4d میاد؟تو این نسخه سعی شده هر چه بیشتر به وی ری تردی مکس شباهت داشته باشه!!
یه سوال دیگه این که برای پارچه ها از تکسچر استفاده کردی و یا دستی حالت پارچه بهش دادی ؟(منظورم رو که فهمیدی؟)

واقعا ماه بعد وی ری جدید واسه سینما میاد !!!!!!؟ ای ول چه خوب
واسه پارچه ها هم تکسچر دادم یه مقداری هم رو بامپ و اسپکیولارشون کار کردم
تو این پروژه بیشتر تلاشم این بود که یه محیط با حس بارون بسازم
بازم ممنون از همه بچه ها واسه نظراشون

آره منم باورم نمیشه
به خاطر همین موضوع که وی ری سیتما فوردی خیلی ضعیف تر از وی ری تری دی مکس هست میخواستم کوچ کنم به این نرم افزار ولی بعد از این که این خبر رو شنیدم باز برگشتم.
حتما برو یه سرچ کن در مورد نسخه vray 1.8 for c4d که زمین تا آسمون تغییر دادن
من که تا اومدنش لحظه شماری میکنم

3dream

Member
سلام،
خسته نباشید
با اجازه اساتید
راستش کارت یه جورایی خوبه ولی یه ایراد خیلی بزرگ داره، اونم نوع نورپردازیه که باعث شده کار از یکنواختی در بیاد و صحنه ناهماهنگ بشه.
اگه عناصر صحنه رو تک تک نگاه کنی زیبا هستند ولی در کل با هم نمیخونن.
1. یه روز بارونی نور اینقدر شدید نیست که روی چراغ استیل، پارچه روی مبل و کمد چنین بازتابی رو ایجاد کنه!
2. بنظر میاد یه پنجره دیگه یا یه منبع نور در جهت مقابل پنجره وجود داره و فقط بر روی براقیت اشیا مثله کمد و دسته مبل و غیره تاثیر گذاشته!
3. اگه کتابخونه رو نگاه کنی میبینی که تاریکه اما یه دسته کتاب مثله یه لامپ توش داره خودنمایی میکنه! و دیوار هم جالب نیست.

نور داخل اتاق نباید باعث براقیت اجسام بشه، فقط باید امبینت باشه.
براقیت نور خارجی هم باید کمتر باشه
دیوار و کتابخونه روشن تر بشه.

البته چون خودت در ابتدا اعلام کردی که موارد رو بیان کنید اینطور رک نقاط ضعف کار رو بیان کردم.
یه مورد کلی هم برای موفقیت تو کار بگم، اونم اینه که مشتری به زیبایی کار نگاه میکنه، پس سعی کنید صحنه ها تا جاییکه ممکنه تیره و چرک نباشه البته ساخت صحنه روشن مهارت بیشتری میخواد مخصوصا اگه رنگ و لعاب زیاد داشته باشه،
ویدئو آموزشی سایت 3drender رو ببین، (مهم نیست نرم افزار و موتور رندر چی هست) >|<

جدیدترین ارسال ها

بالا