سلام به همه دوستان . اين بدنه آر8 من هست . اگه چيزي توش ميبينيد بگين كه اصلاح بشه . ممنون .
Fa Well-Known Member Nov 6, 2010 #1 سلام به همه دوستان . اين بدنه آر8 من هست . اگه چيزي توش ميبينيد بگين كه اصلاح بشه . ممنون . پیوست ها Untitled.jpg 209.9 کیلوبایت · بازدیدها: 42
HOSSEIN.D Well-Known Member Nov 6, 2010 #2 سلام. تا حالا که خیلی خوبه. فقط روی کاپوت یه فرورفتگی میبینم. اون رو اصلاح کن. ولی در کا عالی شده. موفق باشی
سلام. تا حالا که خیلی خوبه. فقط روی کاپوت یه فرورفتگی میبینم. اون رو اصلاح کن. ولی در کا عالی شده. موفق باشی
Amin 4D مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Nov 6, 2010 #3 ایول بابا. خیلی خوب شده. معلومه که توی زمینه مدلینگ خیلی خوب پیشرفت کردی. راستی وایر فریمش رو بذار بهتر بشه روی مدلینگ نظر داد. موفق باشی.
ایول بابا. خیلی خوب شده. معلومه که توی زمینه مدلینگ خیلی خوب پیشرفت کردی. راستی وایر فریمش رو بذار بهتر بشه روی مدلینگ نظر داد. موفق باشی.
D.o.N Member Nov 9, 2010 #5 مرسی جالب شده... البته دید من به کار آماتورانس اما از نگاه یه آماتور خوب شده... منتظرم مدل کاملش رو ببینم.........
مرسی جالب شده... البته دید من به کار آماتورانس اما از نگاه یه آماتور خوب شده... منتظرم مدل کاملش رو ببینم.........