Question حجم دادن به پلان در 3d max

architect_mary

New Member
سلام
دوستان من مدت زیادی نیست که با مکس کار می کنم، نکات ابتدایی و کار کردن با اون رو یاد گرفتم، اما هنوز نمیدونم چطور باید یک پلان رو در مکس کاملا به یک حجم تبدیل کنم...
بی نهایت براش سرچ کردم اما جایی که دقیقا این موضوع رو توضیح داده باشه و روند مرحله به مرحله این کار مهم رو، پیدا نکردم...
ببینید ، من یک پلان دارم، با سرچ کردن متوجه شدم باید اون رو به مکس ایمپورت کنم و اگرچه دوستان توضیح داده بودند که هریک از گزینه هایی که در منوی ایمپورت وجود داره به چه معناست، اما من به عنوان یک تازه کار، نمیدونم کدام یک از گزینه ها بهتر هست و کدام یک باید فعال باشه...
مشکل دوم این هست که دقیقا باید چه روندی برای تبدیل پلان مثلا یک بنای مسکونی طی بشه؟ من باید شروع کنم خطوطی از بنا رو که دارم یکی یکی با لاین ترسیم کرده و اکسترود کنم؟؟ یا بایستی اینها رو در اتوکد باندری می کردم و بعد اینجا صرفا اکسترود کنم؟؟ لطفا راهنمائیم کنید....
سپاسگزارم...

پی نوشت : متاسفانه دقیقا نمی دونستم بادی در کدام تالار یا مبحث این موضوع رو ارسال کنم. در صورت اشتباه در این باب، پیشاپیش عذرخواهی می کنم.

karlos002

Member
برای آوردن پلان به مکس من یه راه بلدم ولی نمیدونم به کارت میاد یا نه
اول پلان رو به صورت عکس کن بعد برو داخل مکس در منوی Front یه plane طراحی کن حالا پلانت رو که به صورت عکس در آوردی انتخاب کن و با ماوس بکش داخل مکس و روی Plane که داخل مکس درست کردی ولش کن
حالا اون رو پلانه و شما میتونی از روش خطوط رو ترسیم و اکسترود کنی

architect_mary

New Member
برای آوردن پلان به مکس من یه راه بلدم ولی نمیدونم به کارت میاد یا نه
اول پلان رو به صورت عکس کن بعد برو داخل مکس در منوی Front یه plane طراحی کن حالا پلانت رو که به صورت عکس در آوردی انتخاب کن و با ماوس بکش داخل مکس و روی Plane که داخل مکس درست کردی ولش کن
حالا اون رو پلانه و شما میتونی از روش خطوط رو ترسیم و اکسترود کنی

خدای من!! یعنی تمااااااام اون لاین ها رو باید دوباره تو مکس بکشم؟؟؟ ینی هیچ راهی برای اینکه پلانی که خطوطش توی کد کشیده شده بیاد به مکس و حجم بگیره نیست؟؟ :shock:
اینجوری که یه ماه طول میکشه!!!! :cry:

peyvv

Member
خدای من!! یعنی تمااااااام اون لاین ها رو باید دوباره تو مکس بکشم؟؟؟ ینی هیچ راهی برای اینکه پلانی که خطوطش توی کد کشیده شده بیاد به مکس و حجم بگیره نیست؟؟ :shock:اینجوری که یه ماه طول میکشه!!!! :cry:
درود دوست عزیزاگر از مکس 2013 استفاده میکنی که در بخش import گزینه link Autocad قرار داره و هر فایلی رو ازش وارد کنی و در کد تغییرات بدی با زدن دکمه آپدیت تو مکس هم لود میشه همزمان.نسخه های قبلی هم تا 2010 فایلهای کد رو پشتیبانی می کنند. چون میخوای بشکل خط باشه import کن . پلاگین هم هست سرچ کنی. اگر FBX خروجی بگیری وارد مکس کنی مشکلات کمتری داری.

درود.
import کنید. البته یادتون باشه قبلش تو اتوکد یک نظمی به پلان بدین و لاین های اضافی و تکراری رو حذف کنید.(مثلا ممکنه 3 تا خط رو هم در یک مسیر کشیده باشید و مشخص هم نباشه.)
اگه لایه بندی هم داشته باشه میتونه بهتر باشه. البته اگه نباشه هم تو 3Dsmax میشه لایه بندی کرد.
بعد از ایمپرت اکسترود میکنی. اگه خوب اکسترود شد و حجم ایجاد شد مشکلی نیست وگرنه باید ورتکس های مجاوری که به هم متصل نیستن رو weld کنی.

khatam.0761

Well-Known Member
من ک با archicad or revit میسازم
بعدش import میکنم تو مکس و متریال میدم و رندر میگیرم
کل پلانم رو از همون اول توی این دو نرم افزار ترسیم میکنم
archicad or revit

جدیدترین ارسال ها

بالا